canım mıdemde bulanıyor ama haklısınız uyku hallerı bulantı aslnda normal seyler sibel hanım yarın gecmezse gel dedıya aklıma o gelıyor devamlı korkuyorumilginiz için gercekten cok teşekkür ederim. iiki varsınız kızlar
tabıkı ama dr. yarın geçmezse dedi ya o korkutuyor bırde halım iice azaldı gözüm kapanıcak sankı kafamı koysam uyuyacakmısım gıbı hıssedince korkrktum iişde :,(
canım cok sağol ya umarım yoktur desteğin için cok teşekkür ederim
sizler bitanesinizz
ege04 bitanem cok teşekkür ederim en çok kötüyüm gözüm kapanıyor resmen aklıma kötü seyler cok kötü şeyler geliyor acaba bebeğime bişey oldu oda beni mi zehirliyo gercekten gözümü açamıyorum gitgide halim tükeniyor ağrıda yapıyor olabilir ama ben korkuyorum kızım zaten yanımda değil hep kaynanam alıp götürüyor kızımı benden habersız çalıştığım için mecbur olduğumu bılıyor ona bu bebeğimi kaybedemem tamamıyle benım olmalı ve bırdaha doğumdan sonra uzun bır donem calısmıcam lütfen bişey olmasın eğer bize bişey olursa hakkınızı helal edin olurmu
Canım boşuna üzme kendini inşallah birşey yoktur. Bence de bebeğe birşey olsa kanaman da olurdu. Soğuk kanlı olmaya çalış. Hepsi geçecek. Doktor içini ferahlatır, inşallah bir şey yoktur. Sen de iyiki varsın tatlım.Hadi hayırlı haberlerle gel.
canım rahatla senin kafan biraz dün doktroa takılmış galiba yarın geçmezse gel demesi etkilemiş seni
şimdi gidince görürsün kıpır kıpır bebişini
canım aklına kötü şeyler getirme. hamileliğin belirtileri zaten mide bulantısı, halsizlik, uyku. sen de spor, iş derken yoruyorsun kendini. yorgun düşmüştür bedenin
Kuzuuuuuu hadi gel artık yaaa...
bende ıyı degılm bogazımdan lokma gecmıo ya yemek yıyemıom
kızlar naber nasılsınız
ben sürekli yatıyorum dün gece cok fenalasdım
ne yediysem cıkardım kusarken kasıklarım nası agrıdı
doktora gitmedim hala da mide bulantısı var aslında ama bilmıyorum doktora gidesimde yok
aksama kadar gecmezse esım gelınce giiderim
uff cok fenayımm:2:
ben gidiyorum kızlar aksam bıde mısafır gelıyormus allahım ne yapıcam yaneyse umarım ııleşirim o saate kadarda hastaneden eve gecerım evde nete gırebılırsem yazarım kızlar halım olursa hepinizi opüyorum
kızlar naber nasılsınız
doktora gitmedim hala da mide bulantısı var aslında ama bilmıyorum doktora gidesimde yok
kuzu nerde doktoramı gitti
ben tam 4 gun oldu bıse yıyemıom kesın kılo verdım kesın kedı gıbı kalcam yemınle ya azcık kılo aldım dıe sevınıyorlardı bu ne ya hıc bulantısı olayanalar var ımrenıyorum ya
ben tam 4 gun oldu bıse yıyemıom kesın kılo verdım kesın kedı gıbı kalcam yemınle ya azcık kılo aldım dıe sevınıyorlardı bu ne ya hıc bulantısı olayanalar var ımrenıyorum ya
kızlar naber nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?