2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yine regli dönemim geldi, ağrılar kudurdu.
Kasıklarımdan kıvranıyorum sabahtan beri.
Siz n'apıyosunuz?

arkadaşlar 2li test içingittim sabah sabah bebişim hareket ediyordu süpeeeeer. bişey soracagım NT ve NAZAL KEMİK ne demek bilen var mı benim tahmim nt ense lkalınlıgı ama doktgor sezeryana girdi ben kanverene kadar soramadım. biriultrason üzerindeki anlamlar diye bişey payllaşmıştı bulamadım yardımcı olur musunuz?

Nazal kemik burun kemiği canım.

:))):):)) ne degerlı doktorlarmıs. :)

teşekkürler arkadaşlar şimdi internettende buldum. evet nazal kemik burunmuş görünmesi gerekiyormuş gördük çok şükür. nt de ense kalınlıgıymış0,9 çıktı oda :)

arkadaşlar ben dün çok fenalaştım izin verd iler 2 de cıktım dr mu aradım yat dinlen dedi bol su iç eğer ağrın devam ediyorsa eğer tehlikeli bişey vardır yarın hemen gel göreyim dedi.ve bu gün sol tarafımdan bir giriyor resmen kuyruk sokumumdan sırtıma kadar işin kötüsü eşim işyerinden çıkamıyor tek şuanda para kart hep onda ay ölücem şimdi kızlar dua edin bebeğim için onu kaybetmek istemiyorummmmm eşim abisiyle konusacak dr götürsün diye bakalım dua edin lütfen ne bebeğimden ne sizden ayrılmak istemiyorummmmmmmmmm

aa hala oluyormu adet sancısı yaa:)
ben iyiyim cnm. Ağrım yok ama sinirlerim gergin pazartesi olduğundan herhalde..
şirkette kimseyle konuşmak bile istemiyorum :)

Ne biliyim adet olacağım zamanlarda böyle oluyor benim. 2-3 gün huzursuz ve ağrılı geçiyor.
Benimde hiç konuşasım yok, uykum çok. Ama pazartesi sendromu işte.

burun kemiği oluşumu çok önemliymiş biliyormuydunuz:)

Evet özellikle ona da baktı doktorum. Gelişim bozukluğunun önemli göstergelerinden biriymiş.

İnşallah önemli bişey yoktur canım yaa...
Bakalım doktorun ne diyecek. Dualarımız seninle. Rabbim yardımcın olsun.

hayırlı haberlerle gelirsin inş.

ay allah korusun yaa lütfen aklına böyle şeyler getirme canım. Ne bebişinden ne de bizden ayrılmıyacaksın. Sen çok yorucu bir işe girdin spor koşturma derken dinlenemedin bunların sonucunda ağrı olabilir. Güzel haberlerle gel inşallah cnm..

orkun .... Soyadını unuttum. Bide rıza madazlı diye biri var. Perinatolojide ama
değerli valla 300 tl bayılcağına onlara giderim bedava yaparlar işte:)))))))))))

rıza hoca sorun yoksa bakmaz kı. ama bende kendı doktoruma dunyanın parasını verıcegıme cerrahpaya rıza hocanın ozel polıklıgıne gıdım dıorum napalım parayla baksın:)

Egecim cuma günü elevitin yanında demir ilacına başlamamı söyledi doktorum.
Sen başladın mı?
Zaten elevitin içinde de demir ve folik asit var.
Bunun yanında demir+folik asit+B12 içeren ilaç kullanıyorum. Doktoruma güvenim sonsuz ama bu kadar fazla vitamin kullanmak aklımı karıştırdı. Sende kullanıyormusun diye sormak istedim.

Yaş kaç senin . Eğer bir sorun yoksa bu ne ısrar . Ben gitmek istemedim 32 yaşındayım diye doktorlar yönlendirdi. Normal 2 li test yaptırsana aynı şeyleri yapıyorlar. Bi dünya para vericeksin prof 300den aşşa bakmazlar. Rıza hoca bakmıyo zaten isim sordun diye dedim.

bende cuma gunu ilk defa elevit e basladim..folik plus i biraktim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…