ben tam 4 gun oldu bıse yıyemıom kesın kılo verdım kesın kedı gıbı kalcam yemınle ya azcık kılo aldım dıe sevınıyorlardı bu ne ya hıc bulantısı olayanalar var ımrenıyorum ya
bilmıyorum ki olabilirGeçmiş olsun canım. Yediğin bişey mi dokundu acaba?
geçmiş olsun gökyüzü
geçmiş olsun canım
merhaba kızlar...bugün 12+2 oldum ve 2li testim vardı bugün bebeğimin ense kalınlığı normal çıktı.pazarteside 2li test sonuçlarını alıcam.sizler sonuçlarınızı kaç günde aLDInız.bide birşey sorucam 2li testi ne kadara yaptırdınız.
kızlar naber nasılsınız
ben sürekli yatıyorum dün gece cok fenalasdım
ne yediysem cıkardım kusarken kasıklarım nası agrıdı
doktora gitmedim hala da mide bulantısı var aslında ama bilmıyorum doktora gidesimde yok
aksama kadar gecmezse esım gelınce giiderim
uff cok fenayımm:2:
bende ıyı degılm bogazımdan lokma gecmıo ya yemek yıyemıom
yok cnm ne cahıllıgı bızde yenı ogrenıyoruz ısteedusuklerede bakıyorlar benımbıldıgım gıt cerrahpasaya yalvar rıza madazlı var o supermıs ben ole yapıcam 2lı testımde
bende ona gidiyorum :)
ay geçmedi canım hala ya magnezyum vermedi doktor çok iyi olmadıgım için öyle sık sık doktorada gidemiyorum geçer umarıminsallah hayirli haberlerle dönersin canim topigi acarken besmele ile acar oldum rabbim hic birimize bebeklerimizin acisini göstermesin ins
gözünaydin canim darisi tüm kiz isteyenlerin basina ins banada ...masallah kocaman olmus benimki cok kücük teyzesi daha ya 11+2 ken 3.73 cm di ins oda büyümüstür yarin gidicem bende rabbim kucagimiza almayida nasip etsin hepimize
selam canim benim bebegimde 5 gün geriden geliyor ama önemli olan doktoruma göre kalp atimi ritmi ve saglikli gelisimi olmasiymis insallah sorunsuz 9 ayi tamamlariz
canim ben kullaniyorum sabah aksam iki defa ama benim hic lekelenmem olmadan verdi doktorum ayrica gün asirida ignesini vuruluyorum ..
yakamozum canim sen nasilsin?? kabizklik sorunun devam ediyormu hala??magnesyum aliyormusun onunda cok faydasi var eger almiyorsan mutlaka iste doktorundan ben kendim söylemistim sorunumu hemen yazmisti ins düzelir canim
bende böyle düşünen annelere çok kızıyorum ikili testi yaptırcam ama sadece sağlıklı olup olmadıgını öğrenmek için, bi sorun çıkarsa da aldırma gibi bi lüksüm yok onu yataga mahkum eden bizler değilizki Allah öyle yaratmış Allah ın verdiği cana kıymak kolay bişey olmasa gerek hemde kendi çocuguna sadece özürlü diyekusura bakmayın ama ben böyle düşünen annelere çok kızıyorum . Daha 2 aylık bebeğin bi sorun olsa bilebile nasıl doğurursun onun hayatını nasıl yatağa mahkum edersin bence çok iyi düşün. Tabiki sorun yoktur inşallah ama bana bencilce geliyor. Affına sığınarak yazdım. Eleştiriye açıksan kızmazsın:)
canım geçmişti senin bulantıların ne oldu böyle nazar mı değdikızlar naber nasılsınız
ben sürekli yatıyorum dün gece cok fenalasdım
ne yediysem cıkardım kusarken kasıklarım nası agrıdı
doktora gitmedim hala da mide bulantısı var aslında ama bilmıyorum doktora gidesimde yok
aksama kadar gecmezse esım gelınce giiderim
uff cok fenayımm:2:
ay geçmedi canım hala ya magnezyum vermedi doktor çok iyi olmadıgım için öyle sık sık doktorada gidemiyorum geçer umarım
bende böyle düşünen annelere çok kızıyorum ikili testi yaptırcam ama sadece sağlıklı olup olmadıgını öğrenmek için, bi sorun çıkarsa da aldırma gibi bi lüksüm yok onu yataga mahkum eden bizler değilizki Allah öyle yaratmış Allah ın verdiği cana kıymak kolay bişey olmasa gerek hemde kendi çocuguna sadece özürlü diyeo vicdan azabının altından kalkamam ben elbette çocugunu bi ömür öyle görmek kolay bi durum değil ama bunun seçimini yapan bizler değiliz bile bile yaşayan bi canlıyı kendi ellerinle öldürmek de cinayettir bu benim fikrim kızlar herkesin fikrine saygı duyarım
canım geçmişti senin bulantıların ne oldu böyle nazar mı değdi
BENDE SANA SAYGI DUYARIM AMA BENİM GÖZÜMÜNÖNÜNDE CANLI ÖRNEĞİ OLDU AMCAMIN EŞİ SIRF BU DUYGULARLA BİLE BİLE DOĞURDU BEBEĞİNİ VE ÇOCUK IZDIRABA MAHKUM BİR HAYAT YAŞADI YENGEM ÖLDÜ ÇOCUK ORTADA KALDI ŞU AN BABANNE BAKMAK ZORNDA 70 YAŞINDA Bİ KADIM VARGEL SEN DÜŞÜN.. ALLAH KORUSUN ÇOK ZOR AMA DAHA YAŞAMAYA BAŞLAMAMIŞ VE HAYATA GÖZLERİNİ AÇMAMIŞKEN SONLANDIRMAK DAHA MANTIKLI. FİKİRLERİNİZE SAYGI DUYARIM YİNEDE...
