lekelenmesi olan arkadaşlar, progestan kullanıyormusunuz? evetse, ne dozda kullanıyorsunuz?
kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama ultrasona göre 6 haftalık kadar,bayramdan önce sadece 7 mm gecelik kesem vardı,10 gün içinde gebelik kesem büyümüş ne kadar olmuş bilmiyorum ama embriyo göründü 6 mm,benim gibi ultrasonla bebeğinin ölçümleri tutmayanlar var mı?bana dr. olumsuz bişe demedi ama 10 günde bir çağrıyor kontrole,muhtemelen gelişimi nsl anlamak için.
günaydın kızlaray benimde öyle ya girmem çıkmam 5 dk. Sürüyo sinir oluyorum bana kalsa 1 saat kalırım ultrason karşısında :) giriyorum tansiyon kilo ölçümü yapılıyor sonra muayane odasında karından ultrason sonra herşey normal iki hafta sonra görüşmek üzere diyor bu gittiğim doktor çok iyi güleryüzlü filan ama hiç detay vermiyor yabende bi sürü soru işaretiyle gidiyorum bebeği görünce unutuyorum hepsini sormayı Kızlar bide sordum ama kimse cevap vermedi, bu ikili test renkli ultrasondamı oluyor standart ultrasondamı?
lekelenmesi olan arkadaşlar, progestan kullanıyormusunuz? evetse, ne dozda kullanıyorsunuz?
günaydın kızlar iyi haftalar,
KK da önce kendi topiğimde paylaşayım dedim: Kızım oluyormuş Allahın izniylebebiş gayet sağlıklıymış, ense kalınlığı vs çok güzel dedi doktor, sıpa 11.5 cm olmuş hopladı zıpladı durdu usg de inşallah 2li testim de güzel sonuçlanır...hepimiz de hayırlı güzel haberler alırız bebişlerimizden...
yani en güzel doğum günü hediyem bu sene bebişten geldi, Allah bugünümüzü aratmasın
görüşmek üzere
oo gunaydin..12+5 desin demi..nasil bu kadar net gordu yae cinsiyeti..
evet canım12+5 ama doktorum perinatolog olduüu için detaylı usg de baktı...bayağı bi inceledi sağolsun...bebiş de nazlanmayıncaaa gördük sonucu
evet canım12+5 ama doktorum perinatolog olduüu için detaylı usg de baktı...bayağı bi inceledi sağolsun...bebiş de nazlanmayıncaaa gördük sonucu
topiğin ilk kızı geliyor demek :) hep erkek haberi duyuyoduk ne güzel sağ salim gelsin inşallahgünaydın kızlar iyi haftalar,
KK da önce kendi topiğimde paylaşayım dedim: Kızım oluyormuş Allahın izniylebebiş gayet sağlıklıymış, ense kalınlığı vs çok güzel dedi doktor, sıpa 11.5 cm olmuş hopladı zıpladı durdu usg de inşallah 2li testim de güzel sonuçlanır...hepimiz de hayırlı güzel haberler alırız bebişlerimizden...
yani en güzel doğum günü hediyem bu sene bebişten geldi, Allah bugünümüzü aratmasın
görüşmek üzere
her hastanede detaylı ultrason olmuyormuş gitmeden arayıp sorayım ben o zaman dimi? yani normalde standart ultrasonda bakılamıyor sanırım kızlar çok cahilce olacak ama jinekologunuz bakıyor değilmi ultrasonda ense kalınlığına benim gittiğim doktorun odasında tek bi ultrason vardı da o yüzden soruyorumgünaydın kızlar
yakamozcum renkli değildi benim ultrason ama gelişmiş büyük ultrasondu normal muayenede bakılanlar gini göstermiyordu. Daha büyüktü .
Kocamın kuzusu doktorda bugun inşallah bebişi hareket eder güzel haberelerle gelir..
gunaydin..iyi haftalar..evet ya kuzu insallah guzel haberlerle gelir..öykü cok güzel hareket eder :)
gunaydın hayırlı olsun kızındoktorun ısmı ney
Op. Dr. Altuğ Semiz...yaklaşık 3 yıldır aynı doktordayım
evet daha buyuk bir ultrason..mesela benim kendi doktorum bakti..ama odasindakiyle degil..yan odaya gectik..buyuk bir makine ile..kalp atisini dinletti..cok guzeldi..uc boyutluymus..1 ay sonra bu makinede cok daha net goruceksin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?