hangi hastane peki
üç boyutlu renkli ultrasonmu oluyo canım farkı ne ki?
hangi hastane peki
baktim netten..memorıaldeymis bu doktor sanirim..ama muayeneleri cok pahali..ssk gecmiyor..ozel saglik olanlar sansli..
ne kadar ücreti??
hmm iyi o zaman ya geçen gittiğimde hiçbşy anlamadım karından baktıgı için fotograf ta da hiçbşy belli değil çatlycam meraktan renkliye girince anlarız en azından nasıl bişy oldugunu :)evet aynen öyle renkli..uc boyutlu..daha net goruluyor hersey..diger ultrasonda bende siyah goruyordum..bunda net burnunu bile gordum yani..
perinatolojiye gitmen için 30 yaş üstü olman gerek çünkü riskli gebelikler bölümü:))
30 yas ustune gerek yok mesela ben 5. aydakı detaylı ultrasonuma perıtonologtan tan aldım randevu ama fıyatları yuksek devlet hastanelerınde ıse dedıgın gıbı rısklı gebelıklere akıyorlar sadece
hmm iyi o zaman ya geçen gittiğimde hiçbşy anlamadım karından baktıgı için fotograf ta da hiçbşy belli değil çatlycam meraktan renkliye girince anlarız en azından nasıl bişy oldugunu :)
hehe cahillik böyle bişeyama bende riskli gruba giriyorum önceden düşüğüm oldugu için almazlarmı kü beni ille gidecem yani
çok soru sordum ama perinatoloğun farkı ne kızlar tecrübesi mi?
kız cerrahpaşa bana 1000 km uzak nası gidemyok cnm ne cahıllıgı bızde yenı ogrenıyoruz ısteedusuklerede bakıyorlar benımbıldıgım gıt cerrahpasaya yalvar rıza madazlı var o supermıs ben ole yapıcam 2lı testımde
rısklı gebelıklere bakıyorlar cocugun tırnagına kadar herseyı gorup yorumluyorlarmıs ole dıolar. benım doktorum turkıyede 2 tane var demıstı bunun eğitimini gercekten alan bırı arda lembet dieri atıl yuksel (atılın muayenesıde 500 mılyon ve 2 ay sonraya gun verıor bılgılerınıze)
kız cerrahpaşa bana 1000 km uzak nası gidemben istanbulda değilim canım olsam kaçırmazdım burda iyi dktor bulmakta zor bulursam giderim ama varmıdır hiç bilmiyorum
belki burdada vardır bi araştırayım varsa kesin giderim daha ayrıntılı bilgi verir en azından
canım özeller bakarda oda pahalıdır.. Devlet kendisi yönlendiriyor zaten perinatologlara kendin isteğinle olmuyor. Rica felan olmaz devlette valla ben cerrahpaşaya gitim gebe polikliniğden kendileri otomatik yönlendiriyor zaten..30 yas ustune gerek yok mesela ben 5. Aydakı detaylı ultrasonuma perıtonologtan tan aldım randevu ama fıyatları yuksek devlet hastanelerınde ıse dedıgın gıbı rısklı gebelıklere akıyorlar sadece
sen iki yaptırdınmı eğer yaptırmadıysan 3lü isterler her doktor ,kiliyi istemiyor çünkü. Eğer yaptırdıysanda sende büyük ultrasndo bebişini rahatlıkla anlayabilirsin.hmm iyi o zaman ya geçen gittiğimde hiçbşy anlamadım karından baktıgı için fotograf ta da hiçbşy belli değil çatlycam meraktan renkliye girince anlarız en azından nasıl bişy oldugunu :)
hehe cahillik böyle bişeyAma bende riskli gruba giriyorum önceden düşüğüm oldugu için almazlarmı kü beni ille gidecem yani
canım özeller bakarda oda pahalıdır.. Devlet kendisi yönlendiriyor zaten perinatologlara kendin isteğinle olmuyor. Rica felan olmaz devlette valla ben cerrahpaşaya gitim gebe polikliniğden kendileri otomatik yönlendiriyor zaten..
sen iki yaptırdınmı eğer yaptırmadıysan 3lü isterler her doktor ,kiliyi istemiyor çünkü. Eğer yaptırdıysanda sende büyük ultrasndo bebişini rahatlıkla anlayabilirsin.
3 düşükten aşşa perinatoloji bakmaz cnm onuda sordum 1 düşük 1 kürtajım var deidm. Olsun yaştan dolayı bakarız dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?