günaydin kizlar
günaydın cnmm.günaydin kizlar
Esenyurtta fuar standı yapıyoruz. Ya bitmio da bu aralar ben bunaldın herhalde ağır geldi. Canım sıkılıyor.
Ege başın geçti mi?
Sabah yedin mi yumurtanı?
Ege başın geçti mi?
Sabah yedin mi yumurtanı?
Bacımmm, yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan...
Ya da her gün yumurta yiyen anne adayı civciv gibi bi bebe mi doğurur.
kmin kimden çıktığı heniz belli değildir ama hergün yumurta yiyen civciv doğurur:)) yerim o civcivleri yaa:))
hilmi ve fatma,
resimdeki sen misin..Ne güzel çıkmışsın..Çok da yakışmışsınız...Sabahtan beri daha yeni farkettim iyi mi..
evet canım benim :)
Topiğin en çirkin anası ben olacam herhalde...
Herkes fıstık gibi yahu..Maşallah..
günaydın cnmm.
ya dikkat et sen fuarlara gidiyormusun kurulum aşamasında. eşimden biliyorum gece geç gelir bazen 2 gün gelmez felan.. evşnde esenyurtdamı
Bacımmm, yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan...
Ya da her gün yumurta yiyen anne adayı civciv gibi bi bebe mi doğurur.
başım biraz daha iyi sizinle konuşunca unuttum başımı :)))))
yumurtayı yemedim çünkü sabah üşendim:)) akşam tost yaparım yumurtayla dedim sabah 5dk daha yatayım derken olmadı:)((((((((((((37:
gözünaydin canim hayirlisi neyse o olsun ins ..benim doktorumda 14. haftada kesinlesir demisti sende gecmissin bile bakalim böyle kalacakmi tahminleri ... bas agrisi bendede var canimya ama uyuyorum sürekli ancak toparliyorum kendimi düzelir ins rabbim sifamizi versinkızla doktordan geldim basım cok agrıyodu dayanamdım gittik doktora
tabi cinsiyetide merak edıyoruz yaa hemen esim sordu hocam cinsiyeti bellimi
erkek ddemişdi diger doktor dedi doktor dedi valla ben kıza benzettim
benımki zıpladı nası anlıyosunuz hocam yaa hemen öle anlasılırmı falan
diger doktor erkek dedıgınde hic sesini cıkarmamısdı yüzü düşsü morali bozuldu
heheheh aramız pek iyi deil alay edemedım düzelsin neler sölicem
yaygaraya vermişdi erkek adamın erkek oglu olur diye:86::86:
benim ogluste ayni sayilir bir günü bir gününü tutmuyor severek giderken birden neden daha hafta sonu olmadi diye sinirleniyor bizde sürekli tartisma halindeyiz sormakonuştu dün annem öğretmeniyle okuldas gayet derslere katılgan parmak kaldırıyor felan diyor. problemi yok. diyor. anneannemi özlüyorum diyor bizede . ya anasınıfına gitti alışmış 2. senesi yani anlamıyorum valla delircem ne kadar zor biliyormusunuz büyüdükçe zorlaşıyor.nasıl konuşsam nasıl anlatsam diye düşünüyoırum tabi bi noktadan sonra sıyırıyorum...
cok sükür sen nasilsin canim??Günaydın canlarım.
Nasılsınız bu sabah?
kız o düğünden yaa gelinlikle herkes bi güzel oluyo zatiirenklisinde koyim da bak hemen kaldırıyım ama geri ok
gözünaydin canim hayirlisi neyse o olsun ins ..benim doktorumda 14. haftada kesinlesir demisti sende gecmissin bile bakalim böyle kalacakmi tahminleri ... bas agrisi bendede var canimya ama uyuyorum sürekli ancak toparliyorum kendimi düzelir ins rabbim sifamizi versin
benim ogluste ayni sayilir bir günü bir gününü tutmuyor severek giderken birden neden daha hafta sonu olmadi diye sinirleniyor bizde sürekli tartisma halindeyiz sorma
ayy inanmıyorum yaa bende diyorum daha erken neden böyle yapıyor:)))
tartışmasız bigünümüz yok çok şükür..
cok sükür sen nasilsin canim??
maşallah kız ne tatlısın sen öyleeeEki Görüntüle 111330 evet karşınızda beeeeeeeeeeeeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?