annemı sevıyom babamı ozledım kardeslerımı cok sevıom esime bayılıyom bebişimi beklıommmmmmmmmm allahım hepsını korusun tabıkı sızı ve sızın sevdıklerınızıde aksam ezanı okunuyoda dua ettım sıze bıle
sen bişey yapmıyon kız, ikili testteki free beta hcg sonucu 0 den yukarı olursa kız ihtimali yüksek oluyormuş..Azsa oğlan..
annemı sevıyom babamı ozledım kardeslerımı cok sevıom esime bayılıyom bebişimi beklıommmmmmmmmm allahım hepsını korusun tabıkı sızı ve sızın sevdıklerınızıde aksam ezanı okunuyoda dua ettım sıze bıle
öle diyorsunda canım benim ailem hilmi ile evlenmemi hiç istemedi eşimlede görüşmüyorlar zaten ablama söledim oda hemen söleme zaten evlenmeni hazmedemediler bide bu yıkar dedi öle bekliyom bende napiyiiiimm
senin yaşın tutmuyor bebemmmmm
doktor yapmıycakmış sanaa:))))))))))
kız kuzu benım görümcem 2 tane oglu var ikisindede
9 ay serum yemıs hastanede yatmıs bide onun bulantılar nerdeyse cocuk karnına düşünce baslıyomus
masallah simdi 2 tane oglu var sapasaglam
hahahahahaha annem dıokı guzel olursa kesın bızım tarafa benzer dıo esım cıldıryo gulmekten sızın sulalede bır tek benım hatunum guzel be dıo bu sever annem cıldıryo deget surdan dıo kım cıkarmıs :90::90::86::86:
ayy canım karşı tarafla kötü olmak neysede kendi ailenle kötü olmak çok üzücü oluyodur ama elbet sevinirler onlarda ne bilim en azından torunları olacak ilk başta olmasada zamanla iyi tepkiler vermeye başlarlar ( inşallah)
evet canim sagolsun cok iyiler esimin ailesi..suan bile annemin yaninda onlar var..,
cerrahpaşamı dedibenim sonucumu var ya salıdan evvel göremicem
üfffff
18. Hafta da 3lü test varmıs
hep bir test hep bişi bişi
3lü testten sonra yine test falan var mı kızlar
benim sonucumu var ya salıdan evvel göremicem
üfffff
18. hafta da 3lü test varmıs
hep bir test hep bişi bişi
3lü testten sonra yine test falan var mı kızlar
hiçbir sorun yok canım daha olmadı zaten.. gayet iyiym sadece hafif bulantım war bugün yine..iyiyim canim cok sagolevet yarin aksam 5 de randevum ins bende heyecanla bekliyorum hayirli haberlerle dönerim ins .... sen nasilsin canim??
masallahevet en kisa zamanda koyda bakalim ... senin kanaman olmustugecen gün nasil oldun canim?? bu arada leylaya bildiriyorum simdi ikinci bebis oldugunu canim
ewet emziriyorum we bırakmayıda düşünmüyorum canım.. bu konuda çok yazılar okudum we bir sakıncası olmadığını anladım.. sadece iyi beslenmek gerekior,hasret hala emziriyor musun kızını? gerçi doktoruna sormuşsundur da hamileyken emzirmek zararlı diye duymuştum ben. kuzenim de emzirirken hamile kaldı doktoru bıraktırmıştı hemen.
canım o sonuçlar 11 haftanın sonuna kadar olduğunda geçerli oluyor.. 12 hafta dan sonra sonuçlar doğru olmuyor..seldaonur canım merhaba.. aldınmı ikilinin sonuçlarını. anlayabildinmi.dün soruyordun yaaa..
bide kızlar bana birisi dediki burdan biri ama adını hatırlayamadım ipekmiydi yoksa neyse beta hcg 50 altındaysa erkekmiş eve gidip baktım 26 idi. erkek demek ki. hayırlısı olsunda önemli değil.....
11 haftanın sonuna kadar olursa geçerli o dediğin canımkaçıncı haftada yaptırdın sen?evet evet free b hcg yazıyor 26 :) erkekmiş. başka yerlerde de okudum:)) hahahah ohh rahatladım birden korktum sen öğle deyinceee fmg
bebeğin muhtemelen kız canım.. çıkıntı yatay görünüyor..[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/30/1274.jpg[/img][/URL]
kızlar sanırım bu sefer oldu......
