2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kız maşallah de..
Geçecek herhalde..Dün bende ilk defa öğlen yemeği yedim..Sonradan geri çıktı amaa,yedim sonuçta..Biz de iyileşeceğiz yakında,bulantılar azalacak inşallah.

sanırım bu konuda oldukça şanslıyım.. diğer tüm belirtileri yaşamama rağmen kusma 3. ayıma girmeme rağmen henüz yaşamadım çok şükür. bulantı, sık idrar , kokulara hassasiyet en fazla yaşadığım sıkıntılar. bir de yeşil can erik çekiyor canım 1 aydır ama malesef hiçbir yerde bulamadık.. yiyemeden doğacak sanırım bebiş :2:

Kız maşallah de..
Geçecek herhalde..Dün bende ilk defa öğlen yemeği yedim..Sonradan geri çıktı amaa,yedim sonuçta..Biz de iyileşeceğiz yakında,bulantılar azalacak inşallah.

maşallah maşallah ayy inşallah ya şu bulantılar geçsinde başka hiçbişyi dert etmiycem valla isterse 25 kilo alıyım en kötüsü bu bulantılar bide 3 aydan sonra yemekde zorundayız bebişlerede yazık

Hiç bulamazsan baharda bulursun..
Ama büyük marketlerde migros-özdilek-kipa meyve reyonlarında görüyorum ben bazen..Bi bak istersen..

ben gördüm erkek bi bebekti mavi bi tulum vardı üzerinde saçları kaşları kara kendi kırmızı tatlımı tatlı bi bebekti yalnız tam istediğim gibiydi sanıım bilinç altı benimki

Evet bende gördüm 3 tane dişle doğmuş :)))))))))
Annem emzir diye verdi kucağıma ben tıstım dişleri var ısırır dedim. Rüya işte. Hayırdır inşallah.

kızlar ben çıkıyorum sinir hastası olucam işler çok evden beni deli eden bir kızım var en iyisi ben işe dalıyım girerim arada

ben gördüm erkek bi bebekti mavi bi tulum vardı üzerinde saçları kaşları kara kendi kırmızı tatlımı tatlı bi bebekti yalnız tam istediğim gibiydi sanıım bilinç altı benimki

sen erkek ıstıyorsun bılıncaltı ondan demek ben ve esımde kız ıstıyoruz (ama ıcıme erkek dıe doguyor) ruyamda cok guzel bır erkek bebek ve esıme dıorumkı "yaa canım bu erkek bebekte guzelmıs" buda olur mısalı:) sonra kendımden de utandım ya dedım saglıklı olsundaaa en onemlısı o dıye

kızlar ben çıkıyorum sinir hastası olucam işler çok evden beni deli eden bir kızım var en iyisi ben işe dalıyım girerim arada

Tamam canım, kolay gelsin..Çok sinir olma..Kendini yıpratma..
Kız belki kızın kıskanıyordur yeni bebişi, biraz daha ilgi görmek için öyle davranıyordur..Daha küçük ya..Boşuna stres olma..

senindemi hala devam ediyo bulantılar canım? geçmiş olsun ya geçer inşallah hemencik

Evet canim ya maalesef benimde gecmedi henüz

Geçmiş olsun canım toparladın mı iyice kendini?

Isde idare eder canim bi gün bigünü tutmuyo dün kötüydüm bugün iyi sayilir.

yakamozla ben de aynı durumdayız..Bana her hafta serum takılıyo, yazık yakamoz da aynı...
Serumla besleniyo bebeler..İnşallah geçer artık bulantıların..

ay canim sizede gecmis olsun dedgiin gibi insallah en kisa zamanda gecer artik

günaydınn kıslarr

kızlarr ruyasında bebegını goren varmı
ben 2 gün önce gördüm öyle güsel bir bebekti ki takvimlerde güsel çocukları koyarlar ya resimlerini onlar gibi benden bu kadar güsel çocuk olur mu die düşünmüştüm ama çocukla hiç ilgilenmedim nedense bir yere yatırdım ne sevdim ne de ilgi gösterdim enteresandı
selam kizlar günaydin nasilsiniz? Ben 3 haftadir evdeydim cok kötüydüm yeni basladim bugün ise
geçmiş olsun şimdi nasıl oldun ?

Tamam canım, kolay gelsin..Çok sinir olma..Kendini yıpratma..
Kız belki kızın kıskanıyordur yeni bebişi, biraz daha ilgi görmek için öyle davranıyordur..Daha küçük ya..Boşuna stres olma..

ay aradım şimdi nasılsın diye ilkden iyi konuştu sonra kek almışdım anneannen onu versin yersin okulda dedim ağlamaklı oldu okula gitmek istemyorum nedennnnnnnnn dedim sıkıcı diyor. bende üstüne gitmiyorum tamam eylül konuşmayalım dedim kapattım

Canım kolay gelsin sana. Allah sabır versin,kolaylık versin.

Ben de çıkmak zorundayım kızlar. İşlerimi toparlamazsam mesaiye kalmam gerekecek.
Akşam yine gelmeye çalışırım. Öptüm hepinizi

yakamozla ben de aynı durumdayız..Bana her hafta serum takılıyo, yazık yakamoz da aynı...
Serumla besleniyo bebeler..İnşallah geçer artık bulantıların..
evet ya tek umudum 13. haftadan sonra tamemen bitmesi ama doktor 4 ay kadar sürer genelde dedi kendime değilde bebişe acıyorum aç kalacak bebişim
Evet bende gördüm 3 tane dişle doğmuş :)))))))))
Annem emzir diye verdi kucağıma ben tıstım dişleri var ısırır dedim. Rüya işte. Hayırdır inşallah.
hayırdır inşallah
seninkide iyiymiş buda olur he Allah gönlüne göre versin canım bizim ilk çocuk kızda olsa erkekde olsa başımızın tacı olacagı kesin sadece ilk çocugumun erkek olmasını isterdim hep aman sağlıklı olsunda doğduktan sonra unuturuz ne istediğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…