benim canımda sürekli havuç istiyor ya millet ekşi yada tatlı aşerir benimki ne oluyo bilmiyorum anormalim vallahigeçen oturdum yarım kilo yedim rahat çocuk havuç gibi bişy olacak heralde
Bende 3 aydan sonra tatlı yemeğe başladım. Ama eşim onu bana anlattı mantıken banada doğru geldi. Vücudunda ne eksikse onu istersin dedi. Sen 3 ay ekşiyi doldurdun artık tatlı ağır basıyor dedi. Mantıklı kocam..
çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın en yakın zamanda yine anne olursun inşallahmeraba kızlar bende haziran annesi olacaktım burada ara sıra sohpetlere katılıyordum ama olmadı 8 haftalık iken kalbi durdu bebeğimin geçen salı günü bebeğim alındı meleğim cennete gitti.....
meraba kızlar bende haziran annesi olacaktım burada ara sıra sohpetlere katılıyordum ama olmadı 8 haftalık iken kalbi durdu bebeğimin geçen salı günü bebeğim alındı meleğim cennete gitti.....
meraba kızlar bende haziran annesi olacaktım burada ara sıra sohpetlere katılıyordum ama olmadı 8 haftalık iken kalbi durdu bebeğimin geçen salı günü bebeğim alındı meleğim cennete gitti.....
ya ben kuzuyu çok merak ediyorum ne oldu acaba bu kadar geç kalmazdı sabahtı muayenesi kuzuuuuuuuuuuu
ya ben kuzuyu çok merak ediyorum ne oldu acaba bu kadar geç kalmazdı sabahtı muayenesi kuzuuuuuuuuuuu
insallah bıse yokturkesın sevıncten dısarı cıkmıs alısverıs yapyodur
ben ıyı degılmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya ne zaman gececek bu mıde bulantısı dr um gecen ay gıttıgımde bır sonrakı gelısıne gecer dedı ama hala mıde bulantım gecmeyı bırak dahada artttı gıdınce kafasına calacam ılacları ama dr cok ıyı kıyamam ya ama yınede sınırımı bellı etcem kesın konusmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?