ay geçmedi canım hala ya magnezyum vermedi doktor çok iyi olmadıgım için öyle sık sık doktorada gidemiyorum geçer umarım
bende böyle düşünen annelere çok kızıyorum ikili testi yaptırcam ama sadece sağlıklı olup olmadıgını öğrenmek için, bi sorun çıkarsa da aldırma gibi bi lüksüm yok onu yataga mahkum eden bizler değilizki Allah öyle yaratmış Allah ın verdiği cana kıymak kolay bişey olmasa gerek hemde kendi çocuguna sadece özürlü diyeo vicdan azabının altından kalkamam ben elbette çocugunu bi ömür öyle görmek kolay bi durum değil ama bunun seçimini yapan bizler değiliz bile bile yaşayan bi canlıyı kendi ellerinle öldürmek de cinayettir bu benim fikrim kızlar herkesin fikrine saygı duyarım
canım geçmişti senin bulantıların ne oldu böyle nazar mı değdi
BENDE SANA SAYGI DUYARIM AMA BENİM GÖZÜMÜNÖNÜNDE CANLI ÖRNEĞİ OLDU AMCAMIN EŞİ SIRF BU DUYGULARLA BİLE BİLE DOĞURDU BEBEĞİNİ VE ÇOCUK IZDIRABA MAHKUM BİR HAYAT YAŞADI YENGEM ÖLDÜ ÇOCUK ORTADA KALDI ŞU AN BABANNE BAKMAK ZORNDA 70 YAŞINDA Bİ KADIM VARGEL SEN DÜŞÜN.. ALLAH KORUSUN ÇOK ZOR AMA DAHA YAŞAMAYA BAŞLAMAMIŞ VE HAYATA GÖZLERİNİ AÇMAMIŞKEN SONLANDIRMAK DAHA MANTIKLI. FİKİRLERİNİZE SAYGI DUYARIM YİNEDE...
allah kimseyi böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasın herkese sağlıklı evlatlar nasip etsn
her iki durumda çok çok zor
allah kimseyi böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasın herkese sağlıklı evlatlar nasip etsn
her iki durumda çok çok zor
AMİNNN YARABBİM AMİNN SAĞLIK VERSİN RABBİM BÜTÜN MASUMLARA
][[/QUOTE] Allah kimsenin başına vermesin insan başına ne geleceğini bilemiyor tabi ama aldırmanın vicdani yükümlülüğüde ağır olur benim için bide Allah tan gelen herşeyi kabul etmek gibi bi mantığım var benim aksi takdirde sağlıksız bile olsa ömür boyu aklımda olur keşke yapmasaydım bi cana kıydım diye, kişisel fikrim tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir ama ben aldırmanın her şekline karşıyım Allah öyle bi durumla karşı karşıya bırakmasın kimseyiBENDE SANA SAYGI DUYARIM AMA BENİM GÖZÜMÜNÖNÜNDE CANLI ÖRNEĞİ OLDU AMCAMIN EŞİ SIRF BU DUYGULARLA BİLE BİLE DOĞURDU BEBEĞİNİ VE ÇOCUK IZDIRABA MAHKUM BİR HAYAT YAŞADI YENGEM ÖLDÜ ÇOCUK ORTADA KALDI ŞU AN BABANNE BAKMAK ZORNDA 70 YAŞINDA Bİ KADIM VARGEL SEN DÜŞÜN.. ALLAH KORUSUN ÇOK ZOR AMA DAHA YAŞAMAYA BAŞLAMAMIŞ VE HAYATA GÖZLERİNİ AÇMAMIŞKEN SONLANDIRMAK DAHA MANTIKLI. FİKİRLERİNİZE SAYGI DUYARIM YİNEDE...
Allah kimsenin başına vermesin insan başına ne geleceğini bilemiyor tabi ama aldırmanın vicdani yükümlülüğüde ağır olur benim için bide Allah tan gelen herşeyi kabul etmek gibi bi mantığım var benim aksi takdirde sağlıksız bile olsa ömür boyu aklımda olur keşke yapmasaydım bi cana kıydım diye, kişisel fikrim tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir ama ben aldırmanın her şekline karşıyım Allah öyle bi durumla karşı karşıya bırakmasın kimseyi[/QUOTE]QUOTE]][
][/QUOTE][
AMAN ALLAH KORUSUN YAAA BIRAKALIM KASVETLİ HAVAYI . SENİN MİDEN NASIL OLDU. İYİMİSN. VEE KABIZLIK DURUMLARINI HALLEDEBİLDİNMİ
kizlarrrrrrr tekrar merhaba..ya soktayim..canim cikolata cekti 3 aydan sonra ilk defa..aldim deli gibi yedim..hayir olsun :)
üc aydir eksi yemekten tadini unutmusummmmmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?