2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr sıze doktorunuz balık yagı hapı verdımı

balık yiyemiyorum vermedi öle bişey 12. haftaya kadr folic kullan dedi 13 aralıkta gidicem dr'a burda pratisyen bi dr arkadaşım var sordum balık yiyemiyorum diye kivi ye dedi bolbol

gercekten seın burda olman cok ıyı bızden dahada bılınclı oldugun bu bır gercek yanı hem hamılelıkle alakası d YOK esımle kavg ettım aslında senı dınledım muckcanım egem benımmmmmmmmmm senı sevıommmmmmmmmmmm benım kurtarıcı melegım oldun be ben sızı dınlemesydım ne edıcedım adanalarda 1 haftaya kadar esımle gıdıoz bu daha ıyı dımı

ege peki kizin olunca isi ne kadar sure biraktin..zor oldumu..

Hiç sorma ben de çok alıştım size. Dün giremedim aklım burda kaldı. Hep kızlar naaptı acaba diye düşünüyorum.
Ege sen kaç yaşındaydın canım.

hemde çok iyi ...öfkeyle hareket etmediğin çok çok iyi oldu

kuzuya bişey olmadı sabahtan beri girmedi doktora gidecekti onun derdine düştük

vermedi bi o eksikti onuda içersem fmg ile beraber haliçte duba görevi yapcaz:)))))))))
ayyy iyi valla bende bişi oldu sandım ben 3 gündür girmed,m merak eden yokmuş valla benide üzüldüm

idrarın bıle kokyor fımı cok ıgrenc aynı sorun bendede var kızlar bıse dıcem ya benden koyu degılde durmadan akıntı gelıo gunde 2 ped degıstryom bır bılgısı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…