2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

benim sonucumu var ya salıdan evvel göremicem
üfffff
18. hafta da 3lü test varmıs
hep bir test hep bişi bişi
3lü testten sonra yine test falan var mı kızlar

sen bişey yapmıyon kız, ikili testteki free beta hcg sonucu 0 den yukarı olursa kız ihtimali yüksek oluyormuş..Azsa oğlan..

kız kuzu benım görümcem 2 tane oglu var ikisindede
9 ay serum yemıs hastanede yatmıs bide onun bulantılar nerdeyse cocuk karnına düşünce baslıyomus
masallah simdi 2 tane oglu var sapasaglam

öle diyorsunda canım benim ailem hilmi ile evlenmemi hiç istemedi eşimlede görüşmüyorlar zaten ablama söledim oda hemen söleme zaten evlenmeni hazmedemediler bide bu yıkar dedi öle bekliyom bende napiyiiiimm

ayy canım karşı tarafla kötü olmak neysede kendi ailenle kötü olmak çok üzücü oluyodur ama elbet sevinirler onlarda ne bilim en azından torunları olacak ilk başta olmasada zamanla iyi tepkiler vermeye başlarlar ( inşallah)

kız kuzu benım görümcem 2 tane oglu var ikisindede
9 ay serum yemıs hastanede yatmıs bide onun bulantılar nerdeyse cocuk karnına düşünce baslıyomus
masallah simdi 2 tane oglu var sapasaglam

Kız bende sağlıklı bebişim olsun başka bişe istemiyom..Bulantıdan falan geçtim..Haftasına yetişsin bebem..
Gerekirse hastaneye de yatarım..İşten de çıkarım..Ama bebem iyi olsun inşallah..

hehehehehehe
benım annem eşimi öle cok cok sevmez yanı severde eh işde sevsem mi sevmesem mi diye ortada kalmıs
gecen dioki cocugun sana benzesin resmını önunden ayırma eşim bi fena oldu :))
erkek olcak dedık aaaa ben demısdım zaten falan dedi annem eşimde dio benım annemde dedi
annem bi bagırdı hadi ordan beee senın anan kız olcak demısdı diye
aayyy cok gülmüşdüm ama annem haklıydı

inş. ama o iyi olmayan tepkileride şuan kaldıramıcam ii değilim zaten söylerm bi şekilde artık napiyim uff.. boşverelim yaa ben düşündkçe çok üzülüyom zaten

benim sonucumu var ya salıdan evvel göremicem
üfffff
18. hafta da 3lü test varmıs
hep bir test hep bişi bişi
3lü testten sonra yine test falan var mı kızlar

benımde frehcg 42 cıkdı
2 li testi iyi cıkanlara 3 lü yapıyolarmı ben yaptırmam galiba 3 lü yaa
bide 3 lü tam nasıl oluyo

hiçbir sorun yok canım daha olmadı zaten.. gayet iyiym sadece hafif bulantım war bugün yine..
hasret hala emziriyor musun kızını? gerçi doktoruna sormuşsundur da hamileyken emzirmek zararlı diye duymuştum ben. kuzenim de emzirirken hamile kaldı doktoru bıraktırmıştı hemen.
ewet emziriyorum we bırakmayıda düşünmüyorum canım.. bu konuda çok yazılar okudum we bir sakıncası olmadığını anladım.. sadece iyi beslenmek gerekior,
e bebeğimde zaten haftasıyla uyumlu gittiğine göre sorun yok ama çok azaldı sütüm 1 yaşına kadar emzirebilsem ohh ne ala diyeceğim
canım o sonuçlar 11 haftanın sonuna kadar olduğunda geçerli oluyor.. 12 hafta dan sonra sonuçlar doğru olmuyor..
evet evet free b hcg yazıyor 26 :) erkekmiş. başka yerlerde de okudum:)) hahahah ohh rahatladım birden korktum sen öğle deyinceee fmg
11 haftanın sonuna kadar olursa geçerli o dediğin canımkaçıncı haftada yaptırdın sen?

bebeğin muhtemelen kız canım.. çıkıntı yatay görünüyor..
sewindim canım bebeğinin bişeyi olmamasına senide çok merak ettik ogün.. kızın kaç yaşında?
gerizekalımıymış o be bncede görüşmemelisin bir daha
maşallah canım bebeğine.. senin zaten bir oğlun wardı değil mi? bu da kız olur inşallah ensesindede sorun çıkmaz dilerim
Ya ben canımın çektiğini bulamadım...
Başka da bişey yemek istemiyorum...Gene aç kaldım yahu...
ne çekti benimde simitçekio sen dün tüm gün simitle durdum diyincegönderdim elemanı aldırmaya beklemedeyim..
Canım cinsiyet için 1 ay sonrası dedi..Ama erkek olanlara söylüyorlar ya,bana hep kız gibi geliyo..
allah hepimizin gönlüne görewerir dilerim
ınanmıcaksınız ama ben yıne acı yıyom ya yemın edıyorum kuranın ustune ıı degılm ya bu ne bole elımde degıl anlaın benı
ye acıyı doğur hacıyı:)))))))))
Kız sen buranın nazlı bebeğisin, en küçüğüsün..Sevilmez misin hiç...
:13:
poyraz kaç yaşında?
napıyorsunuz bakıyıııııııım. dur ben bi mandalina yiyim hihihihihih

bnde çok yiyorummandalina ama ekşi çıkınca ıyy diyip bırakıyorum turuncu we kolay soyulan kabuklular şeker gibi oluyo onlara bayılıyorum:81:

Kız bende sağlıklı bebişim olsun başka bişe istemiyom..Bulantıdan falan geçtim..Haftasına yetişsin bebem..
Gerekirse hastaneye de yatarım..İşten de çıkarım..Ama bebem iyi olsun inşallah..

evet canım öle tabi rahat ol sen
millet ne sekılde doguruyo sen kötü düsüncelere kapılma die söledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…