kızlarr sıze doktorunuz balık yagı hapı verdımı
yok cnm çok şükür bulantım bazen anlık olup geçiyor. Kızımda da olmamıştı o yüzden de hemen kilo alıyorumm.. Sadece bugun kuzudan dolayı sıkkınım . Ben burdaki dostlukları çok sevdim çok alıştım sizden gelen hertürlü haber beni etkiliyor canlarım benim. Bide birçoğunuzdan tecrübeli ve büyüyüm ya kardeşlerim gibisiniz kızzzzzzzz yerim sizi benn
muckkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederım bebem adını bıle duymak ıstemuom kı
yaa kuzuya nolmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş söleyin çatlıcam ayyy
kuzuya bişey olmadı sabahtan beri girmedi doktora gidecekti onun derdine düştükyaa kuzuya nolmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuş söleyin çatlıcam ayyy
vermedi bi o eksikti onuda içersem fmg ile beraber haliçte duba görevi yapcaz:)))))))))kızlarr sıze doktorunuz balık yagı hapı verdımı
balık yiyemiyorum vermedi öle bişey 12. haftaya kadr folic kullan dedi 13 aralıkta gidicem dr'a burda pratisyen bi dr arkadaşım var sordum balık yiyemiyorum diye kivi ye dedi bolbol
yok cnm çok şükür bulantım bazen anlık olup geçiyor. Kızımda da olmamıştı o yüzden de hemen kilo alıyorumm.. Sadece bugun kuzudan dolayı sıkkınım . Ben burdaki dostlukları çok sevdim çok alıştım sizden gelen hertürlü haber beni etkiliyor canlarım benim. Bide birçoğunuzdan tecrübeli ve büyüyüm ya kardeşlerim gibisiniz kızzzzzzzz yerim sizi benn
kuzuya bişey olmadı sabahtan beri girmedi doktora gidecekti onun derdine düştük
vermedi bi o eksikti onuda içersem fmg ile beraber haliçte duba görevi yapcaz:)))))))))
hemde çok iyi ...öfkeyle hareket etmediğin çok çok iyi oldugercekten seın burda olman cok ıyı bızden dahada bılınclı oldugun bu bır gercek yanı hem hamılelıkle alakası d YOK esımle kavg ettım aslında senı dınledım muckcanım egem benımmmmmmmmmm senı sevıommmmmmmmmmmm benım kurtarıcı melegım oldun be ben sızı dınlemesydım ne edıcedım adanalarda 1 haftaya kadar esımle gıdıoz bu daha ıyı dımı
kuzuya bişey olmadı sabahtan beri girmedi doktora gidecekti onun derdine düştük
vermedi bi o eksikti onuda içersem fmg ile beraber haliçte duba görevi yapcaz:)))))))))
ayyy iyi valla bende bişi oldu sandım ben 3 gündür girmed,m merak eden yokmuş valla benide üzüldümkuzuya bişey olmadı sabahtan beri girmedi doktora gidecekti onun derdine düştük
ayyy iyi valla bende bişi oldu sandım ben 3 gündür girmed,m merak eden yokmuş valla benide üzüldüm
o hapın adı balya mı cok kılo yapyoda
ismini bilmiyorum doktor yazdı ama daha almadım ya ben 7. haftadan beri elevit ıcıorum sımdıde bırsuru vıtamın verdı artık nefret ettım kokularından. heralde artık bu vıtamınlerler tam bır balına olur gezerım
hahahahahahahaha bak o guzel cvp tı işte
bende sıze katılırım artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?