2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende ıyı degılm bogazımdan lokma gecmıo ya yemek yıyemıom

selam kızlar hayırdır yaa nazaramı geldiniz nefesim kuwetli olsada burdan bi okuyup size doğru üflesem. dinlenin canlarım . kuzuda gelse bende rahatlıycam

merhabalar,
az kaldı kızlar azcık daha sıkın dişinizi.bulantılar geçicek.her dönemin ayrı sıkıntısı oluyor, anne olmak en baştan zor
yemek konusunda da kilo konusunda da kendinizi zorlamayın.nasıl iyi hissediyorsanız o şekilde devam edin.
oğluma hamileyken bende de çok bulantı tiksinme olmuştu.bu sefer hiçbirşey yok.doktora gittiğimde hatırlıyorum hamile olduğumu.çok garip bu seferki.heh bir de göbeğime bakınca tabii:26:
tepiklerini hissetmeye başlayınca herşeyi unutuvericeksiniz merak etmeyin.

ay geçmedi canım hala ya magnezyum vermedi doktor çok iyi olmadıgım için öyle sık sık doktorada gidemiyorum geçer umarım
bende böyle düşünen annelere çok kızıyorum ikili testi yaptırcam ama sadece sağlıklı olup olmadıgını öğrenmek için, bi sorun çıkarsa da aldırma gibi bi lüksüm yok onu yataga mahkum eden bizler değilizki Allah öyle yaratmış Allah ın verdiği cana kıymak kolay bişey olmasa gerek hemde kendi çocuguna sadece özürlü diye o vicdan azabının altından kalkamam ben elbette çocugunu bi ömür öyle görmek kolay bi durum değil ama bunun seçimini yapan bizler değiliz bile bile yaşayan bi canlıyı kendi ellerinle öldürmek de cinayettir bu benim fikrim kızlar herkesin fikrine saygı duyarım
canım geçmişti senin bulantıların ne oldu böyle nazar mı değdi

QUOTE] ][[/QUOTE] Allah kimsenin başına vermesin insan başına ne geleceğini bilemiyor tabi ama aldırmanın vicdani yükümlülüğüde ağır olur benim için bide Allah tan gelen herşeyi kabul etmek gibi bi mantığım var benim aksi takdirde sağlıksız bile olsa ömür boyu aklımda olur keşke yapmasaydım bi cana kıydım diye, kişisel fikrim tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir ama ben aldırmanın her şekline karşıyım Allah öyle bi durumla karşı karşıya bırakmasın kimseyi

Allah kimsenin başına vermesin insan başına ne geleceğini bilemiyor tabi ama aldırmanın vicdani yükümlülüğüde ağır olur benim için bide Allah tan gelen herşeyi kabul etmek gibi bi mantığım var benim aksi takdirde sağlıksız bile olsa ömür boyu aklımda olur keşke yapmasaydım bi cana kıydım diye, kişisel fikrim tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir ama ben aldırmanın her şekline karşıyım Allah öyle bi durumla karşı karşıya bırakmasın kimseyi[/QUOTE]
AMAN ALLAH KORUSUN YAAA BIRAKALIM KASVETLİ HAVAYI . SENİN MİDEN NASIL OLDU. İYİMİSN. VEE KABIZLIK DURUMLARINI HALLEDEBİLDİNMİ

kizlarrrrrrr tekrar merhaba..ya soktayim..canim cikolata cekti 3 aydan sonra ilk defa..aldim deli gibi yedim..hayir olsun :)
üc aydir eksi yemekten tadini unutmusummmmmmmmm...

QUOTE]
[
AMAN ALLAH KORUSUN YAAA BIRAKALIM KASVETLİ HAVAYI . SENİN MİDEN NASIL OLDU. İYİMİSN. VEE KABIZLIK DURUMLARINI HALLEDEBİLDİNMİ
][/QUOTE]

ay sorma canım hala devam ediyor komposto yapacam şimdi belki geçer fena bi rahatsızlık hiç olmadığım rahatsızlıkları yaşıyorum geçer inş. bi an önce

kizlarrrrrrr tekrar merhaba..ya soktayim..canim cikolata cekti 3 aydan sonra ilk defa..aldim deli gibi yedim..hayir olsun :)
üc aydir eksi yemekten tadini unutmusummmmmmmmm...

Afiyet olsuuuuuuuuuunnnnnnnnnn bide ben yiyebilsem sabah menemen yedim yerken midem bulanmadı şimdi tabağı gördüm yediğim şeyden midem bulandı ya nası iştir bu anlamadım

benim canımda sürekli havuç istiyor ya millet ekşi yada tatlı aşerir benimki ne oluyo bilmiyorum anormalim vallahi geçen oturdum yarım kilo yedim rahat çocuk havuç gibi bişy olacak heralde

Bende 3 aydan sonra tatlı yemeğe başladım. Ama eşim onu bana anlattı mantıken banada doğru geldi. Vücudunda ne eksikse onu istersin dedi. Sen 3 ay ekşiyi doldurdun artık tatlı ağır basıyor dedi. Mantıklı kocam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…