2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim..gercektende artik 12 ye kadar bile oturuyorum..ilk 3 ay hep 9 da uyudum..midemde bulanti diye bisey kalmadi..darisi hepinize..

uff o günleri bizde görürüz inş. benimde kafa 9 da gidiyo ama eşim falan kaldıramıyo yattıgım yerden varyaa kalkamıyorum resmen yaa

kızlar ben siyah kuru üzüm aldım kan üzümü diyorlar çok tatlı hem hemde çok yararlı sabah koyuyorum önüme akşama kadar atıyorum ağzıma..

evet canim..gercektende artik 12 ye kadar bile oturuyorum..ilk 3 ay hep 9 da uyudum..midemde bulanti diye bisey kalmadi..darisi hepinize..

Ben her akşam 8 de uyuyorum.. 11-12 gibi kalkıyorum..Sonra bulaşık yıkıyorum, toz alıyorum..Örgü örüyorum...Gece hiç uyuyamıyorum..8 de uyumayayım dedim, öyle denedim, onun da faydası yok.. Bir de her gece saat 3 de saat gibi kalkıp kusuyorum...

ayyy inşallah yaaa okusunda temennim..

bende sabah 5 de kalkıyorum saat kurmuş gibi gözler açılıyo.. birde o saatte hep karga sesleri duyuyorum...

Kargalarla bir uyanıyorsun demek..
Erken yattığın için erkenden uyanıyorsundur..Ben gece uyumayınca,sabah hiç yataktan kalkasım gelmiyor.Ama mecburen kalkıyorum..

kalkıyorum kargalara bakıyorum sonra geri yaıyorum ama sabahda Allahım zor kalkıyorum eşim artık sürüklüyo resmen yaaa

Günaydın canım..İyiyiz biz, sen nasılsın...Dün çok yoğundun herhalde..Akşamüstü ancak girdin benim çıkacağım vakit..

İyiyim canım çok yoğunum. Şimdide patron çağırdı yine iş yığıldı üstüme. Akşam ben girdiğimde sen çıkıyordun yakalayamadım seni :)
Bugünde yine yoğun. Aman naapalım iş olsun da. Şükürler olsun.

Aman canım üzülme. Öyle ikinci neyime falan diye düşünme noolur. Evlat canım. Bunu en iyi sen bilirsin. Sıkma canını alışacak okula.

günaydın kızlar

Günaydın canım.

kızlar ben siyah kuru üzüm aldım kan üzümü diyorlar çok tatlı hem hemde çok yararlı sabah koyuyorum önüme akşama kadar atıyorum ağzıma..

Benim de yemem lazım ama hiç sevmiyorum.

sen ye plates yapar sonra zayıflar:)))

fmg canım zor ama güzel anne olmak okadar kızıyorum sonradan içim acıyor. öpmeye doyamıyorum(

Kız yiyemiyorum valla..Vicdanım da sızlıyo ama yiyemiyorum...Yediğim içimde durmuyo ki anında geri püskürüyo..Geçenlerde kusmaktan kan geldiydi ya hatırlasana...Yesem ayrı dert, yemesem ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…