2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

30 yas ustune gerek yok mesela ben 5. aydakı detaylı ultrasonuma perıtonologtan tan aldım randevu ama fıyatları yuksek devlet hastanelerınde ıse dedıgın gıbı rısklı gebelıklere akıyorlar sadece

evet aynen öyle renkli..uc boyutlu..daha net goruluyor hersey..diger ultrasonda bende siyah goruyordum..bunda net burnunu bile gordum yani..
hmm iyi o zaman ya geçen gittiğimde hiçbşy anlamadım karından baktıgı için fotograf ta da hiçbşy belli değil çatlycam meraktan renkliye girince anlarız en azından nasıl bişy oldugunu :)

perinatolojiye gitmen için 30 yaş üstü olman gerek çünkü riskli gebelikler bölümü:))

hehe cahillik böyle bişey ama bende riskli gruba giriyorum önceden düşüğüm oldugu için almazlarmı kü beni ille gidecem yani

30 yas ustune gerek yok mesela ben 5. aydakı detaylı ultrasonuma perıtonologtan tan aldım randevu ama fıyatları yuksek devlet hastanelerınde ıse dedıgın gıbı rısklı gebelıklere akıyorlar sadece

çok soru sordum ama perinatoloğun farkı ne kızlar tecrübesi mi?

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn

yok cnm ne cahıllıgı bızde yenı ogrenıyoruz ıstee dusuklerede bakıyorlar benımbıldıgım gıt cerrahpasaya yalvar rıza madazlı var o supermıs ben ole yapıcam 2lı testımde

çok soru sordum ama perinatoloğun farkı ne kızlar tecrübesi mi?

rısklı gebelıklere bakıyorlar cocugun tırnagına kadar herseyı gorup yorumluyorlarmıs ole dıolar. benım doktorum turkıyede 2 tane var demıstı bunun eğitimini gercekten alan bırı arda lembet dieri atıl yuksel (atılın muayenesıde 500 mılyon ve 2 ay sonraya gun verıor bılgılerınıze)

yok cnm ne cahıllıgı bızde yenı ogrenıyoruz ıstee dusuklerede bakıyorlar benımbıldıgım gıt cerrahpasaya yalvar rıza madazlı var o supermıs ben ole yapıcam 2lı testımde
kız cerrahpaşa bana 1000 km uzak nası gidem ben istanbulda değilim canım olsam kaçırmazdım burda iyi dktor bulmakta zor bulursam giderim ama varmıdır hiç bilmiyorum

belki burdada vardır bi araştırayım varsa kesin giderim daha ayrıntılı bilgi verir en azından

:)):):):):):) ya her yerde ıı doktorlar var sen kontrollerıne gıt dua et zaten hersey olucagına vaarıo:::::)

30 yas ustune gerek yok mesela ben 5. Aydakı detaylı ultrasonuma perıtonologtan tan aldım randevu ama fıyatları yuksek devlet hastanelerınde ıse dedıgın gıbı rısklı gebelıklere akıyorlar sadece
canım özeller bakarda oda pahalıdır.. Devlet kendisi yönlendiriyor zaten perinatologlara kendin isteğinle olmuyor. Rica felan olmaz devlette valla ben cerrahpaşaya gitim gebe polikliniğden kendileri otomatik yönlendiriyor zaten..

sen iki yaptırdınmı eğer yaptırmadıysan 3lü isterler her doktor ,kiliyi istemiyor çünkü. Eğer yaptırdıysanda sende büyük ultrasndo bebişini rahatlıkla anlayabilirsin.
3 düşükten aşşa perinatoloji bakmaz cnm onuda sordum 1 düşük 1 kürtajım var deidm. Olsun yaştan dolayı bakarız dediler..

yok yaptırmadım canım ama özel hastaneye gidiyorum ben zaten devlete değil özelde bakarlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…