Yok bugun gelmez bu saatten sonra ayyy allahım yardım et kötü bişey olmasın kızlar telefonu olsa ne iyi olurdu şimdi..
ya eve gitmiştir yada yarın verilmesi gereken beyannamler var yoğunluktan giremedi
yok canım estagfurullah o ne demek bildiklerimizi paylaşacaz tabi birbirimizle a vitamini fazlasının zararlı oldugunu biliyodum canım ama ne kadardan sonrası fazladır bilmiyorum bugünde yedim vallahi inş. bişy olmaz :26:yakamoz canım acıkmana sevindimm ama bi yerde fazla a vitaminin yararlı olmadığını okumuştum havuçta da bol miktarda a vitamini var
kızmazsan tavsiyem çok fazla yeme derim ben inşallah haddimi aşmış olmam
ayy hiç sorma son iki gündür kahvaltı namına bişyler yiyebiliyorum öncesinde daha kötüydüm geçiyodur inşallah yagokyuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasıl oldun bacımmm ne olcak bızım halımıız yakamoz bı yandan ben bıyandan sımdı sendede basladı ay gecıcıdır ıns
ya eve gitmiştir yada yarın verilmesi gereken beyannamler var yoğunluktan giremedi
yok canım estagfurullah o ne demek bildiklerimizi paylaşacaz tabi birbirimizle a vitamini fazlasının zararlı oldugunu biliyodum canım ama ne kadardan sonrası fazladır bilmiyorum bugünde yedim vallahi inş. bişy olmaz :26:
ayy hiç sorma son iki gündür kahvaltı namına bişyler yiyebiliyorum öncesinde daha kötüydüm geçiyodur inşallah ya
Ya comely de gitti acaba o nasıl oldu.. Pek bi strese girdi canım ya.
kızlar bilmeden iyi yapmışım aslında ya şimdi netten biraz araştırdımda havuç ve havuç suyu mide yanmasına birebirmiş yorgunluk veren maddeleri vücuddan atıyormuş süratle kan yapıcı kuvvetlendirici mide ve bağırsağın yakın dostu ve peklik gidericiymiş hepsine de ihtiyacım var bu aralaryalnız dozunu kaçırmamak lazım benim gibi
sen biraz çok yemişsin eve ama havuç çok iyi gerçekten bebişin cildide güzel oluyomuş bana da teyzem söyledi
her salataya bir tane rendeliyorum ben
neyse boylece yakamozun peklık sorunu kalkar basur olmaktanda kurtulur hehehehehehehe
bılemıom o bır sekılde gırer ama kuzu bır gırseydı offf sen ne yaptın bulantı yoktu dımı sende
bana bulantı demeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaa kuzuya nolmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş söleyin çatlıcam ayyyyok cnm çok şükür bulantım bazen anlık olup geçiyor. Kızımda da olmamıştı o yüzden de hemen kilo alıyorumm.. Sadece bugun kuzudan dolayı sıkkınım . Ben burdaki dostlukları çok sevdim çok alıştım sizden gelen hertürlü haber beni etkiliyor canlarım benim. Bide birçoğunuzdan tecrübeli ve büyüyüm ya kardeşlerim gibisiniz kızzzzzzzz yerim sizi benn
tamam sustum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?