2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar bende haziran annesi olacaktım burada ara sıra sohpetlere katılıyordum ama olmadı 8 haftalık iken kalbi durdu bebeğimin geçen salı günü bebeğim alındı meleğim cennete gitti.....

meraba kızlar bende haziran annesi olacaktım burada ara sıra sohpetlere katılıyordum ama olmadı 8 haftalık iken kalbi durdu bebeğimin geçen salı günü bebeğim alındı meleğim cennete gitti.....
çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın en yakın zamanda yine anne olursun inşallah

aaa cnm çok geçmiş olsun allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin ...

kızlar benım elektrık gıttı yenı geldı ondan gıttım tanı of mıde bulantım hala gecmıoooooooooooooooooooooo:84::84::84:

ay canim basin sagolsun..allah guc versin..saglikli bebek nasip etsin en kisa zamanda..

Geçmiş olsun canım. Hayırlısı allahtan. Birdahaki sefere sorunsuz bebeğine kavuşursun inşallah.

ben ıyı degılmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya ne zaman gececek bu mıde bulantısı dr um gecen ay gıttıgımde bır sonrakı gelısıne gecer dedı ama hala mıde bulantım gecmeyı bırak dahada artttı gıdınce kafasına calacam ılacları ama dr cok ıyı kıyamam ya ama yınede sınırımı bellı etcem kesın konusmasın

nette yazarken çalışırken benşm de bulanıyor takip ederken sen yat uyu gökyüzü uyuyor sanırım kötydü oda

ay basın saolsun bıtanem ya cok cooooooooooooook gecmıs olsun ama uzulme benım yengemde 2 kere kurtaj oldu sımdı saglıklı bebeklerı var takma ne olur bundan sonra ıyı bır bebek gelecegıne emınm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…