2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama ultrasona göre 6 haftalık kadar,bayramdan önce sadece 7 mm gecelik kesem vardı,10 gün içinde gebelik kesem büyümüş ne kadar olmuş bilmiyorum ama embriyo göründü 6 mm,benim gibi ultrasonla bebeğinin ölçümleri tutmayanlar var mı?bana dr. olumsuz bişe demedi ama 10 günde bir çağrıyor kontrole,muhtemelen gelişimi nsl anlamak için.

selamlar hoşgeldin bu arada... ilk haftalarda max.2 haftaya kadar olan farklılık olabiliyor..hafta geçtikçe bebek arayı kapatıyor..yada geç döllenme olduysa 1 hafta gibi farkla o şekilde kalabiliyor...bende ilk başlarda 2-3 hafta üst üste gittim ama şimdi 2 haftaya çıktı ara...doktor olumsuz bişey söylemediyse üzme kendini..

selam kızlar cuma gunu kontrolum vardı gıttık cok temız bır goruntu var el ve ayak formları bellı olmus dedı doktor.su an cok kucuk oldugu ıcın pek fazla bısey soyleyemıyoruz 2 hafta sonra ıkılı test ıcın gelın moralınız yuksek ama her duruma hazır bır sekılde gelın dedı.sonra sorularınız varsa alayım dedı falan ama ben ve esıme cok kısa geldı muayene bu 3. gıdısımız cok olumlu karsılanıyoruz ıyı bır doktor ama bız daha detaylı ıstıyoruz.Gercekten doktorun dedıgı gıbı cok yenı adam ne soylesın! sızlerın nasıl suruyor kontrollerınız?

ay benimde öyle ya girmem çıkmam 5 dk. sürüyo sinir oluyorum bana kalsa 1 saat kalırım ultrason karşısında :) giriyorum tansiyon kilo ölçümü yapılıyor sonra muayane odasında karından ultrason sonra herşey normal iki hafta sonra görüşmek üzere diyor bu gittiğim doktor çok iyi güleryüzlü filan ama hiç detay vermiyor ya bende bi sürü soru işaretiyle gidiyorum bebeği görünce unutuyorum hepsini sormayı kızlar bide sordum ama kimse cevap vermedi, bu ikili test renkli ultrasondamı oluyor standart ultrasondamı?

günaydın kızlar iyi haftalar,
KK da önce kendi topiğimde paylaşayım dedim: Kızım oluyormuş Allahın izniyle bebiş gayet sağlıklıymış, ense kalınlığı vs çok güzel dedi doktor, sıpa 11.5 cm olmuş hopladı zıpladı durdu usg de inşallah 2li testim de güzel sonuçlanır...hepimiz de hayırlı güzel haberler alırız bebişlerimizden...
yani en güzel doğum günü hediyem bu sene bebişten geldi, Allah bugünümüzü aratmasın
görüşmek üzere

günaydın kızlar

yakamozcum renkli değildi benim ultrason ama gelişmiş büyük ultrasondu normal muayenede bakılanlar gini göstermiyordu. Daha büyüktü .

Kocamın kuzusu doktorda bugun inşallah bebişi hareket eder güzel haberelerle gelir..

oo gunaydin..12+5 desin demi..nasil bu kadar net gordu yae cinsiyeti..

topiğin ilk kızı geliyor demek :) hep erkek haberi duyuyoduk ne güzel sağ salim gelsin inşallah
her hastanede detaylı ultrason olmuyormuş gitmeden arayıp sorayım ben o zaman dimi? yani normalde standart ultrasonda bakılamıyor sanırım kızlar çok cahilce olacak ama jinekologunuz bakıyor değilmi ultrasonda ense kalınlığına benim gittiğim doktorun odasında tek bi ultrason vardı da o yüzden soruyorum
gunaydin..iyi haftalar..evet ya kuzu insallah guzel haberlerle gelir..öykü cok güzel hareket eder :)

inşallah güzel haberlerle gelir bende gittiğimde hareket ettiğini görmedim hoş ben karaltıdan başka bişy görmedim doktor herşey normal dedi ama sizinkileri ne güzel görmüşsünüz bebek şeklinde oldugunu ultrasondan kaynaklanıyoru sanırım hiçbişy anlamadım ben görüntüden çok siyahtı herşey :26:

her hastanede perinatolog oluyormu acep? onlar daha tecrübeli ve bilgi sahibi oluyor bu konuda

evet daha buyuk bir ultrason..mesela benim kendi doktorum bakti..ama odasindakiyle degil..yan odaya gectik..buyuk bir makine ile..kalp atisini dinletti..cok guzeldi..uc boyutluymus..1 ay sonra bu makinede cok daha net goruceksin dedi.

evet daha buyuk bir ultrason..mesela benim kendi doktorum bakti..ama odasindakiyle degil..yan odaya gectik..buyuk bir makine ile..kalp atisini dinletti..cok guzeldi..uc boyutluymus..1 ay sonra bu makinede cok daha net goruceksin dedi.

üç boyutlu renkli ultrasonmu oluyo canım farkı ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…