evet oturmaktan cnm zaten normalde de alt taraf hep kilo alıyordu tam oldu.58 le hamile kaldım ikisindede
sen kaçla kaldın???
evet oturmaktan cnm zaten normalde de alt taraf hep kilo alıyordu tam oldu.58 le hamile kaldım ikisindede
sen kaçla kaldın???
canım bende 58 ile hamile kaldim 59,20 ciktim 3 aylik
83 ile kaldım benim durum vahim. Boyum 176 ondan biraz kurtarıyorum ama allah sonumu hayretsin.
ne güzel valla..
Ben hamileliği fırsat bilip yiyorum 84 le doğuma girdim 1 yıl sonra 49 oldum:))
bunda da öyle olurum inşallah
ayyyy :) iri kıyım olursun kız sen.
Bende boyda yok 1,55 hahahaha
top gibi hahahahaha
off ama o selilütler falanda ondan oluyor canım..cok kilo alıp vermekle de alakalı..nasıl verdin o kadar kiloyu ya.?
valla kuzudan haber gelmedi..yarin ins guzel haberlerini aliriz sabah..hepinize iyi aksamlar..gaza geldim esime diyom gidelim annene uc kisi geldik diyelim diyorum soktan bayilir :)) bakalim yarin anlatirim..
valla kuzudan haber gelmedi..yarin ins guzel haberlerini aliriz sabah..hepinize iyi aksamlar..gaza geldim esime diyom gidelim annene uc kisi geldik diyelim diyorum soktan bayilir :)) bakalim yarin anlatirim..
YA EMZİREREK VERDİM. MAŞALLAH DEYİN SÜTÜM ÇOK YAĞLIYDI BEBİŞİM 15 AY EMDİ.DARISI BU BEBİŞİM BAŞINA. EMZİRİNCE İNSAN ÇOK SU İÇER SU İÇİNCE İDRARA ÇIKAR DERLKEN YAĞLAR ERİR GİDER:))))))
83 ile kaldım benim durum vahim. Boyum 176 ondan biraz kurtarıyorum ama Allah sonumu hayretsin.
176 boy 59 kıloyla kaldım 60 kıloyum
YA EMZİREREK VERDİM. MAŞALLAH DEYİN SÜTÜM ÇOK YAĞLIYDI BEBİŞİM 15 AY EMDİ.DARISI BU BEBİŞİM BAŞINA. EMZİRİNCE İNSAN ÇOK SU İÇER SU İÇİNCE İDRARA ÇIKAR DERLKEN YAĞLAR ERİR GİDER:))))))
176 boy 59 kıloyla kaldım 60 kıloyum
Hepiniz iyisiniz valla maşallah .. Istikrarlı gidiyorsunuz diycem ama mide bulantısı kusma olmasa sizde alırsınız kızımmm . Bende sorun yok yani:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?