2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nette yazarken çalışırken benşm de bulanıyor takip ederken sen yat uyu gökyüzü uyuyor sanırım kötydü oda

uykumda yok yamın edıyorum su saat oldu bıse yıyemedım hadı 3 aya kadar bıse yemesende bebek beslenır dedıler ya sımdı ne olcak bundan sonra bıse yıyemessem

yakamoz canım acıkmana sevindimm ama bi yerde fazla a vitaminin yararlı olmadığını okumuştum havuçta da bol miktarda a vitamini var
kızmazsan tavsiyem çok fazla yeme derim ben inşallah haddimi aşmış olmam

meraba kızlar bende haziran annesi olacaktım burada ara sıra sohpetlere katılıyordum ama olmadı 8 haftalık iken kalbi durdu bebeğimin geçen salı günü bebeğim alındı meleğim cennete gitti.....

Allah sabır versin canım. çok zor gerçekten, çok üzüldüm...

ege sen kan sonucunu almistin..beta degeri 50 nin altinda olanlarin erkek 50 nin ustunde olanlarin kiz oluyomus :)
bi ondan tahmin yurutmedikleri kalmisti :))

amaaaaaaaannnnnnnnnn bacım nara da ıyı demedıler gebe kaldım kalalı sanırım 50 kg yedım bıse olmadı allahın ıznıyle ne olcak allahın dedıgı olur gülüm ya

amaaaaaaaannnnnnnnnn bacım nara da ıyı demedıler gebe kaldım kalalı sanırım 50 kg yedım bıse olmadı allahın ıznıyle ne olcak allahın dedıgı olur gülüm ya

muhakkak öyle de işte ne biliyim korkuyorum canım birde bildiğim bişey olunca paylaşmayınca kendimi kötü hissediyorum
Allah korusun bişey olur diye korkuyorum anne duygusu gibi say zaten küçüklüğümden beri hep korumacı ve sahiplenici oldum yanımda biriolsa kolundan tutarım karşıya geçerken falan ...

aman bende aynıyım yaaaaaa hele hamıle kaldım kalalı daha beter oldum resmen paranoya yım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…