2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende kullanıyorum elevit folbiol ve demiri bu gittiğimde verecek. O yüzden 5 kilo aldım demir içince iştah dahada artıyor bakalım duba niyetine görev yaparım haliçte artık:))) sana ne verdi demir

insallah hayirli haberlerle dönersin canim topigi acarken besmele ile acar oldum rabbim hic birimize bebeklerimizin acisini göstermesin ins

gözünaydin canim darisi tüm kiz isteyenlerin basina ins banada ...masallah kocaman olmus benimki cok kücük teyzesi daha ya 11+2 ken 3.73 cm di ins oda büyümüstür yarin gidicem bende rabbim kucagimiza almayida nasip etsin hepimize

selam canim benim bebegimde 5 gün geriden geliyor ama önemli olan doktoruma göre kalp atimi ritmi ve saglikli gelisimi olmasiymis insallah sorunsuz 9 ayi tamamlariz

lekelenmesi olan arkadaşlar, progestan kullanıyormusunuz? evetse, ne dozda kullanıyorsunuz?
canim ben kullaniyorum sabah aksam iki defa ama benim hic lekelenmem olmadan verdi doktorum ayrica gün asirida ignesini vuruluyorum ..

yakamozum canim sen nasilsin?? kabizklik sorunun devam ediyormu hala??magnesyum aliyormusun onunda cok faydasi var eger almiyorsan mutlaka iste doktorundan ben kendim söylemistim sorunumu hemen yazmisti ins düzelir canim

evet bende kullanıyorum elevit folbiol ve demiri bu gittiğimde verecek. O yüzden 5 kilo aldım demir içince iştah dahada artıyor bakalım duba niyetine görev yaparım haliçte artık:))) sana ne verdi demir

Normal demek. Ne biliyim iyice şişerim diye korkumdan sana da danışayım dedim. Hem vitamin hem demir ilacı. Gözüm korktu. Zaten kiloluyum. Bende duba niyetine sana eşlik edebilirim Haliçte canın sıkılmasın
Gyno Ferro Sanol verdi. Yatarken içiyorum. İştahımı etkilemiyor böylece. Sen de öyle iç istersen.

şartları zorla mutlaka git canım doktoruna, için rahatlasın. inşallah yolundadır her şey...

kizlar listede olmayanlardan leyla haber bekliyor birde bebek no kismi eklendi ben bildiklerimi leylaya ilettim sizlerde kendi bilgilerinizi özelden yazarsaniz daha iyi olur diger topiklerimizede eklenti koyabilirsiniz bilginize

Son düzenleme:

29:):) ama ilac felan kullandım farkında olmadan endıselıyım zaten ben unvtede calısyorum zaten burda herkes rıza hocaya gıdıo adam zaten bızım personelden para almıyormus. daha ıyı bı doktor ımkanım varken nıe baskasına gıdeyımkı

herkese günaydın ...doktor kontrollerinden genel olarak güzel haberler gelmiş allah bozmasın
birce sanada çok geçmiş olsun inşallah iki bebişinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

ben bu hafta sonu özeldeki dr gidicem bide sonuçlarımı ona görstermek istiyorum ona sorucam demiri vericem demişti.
öyle içerim bende..

sen cerrahpaşadamı çalışıyorsun:) ne güzel yaa

kızlar ben hala gidemedim iş yerimdeyim eşimin abisi derse girmiş 12,30 da çıkıcakmıs dr. aradım gelicem dedim ağrım cok var kızlar devamlı istifra ediyorum ço0k kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…