Ben sapık rüyalar görmekten bebeği görmeye fırsat olmuyo..
selam kızlar bugün maşallahım var tam teşekküllü bi kahvaltı yaptım kendime şaştım eğer geri çıkmazsa kendi rekorumu kırmış olacammalum 3 aydır mideye haftada bir serum ve sudan başka doğru dürüst bişy girmiyo şimdide bulantım yok diye pimpiriklendim acep bişy mi oldu bebike birden kesildi diye olsa dert olmasa dert ama geceye kadar vardı ya olmasın artık nolur geçmiş olsun Allahım
kızlarr ruyasında bebegını goren varmı
Valla benimkinin babası da başta oğlum dicek oldu, adamı susturdum,pıstırdım..Sesini çıkaramıyo,artık kızım diye seviyo...Her akşam göbek okşama faslımız var..Masal okuyoruz..Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
Benim göbiş de çok çıkmıştı ama, indi,kusa kusa zayıfladım...
Kız maşallah de..
Geçecek herhalde..Dün bende ilk defa öğlen yemeği yedim..Sonradan geri çıktı amaa,yedim sonuçta..Biz de iyileşeceğiz yakında,bulantılar azalacak inşallah.
sanırım bu konuda oldukça şanslıyım.. diğer tüm belirtileri yaşamama rağmen kusma 3. ayıma girmeme rağmen henüz yaşamadım çok şükür. bulantı, sık idrar , kokulara hassasiyet en fazla yaşadığım sıkıntılar. bir de yeşil can erik çekiyor canım 1 aydırama malesef hiçbir yerde bulamadık.. yiyemeden doğacak sanırım bebiş :2:
mrk etmeyin kizlar malum bulantilarim tavan yapmisti sürekli cikartiyordum sabah aksam. Biside yiyemioyrum
mrk etmeyin kizlar malum bulantilarim tavan yapmisti sürekli cikartiyordum sabah aksam. Biside yiyemioyrum
ben gördüm erkek bi bebekti mavi bi tulum vardı üzerinde saçları kaşları kara kendi kırmızı tatlımı tatlı bi bebekti yalnız tam istediğim gibiydi sanıım bilinç altı benimki
ben gördüm erkek bi bebekti mavi bi tulum vardı üzerinde saçları kaşları kara kendi kırmızı tatlımı tatlı bi bebekti yalnız tam istediğim gibiydi sanıım bilinç altı benimki
Evet bende gördüm 3 tane dişle doğmuş :)))))))))
Annem emzir diye verdi kucağıma ben tıstım dişleri var ısırır dedim. Rüya işte. Hayırdır inşallah.
kızlar ben çıkıyorum sinir hastası olucam işler çok evden beni deli eden bir kızım var en iyisi ben işe dalıyım girerim arada
senindemi hala devam ediyo bulantılar canım? geçmiş olsun ya geçer inşallah hemencik
Geçmiş olsun canım toparladın mı iyice kendini?
yakamozla ben de aynı durumdayız..Bana her hafta serum takılıyo, yazık yakamoz da aynı...
Serumla besleniyo bebeler..İnşallah geçer artık bulantıların..
ben 2 gün önce gördüm öyle güsel bir bebekti ki takvimlerde güsel çocukları koyarlar ya resimlerini onlar gibi benden bu kadar güsel çocuk olur mu die düşünmüştüm ama çocukla hiç ilgilenmedim nedense bir yere yatırdım ne sevdim ne de ilgi gösterdim enteresandıkızlarr ruyasında bebegını goren varmı
geçmiş olsun şimdi nasıl oldun ?selam kizlar günaydin nasilsiniz? Ben 3 haftadir evdeydim cok kötüydüm yeni basladim bugün ise
Tamam canım, kolay gelsin..Çok sinir olma..Kendini yıpratma..
Kız belki kızın kıskanıyordur yeni bebişi, biraz daha ilgi görmek için öyle davranıyordur..Daha küçük ya..Boşuna stres olma..
kızlar ben çıkıyorum sinir hastası olucam işler çok evden beni deli eden bir kızım var en iyisi ben işe dalıyım girerim arada
evet ya tek umudum 13. haftadan sonra tamemen bitmesi ama doktor 4 ay kadar sürer genelde dedi kendime değilde bebişe acıyorum aç kalacak bebişimyakamozla ben de aynı durumdayız..Bana her hafta serum takılıyo, yazık yakamoz da aynı...
Serumla besleniyo bebeler..İnşallah geçer artık bulantıların..
hayırdır inşallahEvet bende gördüm 3 tane dişle doğmuş :)))))))))
Annem emzir diye verdi kucağıma ben tıstım dişleri var ısırır dedim. Rüya işte. Hayırdır inşallah.
sen erkek ıstıyorsun bılıncaltı ondan demek ben ve esımde kız ıstıyoruz (ama ıcıme erkek dıe doguyor) ruyamda cok guzel bır erkek bebek ve esıme dıorumkı "yaa canım bu erkek bebekte guzelmıs" buda olur mısalı:) sonra kendımden de utandım ya dedım saglıklı olsundaaa en onemlısı o dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?