2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımmmmmmmmmmmmmmmmm bebem kuzum aşkımm bitanemmm
bende seni seviyorum abla sözü dinledin yaa:)))))

ege peki kizin olunca isi ne kadar sure biraktin..zor oldumu..
10 aylıkken başladım zor olmazmı ama alıştık işte:))

hiç sorma ben de çok alıştım size. Dün giremedim aklım burda kaldı. Hep kızlar naaptı acaba diye düşünüyorum.
Ege sen kaç yaşındaydın canım.
32 yaşındayımm

valla bebem merak etyoz hele egeye ne demelı gırdım gırelı hıc yazmadııı

kız yazmam mı delimisin sen bitanem işler çok fena onları yapıyorum sana denk gelmemiştir. Kıskanç senii

ben de dışarıdaydım işlerim vardı amma çok ilerlemiş sayfalar herkes ii değil mi?
comely den haber var mı?
kuzu gelmemiş herhalde hala

bu kadar olmaz ıcımde ne varsa dısarı attı sanırım ıcın temızlenıo ayrıca cocuk yer acıyor dıyorlar ama gercekten kese gemıslmıstı baya ay haftaya gıtcem bebemı gormeye

Hayırlısıyla gör bebişini inşallah.

Evet benimde çok fazla normal dedi :)) pis karılarız

Heeeeh Heeeeeeeeee sen çok yaşa emi.

bıraktığın gibiyiz valla herikisinden de haber yok. Gün bitti. Yarın inşallah güzelliklerle gelsinler...
inşallah aım güsel haberlerle inşallah benimde kuzen doğurmuş bu saabh 5 te 15 gün erken aldılar bebişini kordonu eskimiş ama ikiside ii çok şükür
comelyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gezentı karı yıne nereye gıttı kım bılır uyus bacım ya ama datlu kız o hehehehehe :119::119::119:
ii olsunda gezsin canımm valla gezip gezebileceğimiz 6 ay daha var gezelimm çocuk olunca burnumuzu dışarı zor çıkarırız

sen biraz çok yemişsin eve ama havuç çok iyi gerçekten bebişin cildide güzel oluyomuş bana da teyzem söyledi
her salataya bir tane rendeliyorum ben
ay evet canım çok istedi napim bide kokusu filan yok ya yiyebiliyorum :)
neyse boylece yakamozun peklık sorunu kalkar basur olmaktanda kurtulur hehehehehehehe
Allah seni ne etmeye kız deli sorma çekiyorum zaten şu kabızlık meredinden
inşallah zaten hamileliğin sıkıntılarını dorukta yaşıyo birde kabızlık olmasın
ay evet ya hiç sorma tüm gebelik sorunlarını dorukta yaşıyorum bu kadar çetin geçmek zorundamı hamileliğim ben hasta filan olmazdım hiç alışık değilim vallahi bu kadar çok sağlık sorunuyla uğraşmaya bulantı halsizlik başdönmesi iştahsızlık kabızlık duygusal değişimler ne ararsan var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…