2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım boşuna üzme kendini inşallah birşey yoktur. Bence de bebeğe birşey olsa kanaman da olurdu. Soğuk kanlı olmaya çalış. Hepsi geçecek. Doktor içini ferahlatır, inşallah bir şey yoktur. Sen de iyiki varsın tatlım. Hadi hayırlı haberlerle gel.

canım rahatla senin kafan biraz dün doktroa takılmış galiba yarın geçmezse gel demesi etkilemiş seni
şimdi gidince görürsün kıpır kıpır bebişini

canım aklına kötü şeyler getirme. hamileliğin belirtileri zaten mide bulantısı, halsizlik, uyku. sen de spor, iş derken yoruyorsun kendini. yorgun düşmüştür bedenin

ben gidiyorum kızlar aksam bıde mısafır gelıyormus allahım ne yapıcam ya neyse umarım ııleşirim o saate kadarda hastaneden eve gecerım evde nete gırebılırsem yazarım kızlar halım olursa hepinizi opüyorum

kızlar naber nasılsınız
ben sürekli yatıyorum dün gece cok fenalasdım
ne yediysem cıkardım kusarken kasıklarım nası agrıdı
doktora gitmedim hala da mide bulantısı var aslında ama bilmıyorum doktora gidesimde yok
aksama kadar gecmezse esım gelınce giiderim
uff cok fenayımm:2:

canım rahatla senin kafan biraz dün doktroa takılmış galiba yarın geçmezse gel demesi etkilemiş seni
şimdi gidince görürsün kıpır kıpır bebişini

canım aklına kötü şeyler getirme. hamileliğin belirtileri zaten mide bulantısı, halsizlik, uyku. sen de spor, iş derken yoruyorsun kendini. yorgun düşmüştür bedenin

hepinizi öpüyorum

kuzumuzda ii haberlerle gelir inş.

Geçmiş olsun canım. Yediğin bişey mi dokundu acaba?

1 hafta sonra yola cıkcaz adanay gıtcez bılmıyorum nasıl gıdıcem bu halle kusup mılletı yayan yurutmeseydım de

ben tam 4 gun oldu bıse yıyemıom kesın kılo verdım kesın kedı gıbı kalcam yemınle ya azcık kılo aldım dıe sevınıyorlardı bu ne ya hıc bulantısı olayanalar var ımrenıyorum ya

geçmiş olsun gökyüzü

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…