benim bebiş bu resimde 12+6 doktor yakınlaştırmıştı boyun ölçüsünü almak için....yüz şekli bayağı belirginleşmişti...elleri yüüzne çok yakındı..fotoda parmaklarıda çıkmış hemen burnuna yakın yerde... yer bitiriri annesi onu..kızlar sanki kız gibi mi neölürr annnesii onaaa
sewindim canım bebeğinin bişeyi olmamasına senide çok merak ettik ogün.. kızın kaç yaşında?kızlar ben geldim bebeğimi gördüm kıpırdıyordu kalp atışlarını dinledik normaldi sonra detaylı tam idrar testi istediidrara kan hücresi karışmış hemen serum dedi serumö yedim sonra bı tek içimlik antibiotik ama garip bişeydi suyla karışım yapılıyormus eve gıttım yavas yavas yemek yaptım arkadaş geldi kızıyla yemek yedık sonra cay demlledım pat dıye başka arkadaşımızda eşi ile gelmezmı maç izlemeye colalar cipsler süprizzz biz geldik dediler neyse ben oturamadım arkadaş kızı ile gıttı bende ağrım çok vardı eşim sen yat dedi sonra gelenlerde kalmıs bızde yatakları eşim açmış yatırmıs herkezi ortalıgı toplamıs bana hadi dedi ilaç vakti ilacı içtim dr. aradı ilacını içtinmi diye içtim dedim eğer ağrın yarın devam ederse tehlıkelı tekrar gel dedi şuanda sadece halsizim ama ağrım cokk azcık var 9+6 dedi dün işte
şimdi iyiyim arkadaşlar bebişim kollarını oynatıyordugörünce cok mutlu oldum pıt pıtlarda vardı görünce oh dedim ama o hücre tehlıkelı dedi onu atmam lazımmıs
gerizekalımıymış o beya kızlar benimde bir arkadasım var tövbe tövbe dilim demeye varmıyor ama en yakın arkadasımdı hamile kaldıgımı ögrendiğinden beri iyice tuhaflastı. ilk muaneden sonra resmen herşey yolundaymıs diyince sesi gitti. nasil yolundaymıs dedi. gecenlerde aradı, öle havadan sudan konustu bir hamilelik nasil gidiyor vs.. demek yok onun yerine bir değişiklik var mı diye sordu. yahu ne değişikliği olsun demedim tabi. cok garip hissettim kendimi. bir daha görüşmemeyi düsünüyorum.
maşallah canım bebeğine.. senin zaten bir oğlun wardı değil mi? bu da kız olur inşallahselam canim tek merak eden sen omussun cok sagolll)
canim bebegimin ense kalinligina bakti ölctü normal ama dedi bebegim 5 gün geriden geldigi icin haftaya olsaydi cok daha iyi görürdüm dedi ama cok iyi bir doktor var ben seni ona yollayim zaten anlasmali calisiyorum genelde bütün hastalarimi ona yolluyorum o baksin dedi haftaya birde ona gidicem ins bisey cikmaz cinsiyetide erkege benziyor ama hic belli olmuyor 14.haftada cok daha net söylerim dedi cikarkende cildim cok bozuldu dedim sivilce sorunum var deyince genelde kiz bebege hamile annelerde böyle oluyor dedi yani anliycan kesin bisey ögrenemeden geldim ama bebisim büyümüs gecen hafta bas ve popo uzunlugu 3,78cmdi simdi 4,87 olmus kipir kipir masallahcok mutlu oldum büyüdügünü görünce haftayada su ensesini bi ögrenirsem ins icim dahada rahat edicek iste böyle canim
canim diger topige yazmistim nasil ekleyecegini ama ins anlatabimisimdir
ne çekti benimde simitçekio sen dün tüm gün simitle durdum diyinceYa ben canımın çektiğini bulamadım...
Başka da bişey yemek istemiyorum...Gene aç kaldım yahu...
allah hepimizin gönlüne görewerir dilerimCanım cinsiyet için 1 ay sonrası dedi..Ama erkek olanlara söylüyorlar ya,bana hep kız gibi geliyo..
ye acıyı doğur hacıyı:)))))))))ınanmıcaksınız ama ben yıne acı yıyom ya yemın edıyorum kuranın ustune ıı degılm ya bu ne bole elımde degıl anlaın benı
poyraz kaç yaşında?Kız sen buranın nazlı bebeğisin, en küçüğüsün..Sevilmez misin hiç...
:13:
napıyorsunuz bakıyıııııııım. dur ben bi mandalina yiyim hihihihihih
Kız bende sağlıklı bebişim olsun başka bişe istemiyom..Bulantıdan falan geçtim..Haftasına yetişsin bebem..
Gerekirse hastaneye de yatarım..İşten de çıkarım..Ama bebem iyi olsun inşallah..
cerrahpaşamı dedi
bana sadece 18 . Haftanda gel dedi
bana 18.hafta gel diyen olmadı ya..
20.hafta 4 lü tarama varmış..
benımde frehcg 42 cıkdı
2 li testi iyi cıkanlara 3 lü yapıyolarmı ben yaptırmam galiba 3 lü yaa
bide 3 lü tam nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?