ya nasil dayandik bilmiyoruz bizde..soktan sanirim :)) ki annemlede kayinvalidemlede gunde bin kere konusurum :))))
bende çıkıyorumm herkese ii akşamlar
wayyyyyyyyyyyyyyy 4 aya 3 aylik hamilelik heeeeeeee..
18 yasında tanıdım oncedende tanıyodum komsumuzun yıgenıydı kendıler kuucukken oynardık felan sonra buyuduk o askerı okulu kazandı gıttı sonra tekrar karsı karsıya geldık 4 yıl cıktık 18 yasındaydım sımdı 4 aylık evlıyım
channel sen sormuşsun sanırım canım ben doktora balık yiyemedigimi söyledim ve bana yinede dogal balık önererek su balıkyagını verdi marincap yazıyor recetede dahada almadım ama alıcam...
bende taylan kümeliye sormuştum ne yemeli balık yerine diye badem, semizotu, ceviz tavsiye etti ama balıgın yerini tutmaz dedi
ek bir bilgiiii
bende taylan kümeliye sormuştum ne yemeli balık yerine diye badem, semizotu, ceviz tavsiye etti ama balıgın yerini tutmaz dedi
ek bir bilgiiii
balıgı sverdım ama sımdı oldurseler yıymem aslaaaaaaaaaaa
Kızlar ya bişey dycem
ben bu ara öğün işini hiçbi zaman çözemdim.
Kraket muz mandalina çekmecemde olur.
Ama sonunu getirene kadar yerim doymam. Ben napcam yaaaa
3 ayda 5 kilo bacaklarım selülit oldu yaa
yazık kadına işkence cektiriyonuz..ayy benimkiler cok sevindi yaa..hatta kendi annemlerden cok diger taraf daha cok sevindi..sen kaç yaşındasın, eşin?
evet canim ilk gelinim..ilk torun olcak..kayinvalidemler sanirim havalara ucucaklar..ben 29 esim 31 yasinda..
evet canim ilk gelinim..ilk torun olcak..kayinvalidemler sanirim havalara ucucaklar..ben 29 esim 31 yasinda..
ayy ben tanısam söylüycem valla şimdi kayınvaldenene güzel cok kıymetli olcak..ee yaşınızda gayet güzel aynı yaştayız buarada..benim kocam 37 yaşında
hadi ya ne guzel :) e sizinde vakti gelmis :) dur dur soylucem az kaldi :)))))
canım bende aynı durundayım 5 kilo aldım. Selülitimde oldu. Ama çok hareketsiz kalıyoruz. Bence sürekli oturarak çalıştığımız için. Ben gün içinde sadece yemeğe ve tuvalete gidebiliyorum. Onun dışında yerimden kalkmam mümkün değil. Popom uyuşuyo oturmaktan. Kilo almamızın en büyük sebebi bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?