evet canim..gercektende artik 12 ye kadar bile oturuyorum..ilk 3 ay hep 9 da uyudum..midemde bulanti diye bisey kalmadi..darisi hepinize..
evet canim..gercektende artik 12 ye kadar bile oturuyorum..ilk 3 ay hep 9 da uyudum..midemde bulanti diye bisey kalmadi..darisi hepinize..
kızlar ben siyah kuru üzüm aldım kan üzümü diyorlar çok tatlı hem hemde çok yararlı sabah koyuyorum önüme akşama kadar atıyorum ağzıma..
Hiç dert etme..Zamanla iyice alışır, sonuçta okulda problemi yokmuş..
Sabahçı mı,sabahçı çocuklar da yataktan kalkıp gitmeyi sevmiyor..Benim yeğen vardı, her sabah karnım ağrıyo okula gitmicem diye ağlardı..Tüm ilkokul boyunca..Derdik bu okumaz..Şimdi üniversite okuyor..
Ben her akşam 8 de uyuyorum.. 11-12 gibi kalkıyorum..Sonra bulaşık yıkıyorum, toz alıyorum..Örgü örüyorum...Gece hiç uyuyamıyorum..8 de uyumayayım dedim, öyle denedim, onun da faydası yok.. Bir de her gece saat 3 de saat gibi kalkıp kusuyorum...
bende sabah 5 de kalkıyorum saat kurmuş gibi gözler açılıyo.. birde o saatte hep karga sesleri duyuyorum...
Ben de aldım ama yiyemiyorum ya..İçim istemiyor..
Kargalarla bir uyanıyorsun demek..
Erken yattığın için erkenden uyanıyorsundur..Ben gece uyumayınca,sabah hiç yataktan kalkasım gelmiyor.Ama mecburen kalkıyorum..
Günaydın canım..İyiyiz biz, sen nasılsın...Dün çok yoğundun herhalde..Akşamüstü ancak girdin benim çıkacağım vakit..
günaydın fıstıklar...
Geldim geldim ama başım ağrıyor keyfim yok bi gün iyiyim bi gün kötü anlamadım yaa..
Kızıma takıldım sabah sabah . Hergün bana ne zaman okul tatil diye soruyor. Bende bağırdım zaten 2-3 gündür sürekli azar yiyor. Yaa daha 1.sınıf insaf yaa. Lise olsa diycem sıkıldı. Yuh yani yaa..
Sabah bi sinirle çıktım. Sonra da bir taneyle uğraşamıyosun ikinci neyine diye diye geldim...
günaydın kızlar
kızlar ben siyah kuru üzüm aldım kan üzümü diyorlar çok tatlı hem hemde çok yararlı sabah koyuyorum önüme akşama kadar atıyorum ağzıma..
başlıycam senin de içine heeeee
mecburen yemek zorundasın artık senden beslenmiyor. çocuğu rejime soktun
fmg nerde burda ama
Ebru şallı olacak ya bacım..Kendi istemiyo ben ne yapayım..Ben eskiden her fışkıyı yerdim...
sen ye plates yapar sonra zayıflar:)))
fmg canım zor ama güzel anne olmak okadar kızıyorum sonradan içim acıyor. öpmeye doyamıyorum(
amannnn bitmezki işleeeeeerrrrr. nerrde çalışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?