kizlar cok degisik bi duyguymus su hamilelik..biz esimle evlendigimizde hic dusunmuyorduk..sonra allah bi seklide o duyguyu insana veriyor..ve suan gunler gecmek bilmiyor..cok heyecan verici..cok guzel duygular..ki daha basindayiz..
allah saglikla hepimize kucagimiza almayi nasip eder insallah..sukurler olsun..
herkese iyi akşamlar inşallah kaçaklar iyidir
kizlar cok degisik bi duyguymus su hamilelik..biz esimle evlendigimizde hic dusunmuyorduk..sonra allah bi seklide o duyguyu insana veriyor..ve suan gunler gecmek bilmiyor..cok heyecan verici..cok guzel duygular..ki daha basindayiz..
allah saglikla hepimize kucagimiza almayi nasip eder insallah..sukurler olsun..
valla hele beni hiç sorma..ne cocuk mu allah korusun diyenlerdendim..allah isteyene versin ama ben istemiyorum diyordum..3 yıl gez toz gecti, dolu dolu evliligimizin tadını cıkardık..ve bianda oluverdi..ama şimdi allah isteyenlere degil sadece allah herkese versin, olmadan bu anlaşılcak bi duygu degil..daha erken olsaymış keşke demiycem cünkü o dogru zamanı zaten kendisi bilerek geldi..şükürler olsun bence de...
valla hele beni hiç sorma..ne cocuk mu allah korusun diyenlerdendim..allah isteyene versin ama ben istemiyorum diyordum..3 yıl gez toz gecti, dolu dolu evliligimizin tadını cıkardık..ve bianda oluverdi..ama şimdi allah isteyenlere degil sadece allah herkese versin, olmadan bu anlaşılcak bi duygu degil..daha erken olsaymış keşke demiycem cünkü o dogru zamanı zaten kendisi bilerek geldi..şükürler olsun bence de...
deli mavi bodrumda hamsi nerden bulucam ben? bulamadım
hele ben 4 aylık evlı 3 aylık hamıle
aynen canim bizde..4 yildir geziyoruz..aniden karar verdik ve oldu..daha esimle ben disinda kimse bilmiyor..ikili testi atlatip soyleyelim dedik.bu ctesi kismetse ailelere soyleyelim diyoruz..anneler kesin soktan bayilirlar :)))))
bana hamsıde demeyınnnnnnnnnnngel cnm burda sabah kahvaltısında yıyolar dayanamıyorummmmm
aa eminim cok sevincekler..biz dayanamadık söyleidk valla..cünkü yapmıycaz zannediyolardı yada olmuyo falan zannediyolardı ondan rahatlasınlar diye hemen söyleyiverdik..siz iyi dayanmışsınız valla
Kızlar ya bişey dycem
ben bu ara öğün işini hiçbi zaman çözemdim.
Kraket muz mandalina çekmecemde olur.
Ama sonunu getirene kadar yerim doymam. Ben napcam yaaaa
3 ayda 5 kilo bacaklarım selülit oldu yaa
ohaaa:) maşallahh tam onikiden :) yaa kızım azcık gezeydin ya:) neyse hayırlısı yaa böyleside güzel..genc anne olcan..daha öncede eşinle biraz flört dönemi gecirdiysen güzel ama biz 4 ay içinde tanışıp evlenmiştik o yüzden evliyken cıktık gibi bişey oldu..güzel de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?