Eki Görüntüle 111330 evet karşınızda beeeeeeeeeeeeeeeen
kızlar bugün ben de pek bi sinirli asabi hissediyorum kendimi. niye bilmiyorum ya size de oluyor mu? işlerden dolayı olabilir gerçi. saçmasapan bi hafta geçiriyorum yaa. bi an önce yurtdışına tayin bekliyorum..
kızlar bugün ben de pek bi sinirli asabi hissediyorum kendimi. niye bilmiyorum ya size de oluyor mu? işlerden dolayı olabilir gerçi. saçmasapan bi hafta geçiriyorum yaa. bi an önce yurtdışına tayin bekliyorum..
günaydın.. haziran 2011 annelerinden bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?
bugün tam 13. haftamız.. ayın 13 ünde hem 11-14 testinin sonucunu hemde bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz.. çok heyecanlıyım :))
günaydın.. haziran 2011 annelerinden bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?
bugün tam 13. haftamız.. ayın 13 ünde hem 11-14 testinin sonucunu hemde bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz.. çok heyecanlıyım :))
Valla öğrenen vr da, daha tam kesin değil herhalde, iki oğlumuz kıza döndü...
Bana daha 1 ay sonra dediler ya, niye söylemiyolar..Sinir oluyorum....
Erkekse eğer, nazlı kızım diye diye, top yapacam çocuğu..
Doktora da diyom haa,benim ilk çocuğum aldırmıcam, merak ediyom söyle diye, adam söylemiyo..Belli değil ne söyleyeyim diyo..
cok sükür sen nasilsin canim??[/QUOTE .!.:kızlar bugün ben de pek bi sinirli asabi hissediyorum kendimi. niye bilmiyorum ya size de oluyor mu? işlerden dolayı olabilir gerçi. saçmasapan bi hafta geçiriyorum yaa. bi an önce yurtdışına tayin bekliyorum..
seydam bi türlü yazamadım yaaaaaaaaaaaaaaa
bizim tartşmasız bir günümüz yok çok şükür delirmeye az kaldı. zaten tahammül sıfırlarda bende offffffffff
Bir tek ben huzursuz mutsuz tahammülsüz değilmişim demek ki?
Havalardan mı acaba? Her an kudurabilirim
:))))) ilahi :) aman sağlıklı olsunlarda, başka bi derdimiz yok.. babası hep kızım , prensesim diyor ben oğluşum diye seviyorum.. bu arada son 4-5 günde öyle çıktı ve sertleşti ki göbişim sormayın.. Ben bile hayret ediyorum bu hızlı değişime
:))))) ilahi :) aman sağlıklı olsunlarda, başka bi derdimiz yok.. babası hep kızım , prensesim diyor ben oğluşum diye seviyorum.. bu arada son 4-5 günde öyle çıktı ve sertleşti ki göbişim sormayın.. Ben bile hayret ediyorum bu hızlı değişime
Yinede fazla üstüne gitmemeye calis canim... benimki ikinci sinifa gidiyor bakiyorum üsteledikce gecen gün bana ne dedi biliyormusun " biliyorum bebegimiz olunca onu daha cok seveceksin" cok oldum o kücücük beyninde bunlar dolaniyomus :44: simdi kendimi kontrol altina aldim baya baya :92: cok etkilenecek sanirim b u durumdanseydam bi türlü yazamadım yaaaaaaaaaaaaaaa
bizim tartşmasız bir günümüz yok çok şükür delirmeye az kaldı. zaten tahammül sıfırlarda bende offffffffff
selam kizlar günaydin nasilsiniz? Ben 3 haftadir evdeydim cok kötüydüm yeni basladim bugün ise
kızlarr ruyasında bebegını goren varmı
selam kizlar günaydin nasilsiniz? Ben 3 haftadir evdeydim cok kötüydüm yeni basladim bugün ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?