2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gokyuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasıl oldun bacımmm ne olcak bızım halımıız yakamoz bı yandan ben bıyandan sımdı sendede basladı ay gecıcıdır ıns

selam kızlar hayırdır yaa nazaramı geldiniz nefesim kuwetli olsada burdan bi okuyup size doğru üflesem. dinlenin canlarım . kuzuda gelse bende rahatlıycam
ayyy canım arkadasım saol
meraba kızlar bende haziran annesi olacaktım burada ara sıra sohpetlere katılıyordum ama olmadı 8 haftalık iken kalbi durdu bebeğimin geçen salı günü bebeğim alındı meleğim cennete gitti.....
emıne canım allah sabır versın bi daha yasatmasın cok üzüldüm
gokyuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasıl oldun bacımmm ne olcak bızım halımıız yakamoz bı yandan ben bıyandan sımdı sendede basladı ay gecıcıdır ıns

seker parem iyim kuzuyu merak ettım geldım ama haber yok
yatıyorum bugün dün bütün gün kusdum hastaneyede gitmedim
cok yordu benı şimdi yemek yemeye korkuyorum:2:

bak sımdı benım aklımda karıstı gecmısı okudum da bu kız 11 de gelıcem demıs alla alla bu sa kadar ne etti ola

hele ben 4 gun oldu bıse gırmedı bogazımdan

belki hastanede sıra beklemiştir kuzu. ikili testi de yaptırdıysa uzun sürmüş olabilir. ben de gelmiştir diye giriyorum sık sık. gelse de rahatlasak...

Yok bugun gelmez bu saatten sonra ayyy allahım yardım et kötü bişey olmasın kızlar telefonu olsa ne iyi olurdu şimdi..

Yok bugun gelmez bu saatten sonra ayyy allahım yardım et kötü bişey olmasın kızlar telefonu olsa ne iyi olurdu şimdi..

comely_08 tel verelım verelım dıyıp duryodu valla geldıkmı onun sozune ama olmuyor ıste ay cokmerak ettım ya nıye gırmedı bır gırsın bılıom ben ona bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…