2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

off ufacıksın kızım sen..:) ne güzel işte genc anne olucan..o da ayrı güzel..

bende taylan kümeliye sormuştum ne yemeli balık yerine diye badem, semizotu, ceviz tavsiye etti ama balıgın yerini tutmaz dedi
ek bir bilgiiii

channel sen sormuşsun sanırım canım ben doktora balık yiyemedigimi söyledim ve bana yinede dogal balık önererek su balıkyagını verdi marincap yazıyor recetede dahada almadım ama alıcam...

ben de cook severdim..ama daha cok karides kalamar severdim.. onlarda yemek iyi degil..civa oranı düşük balık yemek lazım..balık yemek lazım işte herkesin dedigin gibi..yiycez artık mecbur burnumuzu kapatıp yutacaz

Kızlar ya bişey dycem
ben bu ara öğün işini hiçbi zaman çözemdim.
Kraket muz mandalina çekmecemde olur.
Ama sonunu getirene kadar yerim doymam. Ben napcam yaaaa
3 ayda 5 kilo bacaklarım selülit oldu yaa

Canım bende aynı durundayım 5 kilo aldım. Selülitimde oldu. Ama çok hareketsiz kalıyoruz. Bence sürekli oturarak çalıştığımız için. Ben gün içinde sadece yemeğe ve tuvalete gidebiliyorum. Onun dışında yerimden kalkmam mümkün değil. Popom uyuşuyo oturmaktan. Kilo almamızın en büyük sebebi bu bence.

ay bide kızlar hani ben yazmıştım ya amerikada falan ultrason 3 kere giriliyomuş vs. işte biz cok giriyooruz diyordum.onun sebebi orda devlet ödüyomuş ultrason ücretini ve doktorlara ciddi paralar veriliyomuş..yani ultrasonun suanda ispatlanan bi zararı yokmuş..o angelsounds denen aletide sordum doktora..bebegin kalp sesini ancak 14.haftadan sonra duyabilirmişim o aletle ozamanada kadarda zaten hissedersin dedi..yani almaktan vazgectim..zaten o korkumda gecti.:97:

bugün saka su aldım..ph degeri en yüksek su o diyee..ama tadı hiç güzel degil begenmedim..yine erikli en güzeli...artık su içebiliyorum resmen 1 aydır günde bi litre su zor içtim..su dan insanın midesi bulanır mı bulanıyormuş...

evet oturmaktan cnm zaten normalde de alt taraf hep kilo alıyordu tam oldu.58 le hamile kaldım ikisindede
sen kaçla kaldın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…