2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege hanım....
Geç kaldın bugün..nerelerdesin.
Fmg de gelmedi daha...
Ay başı benim işler azaldı ya, herkes hafiflesin gelsin istiyorum..

günaydın fıstıklar...
Geldim geldim ama başım ağrıyor keyfim yok bi gün iyiyim bi gün kötü anlamadım yaa..
Kızıma takıldım sabah sabah . Hergün bana ne zaman okul tatil diye soruyor. Bende bağırdım zaten 2-3 gündür sürekli azar yiyor. Yaa daha 1.sınıf insaf yaa. Lise olsa diycem sıkıldı. Yuh yani yaa..
Sabah bi sinirle çıktım. Sonra da bir taneyle uğraşamıyosun ikinci neyine diye diye geldim...

sagol canim..amin insallah..dogru diyosun..en iyi sen bilirsin :)

ayyyy kızzz deme öle yaaa o daha ufacık yaaa

Senin gene iyi..Benim 3 gün sürdü, parça parça ciğer gibiydi...Hem de progesteron falan vermediler hiç nasılsa düşecek diye..Bebem ben gibi inatçı çıktı..

aman canım ınatcı olsun daha ıyı:))ama sole bısı de varmıs progesteron ıcersen dusuk olmaz dıe bısı yokmus zaten.neyse atlattın o gunlerı kuzu

Canım ya...
En zoru zaten 1.sınıf..Okula alışma, öğretmene-arkadaşlara alışma...Dersleri öğrenme derken..Bunalmıştır çocuk...Çok üstüne gitmeseydin...Sürekli böyle yaparsa bi öğretmeniyle konuş istersen, bizim komşunun kızı da sürekli öyle yapıyordu, okulda fırlama bi çocuk hergün kalemlerini falan alıyormuş bunun,harçlığını falan alıyormuş..O çıktı ortaya..
Ama ilk senesi hiç bişey olmayıp, zorlandığından da olabilir..Allah yardımcın olsun..

kizlar benim doktorum artik 3 ay bitti..hamileligin en rahat 2-3 ayi var onunde dedi..ayakta cok durma..tansiyon cikabilir..belin agriyabilir dedi..badem..ceviz..ve kayisi..hergun mutlaka..taze meyveler..ve tabiki su..

gunaydın ege. allah sana bu sene kolaylık versın kızın 1remı gıdıyorsa en zor senesı alışma dönemleri. yegenımden bılıyorum. hem o seneye 2. anne olur bak gorursun kardesine:):):))

aman canım ınatcı olsun daha ıyı:))ama sole bısı de varmıs progesteron ıcersen dusuk olmaz dıe bısı yokmus zaten.neyse atlattın o gunlerı kuzu

Evet canım atlattım çok şükür..
Şimdi kıpırdamıyo diye üzülüyorum..Stresi hiç bitmiyo valla...
İnşallah sağ salim doğar da, rahat bi nefes alırım...Ya da asıl zorluk o zaman başlar..Hiç bilmiyorum..

konuştu dün annem öğretmeniyle okuldas gayet derslere katılgan parmak kaldırıyor felan diyor. problemi yok. diyor. anneannemi özlüyorum diyor bizede . ya anasınıfına gitti alışmış 2. senesi yani anlamıyorum valla delircem ne kadar zor biliyormusunuz büyüdükçe zorlaşıyor.nasıl konuşsam nasıl anlatsam diye düşünüyoırum tabi bi noktadan sonra sıyırıyorum...

yaa kızlar sizlerde de oluyo mu benim belim sırtım çok kaşınıyo yaaa

hadi ya..canim bu seneyi atlattimi rahatlarsin..en iyi sen bilirsin..hangi donemi zormus diye..bize soylersin artik..

Hiç dert etme..Zamanla iyice alışır, sonuçta okulda problemi yokmuş..
Sabahçı mı,sabahçı çocuklar da yataktan kalkıp gitmeyi sevmiyor..Benim yeğen vardı, her sabah karnım ağrıyo okula gitmicem diye ağlardı..Tüm ilkokul boyunca..Derdik bu okumaz..Şimdi üniversite okuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…