neden, doktor mu bırakmanı söyledi?
evet doktor mu bıraktırdı? ben bugün sordum yok iç dedi
aynen ben de aralık sonunda doktora gideceğim, en azından o zamana kadar devam edeceğim, sonrasını bilmem.
ya dikkat et kendine dinlen lütfen bizi merakta bırakma.. Kuzu ne yaptı acabakızlar ben hala gidemedim iş yerimdeyim eşimin abisi derse girmiş 12,30 da çıkıcakmıs dr. Aradım gelicem dedim ağrım cok var kızlar devamlı istifra ediyorum ço0k kötüyüm
anlamadım foliğimi bıraktın benim kutunun bitmesine 6 tane kaldı sanırım sonra banada bıraktırır. Elevite devam eidyorum ama ona daha var..evet doktorum söyledi tabi. Kafama göre davranırmıyım hiç kızlar :)
elevite başlıyoruz dedi. Onu içmeye başladım. 12. Haftada da demir ilacına da başladım.
ya dikkat et kendine dinlen lütfen bizi merakta bırakma.. Kuzu ne yaptı acaba(
anlamadım foliğimi bıraktın benim kutunun bitmesine 6 tane kaldı sanırım sonra banada bıraktırır. Elevite devam eidyorum ama ona daha var..
ege04 bitanem cok teşekkür ederim en çok kötüyüm gözüm kapanıyor resmen aklıma kötü seyler cok kötü şeyler geliyor acaba bebeğime bişey oldu oda beni mi zehirliyo gercekten gözümü açamıyorum gitgide halim tükeniyor ağrıda yapıyor olabilir ama ben korkuyorum kızım zaten yanımda değil hep kaynanam alıp götürüyor kızımı benden habersız çalıştığım için mecbur olduğumu bılıyor ona bu bebeğimi kaybedemem tamamıyle benım olmalı ve bırdaha doğumdan sonra uzun bır donem calısmıcam lütfen bişey olmasın eğer bize bişey olursa hakkınızı helal edin olurmu
elevite başlarken kesti folik asiti. Sen hala içiomusun. Bana bırak artık folik yerine vitamin veriyorum demişti doktorum.
Kuzuyu bende merak ettim. Gelir birazdan.
bana elevit vermedi, yalnızca folik asit içiyorum. Ikili testi yaptırmayacağım, bir sorun olsa bile tedavisi yokmuş, eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma dedi doktorum o yüzden yaptırmıyorum.
comely nasıl bir veda konuşması yaptın yaa delimisin sen hiç bişey olmaz kanma felan varmı noluyo anlamadım birden ağrıyla bebek ölürmü zehirlermi ne seneryo yazıp moralini diplere çekiyorsun yaa. Bak sakin ol bekle az kaldı birazdan gidiceksin. Hem herşeyin hayırlısı yaa sen annesin biraz daha dirençli ve akıllı olman gerek. Sakin oll. Tüm kalbimle yanındayım cnm..
canım ya inşallah bebişin iyidir ne kadar karamsarsın böyle içini ferah tut her jasta olduğunda bebeğine bişey olacak değil yaege04 bitanem cok teşekkür ederim en çok kötüyüm gözüm kapanıyor resmen aklıma kötü seyler cok kötü şeyler geliyor acaba bebeğime bişey oldu oda beni mi zehirliyo gercekten gözümü açamıyorum gitgide halim tükeniyor ağrıda yapıyor olabilir ama ben korkuyorum kızım zaten yanımda değil hep kaynanam alıp götürüyor kızımı benden habersız çalıştığım için mecbur olduğumu bılıyor ona bu bebeğimi kaybedemem tamamıyle benım olmalı ve bırdaha doğumdan sonra uzun bır donem calısmıcam lütfen bişey olmasın eğer bize bişey olursa hakkınızı helal edin olurmu
pisikolojim cok kötü canım yaaa şu anda ağlıyorum of ya yazıcak bişey yok neyse ben iice duygusala bağladım kötüyümm yaaa
ege04 haklısın ama ben çok duydum ikili testte sorun var deyip sonra turp gibi doğan çocukları. Doktorum çok tecrübeli bir bayan ve gerek duymadığına göre ben de duymuyorum, inşallah sorun yoktur...
comely yapma böyle sabırlı ol bırakma kendini
canım mıdemde bulanıyor ama haklısınız uyku hallerı bulantı aslnda normal seyler sibel hanım yarın gecmezse gel dedıya aklıma o gelıyor devamlı korkuyorumilginiz için gercekten cok teşekkür ederim. Iiki varsınız kızlar
canım ya inşallah bebişin iyidir ne kadar karamsarsın böyle içini ferah tut her jasta olduğunda bebeğine bişey olacak değil ya
evet duygusala bağladın . Sen turp gibisin yaa. Hiç bişey yok. Kötü bişey olsa kanaman olurdu en azından. Sakin ol bebişin büyüyordur annesi. Hadi kötüyü düşünelim evt bişey olsu napalım yiycek ekmeği varsa kalır bizimle. Hayırlısı değilse zaten bence gerek yok yaşamasına.. Yaa hadi topla kendini canım 12:30 a az kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?