2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin kizlar
günaydın cnmm.

Esenyurtta fuar standı yapıyoruz. Ya bitmio da bu aralar ben bunaldın herhalde ağır geldi. Canım sıkılıyor.

ya dikkat et sen fuarlara gidiyormusun kurulum aşamasında. eşimden biliyorum gece geç gelir bazen 2 gün gelmez felan.. evşnde esenyurtdamı

günaydın cnmm.

ya dikkat et sen fuarlara gidiyormusun kurulum aşamasında. eşimden biliyorum gece geç gelir bazen 2 gün gelmez felan.. evşnde esenyurtdamı

Ben fuarlara gitmiyorum. Teslimat ve kurulum ayrı ekip bizde. Ben sadece tasarım yapıyorum. Gerisine pek karışmıyorum :)
Evim yenibosna da. Her gün 2 saat yol çekiyorum

Bacımmm, yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan...
Ya da her gün yumurta yiyen anne adayı civciv gibi bi bebe mi doğurur.

Ayy civciv olsun sarı olsun. Zaten anası, babası bebişliğinde sarı. O da civciv olur kesin

başım biraz daha iyi sizinle konuşunca unuttum başımı :)))))
yumurtayı yemedim çünkü sabah üşendim:)) akşam tost yaparım yumurtayla dedim sabah 5dk daha yatayım derken olmadı:)((((((((((((37:

Kalkmak çok zor oluyor sabahları 5 dk. için neler verilmez ki.

Son düzenleme:
gözünaydin canim hayirlisi neyse o olsun ins ..benim doktorumda 14. haftada kesinlesir demisti sende gecmissin bile bakalim böyle kalacakmi tahminleri ... bas agrisi bendede var canimya ama uyuyorum sürekli ancak toparliyorum kendimi düzelir ins rabbim sifamizi versin

benim ogluste ayni sayilir bir günü bir gününü tutmuyor severek giderken birden neden daha hafta sonu olmadi diye sinirleniyor bizde sürekli tartisma halindeyiz sorma

Günaydın canlarım.
Nasılsınız bu sabah?
cok sükür sen nasilsin canim??

Renklide daha belli.
Ay ben zaten kara olduğumdan sarışınları pek bi severim..Maşallah..
Eşinle de çok yakışmışsın..Allah bi ömür mutlu etsin inşallah..

kızlar bugün ben de pek bi sinirli asabi hissediyorum kendimi. niye bilmiyorum ya size de oluyor mu? işlerden dolayı olabilir gerçi. saçmasapan bi hafta geçiriyorum yaa. bi an önce yurtdışına tayin bekliyorum..

Eki Görüntüle 111330 evet karşınızda beeeeeeeeeeeeeeeen
maşallah kız ne tatlısın sen öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…