2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege bence bişiy var ananesıyle arası ıyıyse o konussa bı sıkıntısımı var acaba

öğretmeniyle sen konuş istersen canım sıkıcı geliyor demekki sorun çocukta değilki öğretmen dersi daha ilgi çekici hale getirebilir bizde aynı sorunları yaşıyoduk bi veli çocugunun okula gelmek istemediğini söylese (özellikle anaokulunda anne bağımlılığından ötürü çok sık yaşanan problemler bunlar) önce ailesi ile bi problem yaşayıp yaşamadıgını soruyoduk ( onu etkileyen bir anne baba kavgası çok sevdiği birinden ayrı olma yeni bir kardeşin gelmesi gibi problemelr oluyor genelde) eğer yoksa ınıftaki etkinlikleri ona göre ayarlıyor daha sonrada arkadaş ortamı sosyal etkinliklerde bulunma eğilimini filan gözleyip hoşlandığı etkinliklerde bulunmasını sağlıyorduk, öğretmenin işi o isterse çocugu çok rahat okula çekebilir

günaydınn güzelllerrrrrrrrrrrrrr

nasılsınızzzz ??

bende daha yeni ofise geldim..banka işleriyle uğraşıyordumm..ooffff şu bulantı bende de daha devam ediyor..13. haftaya girdik ama bebişlerr uğraştırıyor bizi

kuzu kuzumm canım bebişin iyi olamsına sevindim..ohh maşalhh kocaman şu zor döenmide atlatmana az kaldı..yemek yiyebildiğine sevindim canım...

bebişkommmmmmm nerelerdesin sen ya özellttin kendiniii...uzun zmandır görmeiyordum seni..nasılsın cnaım

fmg,seydam,minikmucizem,ege,yakamoz,yazgıbebek....sizler nasılsınız güzell anne ve anne adayları...
bebişlerini hiseeden varmıı

ya ben her gün bebeğimin hayalini kuruyorum..anne olmak istiyorummmmmm bi an önceee :84::84::84:

Canım ya,Allah yardımcın olsun valla..Cimcimeye baksana,şimdiden sıkılmış...

ege bence bişiy var ananesıyle arası ıyıyse o konussa bı sıkıntısımı var acaba

anneannesiyle arası iyi zaten o yüzden de gitmek istemiyor ayrılmak istemiyor ve sıkıcı diyor. ilkzamanlar severek gidiyor sonra rutin olunca herşey sıkıcı diyor. ne biliyim düzelicek herhalde. millet ilk zamanlar zorlanır biz ikinci döneme geçicez yeni başlıyor:))

canım nerde otuyorsun..ankara otuyorsan sana tarif edeyim..çünkü geçen gün bende aş erdim...ve kocasıcmla koca marketleri alt üst ettik bulamadık..sonra GOP tan manavdan bulduk...gönderme şansım olsa kargolarım ama şoklanmış olduğu için kargo şansı olmaz cnaım

teşekkür ederim canım pek iyi sayılmam ama idare ediyoruz işte

Nazlı, ben de sen gibiyim..Hergün bebeğim doğunca şöyle yapacam böyle yapacam diyorum..Şimdiden masal okuyorum, konuşuyorum hergün..Eşimi de zorluyorum o da konuşuyo..Doğunca nasıl olacağız kimbilir..Çok heyecanlanıyorum..

Günaydın canım..Nerelerdesin sen..

canım bikaç gündür internetim kesikti olsa da giremezdim zaten pazar günü ciddi bir kanama geçirdim sonra yattım uzun zaman

dün akşam girebildim ama çok üzüldüm çok
ben kendi kendime kızlar merak etmiştir diye düşünürken hatırlanmamışım bile
herneyse bu aralar biraz sinirlerim bozuk

Hamilelerin bu meyveye takıntısını anlayamıyorum...Niye acaba, çoğu hamile onu aş eriyo..
İlginç demi..Çevremde de çok gördüm...
Ben sevmem zaten ekşi şeyleri..Hamileliğimde de sevmiyom..

evet konuşucam şimdi canım .
konuştum öğretmeni ile. yanında oturduğu arkadşını istemiyor galiba dedi. onun istediği arkadaşıda başka biri ile oturuyor bende onu ayıramam dedi. bugun konuşucam dedi bakalım..
sizinde başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın

Canım geçmiş olsun ya..Dikkat et kendine..Ağır falan kaldırma..Doktorun ne dedi...
Kız öyle deme, geçmişte biz yazdık ya, minikmucizem nerelerde ki diye, hatta ben dedim ben hep minik elleri görünce mucizem girmiş gibi düşünüyorum dedim..İkiniz de minikle başlıyor ya nickler..Merak etmez miyiz hiç...
Bugün herkeste bi sinir bozukluğu durumu var, bu da hamilelikten artıyo herhalde ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…