2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

seydam bi türlü yazamadım yaaaaaaaaaaaaaaa

bizim tartşmasız bir günümüz yok çok şükür delirmeye az kaldı. zaten tahammül sıfırlarda bende offffffffff

kızlar bugün ben de pek bi sinirli asabi hissediyorum kendimi. niye bilmiyorum ya size de oluyor mu? işlerden dolayı olabilir gerçi. saçmasapan bi hafta geçiriyorum yaa. bi an önce yurtdışına tayin bekliyorum..

İşlerdendir canım...
Bende hamile kaldığımdan beri bi rahatladım bi rahatladım sorma..Herşeyi saldım..Evi önemsemiyom,kocişi önemsemiyom, kendimi önemsemiyom..Ay sonu taşınacağız,daha toparlanmadım bile...Çok relax oldum..
Sende stres yapma...Tayin stres yapsan da yapmasan da, çıkacağınd çıkar..İnşallah biran önce çıkar da rahatlarsın..

günaydın.. haziran 2011 annelerinden bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?
bugün tam 13. haftamız.. ayın 13 ünde hem 11-14 testinin sonucunu hemde bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz.. çok heyecanlıyım :))

kızlar bugün ben de pek bi sinirli asabi hissediyorum kendimi. niye bilmiyorum ya size de oluyor mu? işlerden dolayı olabilir gerçi. saçmasapan bi hafta geçiriyorum yaa. bi an önce yurtdışına tayin bekliyorum..

al bende de o kadar şuan sinir küpüyüm hiç bişey yapmak istemiyorummm..
tayin derken sen ne iş yapıyorusn

Valla öğrenen vr da, daha tam kesin değil herhalde, iki oğlumuz kıza döndü...
Bana daha 1 ay sonra dediler ya, niye söylemiyolar..Sinir oluyorum....
Erkekse eğer, nazlı kızım diye diye, top yapacam çocuğu..
Doktora da diyom haa,benim ilk çocuğum aldırmıcam, merak ediyom söyle diye, adam söylemiyo..Belli değil ne söyleyeyim diyo..

:))))) ilahi :) aman sağlıklı olsunlarda, başka bi derdimiz yok.. babası hep kızım , prensesim diyor ben oğluşum diye seviyorum.. bu arada son 4-5 günde öyle çıktı ve sertleşti ki göbişim sormayın.. Ben bile hayret ediyorum bu hızlı değişime

aynen bende gobegim aniden degisti..1-2 gunde oldu..hatta aksam gobegimin resmini cektik..bugun koyucam :)

Valla benimkinin babası da başta oğlum dicek oldu, adamı susturdum,pıstırdım..Sesini çıkaramıyo,artık kızım diye seviyo...Her akşam göbek okşama faslımız var..Masal okuyoruz..Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
Benim göbiş de çok çıkmıştı ama, indi,kusa kusa zayıfladım...

seydam bi türlü yazamadım yaaaaaaaaaaaaaaa

bizim tartşmasız bir günümüz yok çok şükür delirmeye az kaldı. zaten tahammül sıfırlarda bende offffffffff
Yinede fazla üstüne gitmemeye calis canim... benimki ikinci sinifa gidiyor bakiyorum üsteledikce gecen gün bana ne dedi biliyormusun " biliyorum bebegimiz olunca onu daha cok seveceksin" cok oldum o kücücük beyninde bunlar dolaniyomus :44: simdi kendimi kontrol altina aldim baya baya :92: cok etkilenecek sanirim b u durumdan

selam kızlar bugün maşallahım var tam teşekküllü bi kahvaltı yaptım kendime şaştım eğer geri çıkmazsa kendi rekorumu kırmış olacam malum 3 aydır mideye haftada bir serum ve sudan başka doğru dürüst bişy girmiyo şimdide bulantım yok diye pimpiriklendim acep bişy mi oldu bebike birden kesildi diye olsa dert olmasa dert ama geceye kadar vardı ya olmasın artık nolur geçmiş olsun Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…