Evet canim ya maalesef benimde gecmedi henüz
Isde idare eder canim bi gün bigünü tutmuyo dün kötüydüm bugün iyi sayilir.
ay canim sizede gecmis olsun dedgiin gibi insallah en kisa zamanda gecer artik
ay aradım şimdi nasılsın diye ilkden iyi konuştu sonra kek almışdım anneannen onu versin yersin okulda dedim ağlamaklı oldu okula gitmek istemyorum nedennnnnnnnn dedim sıkıcı diyor. bende üstüne gitmiyorum tamam eylül konuşmayalım dedim kapattım
ay aradım şimdi nasılsın diye ilkden iyi konuştu sonra kek almışdım anneannen onu versin yersin okulda dedim ağlamaklı oldu okula gitmek istemyorum nedennnnnnnnn dedim sıkıcı diyor. bende üstüne gitmiyorum tamam eylül konuşmayalım dedim kapattım
ege bence bişiy var ananesıyle arası ıyıyse o konussa bı sıkıntısımı var acaba
Canım kolay gelsin sana. Allah sabır versin,kolaylık versin.
Ben de çıkmak zorundayım kızlar. İşlerimi toparlamazsam mesaiye kalmam gerekecek.
Akşam yine gelmeye çalışırım. Öptüm hepinizi
günaydın kızlar umarım herkes iyidir
sanırım bu konuda oldukça şanslıyım.. diğer tüm belirtileri yaşamama rağmen kusma 3. ayıma girmeme rağmen henüz yaşamadım çok şükür. bulantı, sık idrar , kokulara hassasiyet en fazla yaşadığım sıkıntılar. bir de yeşil can erik çekiyor canım 1 aydırama malesef hiçbir yerde bulamadık.. yiyemeden doğacak sanırım bebiş :2:
günaydınn güzelllerrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzz ??
bende daha yeni ofise geldim..banka işleriyle uğraşıyordumm..ooffff şu bulantı bende de daha devam ediyor..13. haftaya girdik ama bebişlerr uğraştırıyor bizi
fmg,seydam,minikmucizem,ege,yakamoz,yazgıbebek....sizler nasılsınız güzell anne ve anne adayları...
günaydınn güzelllerrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzz ??
bende daha yeni ofise geldim..banka işleriyle uğraşıyordumm..ooffff şu bulantı bende de daha devam ediyor..13. haftaya girdik ama bebişlerr uğraştırıyor bizi
kuzu kuzumm canım bebişin iyi olamsına sevindim..ohh maşalhh kocamanşu zor döenmide atlatmana az kaldı..yemek yiyebildiğine sevindim canım...
bebişkommmmmmm nerelerdesin sen ya özellttin kendiniii...uzun zmandır görmeiyordum seni..nasılsın cnaım
fmg,seydam,minikmucizem,ege,yakamoz,yazgıbebek....sizler nasılsınız güzell anne ve anne adayları...
bebişlerini hiseeden varmıı
ya ben her gün bebeğimin hayalini kuruyorum..anne olmak istiyorummmmmm bi an önceee :84::84::84:
anneannesiyle arası iyi zaten o yüzden de gitmek istemiyor ayrılmak istemiyor ve sıkıcı diyor. ilkzamanlar severek gidiyor sonra rutin olunca herşey sıkıcı diyor. ne biliyim düzelicek herhalde. millet ilk zamanlar zorlanır biz ikinci döneme geçicez yeni başlıyor:))[/QUOTE
ananesını kaybetme duygusu felan deıldır dımı?( yada sole dusunuyo 2. bebek gelıyo ben en ıyısı ananemın yanından hıc ayrılmımda ben 2. plana dusmım)valla bu cocukların ne dusundugu hıc bellı olmaz..bak seneye hıc bıseyı kalmaz
teşekkür ederim canım pek iyi sayılmam ama idare ediyoruz işte
kuzummm sen hala listee yoksunnn :84::84::84::84::84:
Günaydın canım..Nerelerdesin sen..
evet konuşucam şimdi canım .öğretmeniyle sen konuş istersen canım sıkıcı geliyor demekki sorun çocukta değilki öğretmen dersi daha ilgi çekici hale getirebilir bizde aynı sorunları yaşıyoduk bi veli çocugunun okula gelmek istemediğini söylese (özellikle anaokulunda anne bağımlılığından ötürü çok sık yaşanan problemler bunlar) önce ailesi ile bi problem yaşayıp yaşamadıgını soruyoduk ( onu etkileyen bir anne baba kavgası çok sevdiği birinden ayrı olma yeni bir kardeşin gelmesi gibi problemelr oluyor genelde) eğer yoksa ınıftaki etkinlikleri ona göre ayarlıyor daha sonrada arkadaş ortamı sosyal etkinliklerde bulunma eğilimini filan gözleyip hoşlandığı etkinliklerde bulunmasını sağlıyorduk, öğretmenin işi o isterse çocugu çok rahat okula çekebilir
canım bikaç gündür internetim kesikti olsa da giremezdim zaten pazar günü ciddi bir kanama geçirdim sonra yattım uzun zaman
dün akşam girebildim ama çok üzüldüm çok
ben kendi kendime kızlar merak etmiştir diye düşünürken hatırlanmamışım bile
herneyse bu aralar biraz sinirlerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?