2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

off ama o selilütler falanda ondan oluyor canım..cok kilo alıp vermekle de alakalı..nasıl verdin o kadar kiloyu ya.?

YA EMZİREREK VERDİM. MAŞALLAH DEYİN SÜTÜM ÇOK YAĞLIYDI BEBİŞİM 15 AY EMDİ. DARISI BU BEBİŞİM BAŞINA. EMZİRİNCE İNSAN ÇOK SU İÇER SU İÇİNCE İDRARA ÇIKAR DERLKEN YAĞLAR ERİR GİDER:))))))

valla kuzudan haber gelmedi..yarin ins guzel haberlerini aliriz sabah..hepinize iyi aksamlar..gaza geldim esime diyom gidelim annene uc kisi geldik diyelim diyorum soktan bayilir :)) bakalim yarin anlatirim..

evet emzirmek cok güzel kilo veridiyomuş..öff inşllahh sütümüz olurda bizde veririz..o emzirmenin bile bisürü taktigi varmış arkadaşı..yandık yanii..sanki yeni baştan tez yazıyo gibi calışılcak bu cocuk bakma işi ne zormuş...hele böle herşeye meraklı ve araştırmacı anne olmak daha da zorkeşke öle köy yerinde herşeyi yiyip içip nur topu gibi cocuk dogursaydım

Hepiniz iyisiniz valla maşallah .. Istikrarlı gidiyorsunuz diycem ama mide bulantısı kusma olmasa sizde alırsınız kızımmm . Bende sorun yok yani:)))))))))

Hepiniz iyisiniz valla maşallah .. Istikrarlı gidiyorsunuz diycem ama mide bulantısı kusma olmasa sizde alırsınız kızımmm . Bende sorun yok yani:)))))))))

valla benim yavaştan acılmaya başladı bogazım..ekşi turşu derken tatlılara gözüm kaymaya başladı..hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…