İyice merak sardı beni. Çalışamıyom yaaa...
aynen çalışamıyorum sürekli f5 yapıyorum
:):):):):):):))))))))))))
kötulugune gulmedımkı bacım hosuma gıttı meraknız ıcımde bır kotuluk yoktu ö.dılerım hata yaptysam yaniGülme valla darlandım yaa..:84:
kötulugune gulmedımkı bacım hosuma gıttı meraknız ıcımde bır kotuluk yoktu ö.dılerım hata yaptysam yani
ayyy canım arkadasım saolselam kızlar hayırdır yaa nazaramı geldiniz nefesim kuwetli olsada burdan bi okuyup size doğru üflesem. dinlenin canlarım . kuzuda gelse bende rahatlıycam
emıne canım allah sabır versın bi daha yasatmasın cok üzüldümmeraba kızlar bende haziran annesi olacaktım burada ara sıra sohpetlere katılıyordum ama olmadı 8 haftalık iken kalbi durdu bebeğimin geçen salı günü bebeğim alındı meleğim cennete gitti.....
gokyuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasıl oldun bacımmm ne olcak bızım halımıız yakamoz bı yandan ben bıyandan sımdı sendede basladı ay gecıcıdır ıns
ayyy canım arkadasım saol
emıne canım allah sabır versın bi daha yasatmasın cok üzüldüm
seker parem iyim kuzuyu merak ettım geldım ama haber yok
yatıyorum bugün dün bütün gün kusdum hastaneyede gitmedim
cok yordu benı şimdi yemek yemeye korkuyorum:2:
hele ben 4 gun oldu bıse gırmedı bogazımdan
yememezlik yapma ama ben kusdukca yedım sonra yine cıkardım :)
meyve ye sıvı gıdalar al
bebem sıvı gıdamı ay ben su ıcemıom nıe bole oldum ya gececegıne daha beter oldum
uff sabır et canım düşünmemeye calıs
napcaz valla bende bilmıyorum :97:
acaba hastaneden direk eve mi gitti
Yok bugun gelmez bu saatten sonra ayyy allahım yardım et kötü bişey olmasın kızlar telefonu olsa ne iyi olurdu şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?