2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende iyiyim canım saol şimdilik bulantım yok ama kesin başlar birazdan en azından kahvaltı yapabildim ya günlerdir yiyemiyodum o yüzden mutluyum zaman çabuk geçiyo canım baksana 3. ayın bitti senin benimde bi hafta sonra bitiyor kaldı 6 ay sağ salim kavuşacaz inşallah

Öyle deme kız,anlattıkça insan rahatlıyo...
Biz de burda her konuyu yazıyoruz ya..Her zaman destekleriz merak etme..İnşallah biran önce düzelir..
Bi de şöyle denesen, karşına alıp konuşsan annecim neden gitmek istemiyorsun, sorunu söyle birlikte çözelim..Bak ben çok üzülüyorum falan desen..Tatlı dille ikna etmeye çalışsan.

sağol canım kanamam pazar günü olunca dr bulamadık ultrasonla bakacak kendi dr umda şehir dışındaymış pazartesiyi beklemek zorunda kaldık ömrümün en uzun gecesini yaşadım ama bebeğim iyiymiş çok şükür

kaybetme korkumu atlatmaya başlamıştım ama şimdi yine korkuyorum

Korkma canım..Allahın izniyle hiçbişey olmaz..Olacak olan da engellenmiyo zaten..
Sen kendine dikkat et, ben hergün yasin okuyorum, bak beni çok rahatlatıyor..Sen de oku, korkuna belki faydalı olur..
Allaha emanet onlar..Bişiycik olmaz inşallah..

canım niye öyle düşünüyosun eminim herkes merak etmiştir yazmayınca merak edilmemiş diye düşünüyor insan sende haklısın benim aklımdaydın ama minikellerle seni karıştırıyorum o yüzden biriniz girse hangisiydi acaba diyorum bide herkes aklımda ama çok sık yazmıyorum nerdeler diye hani işin vardır diye düşünmüştür herkes bende öyle düşündüm ama merak etmiyor değiliz öyle düşünme, kanaman devam etmiyodur inşallah

yok canım olurmu 4 yıl onun eğitimini alıyor onlar formasyon eğitiminin amaçlarından bi taneside sınıf yönetimi zaten, sen sorun yaşadığında öğretmenini dürt o halletsin senlik bi durum olmadıgı sürece onun sorunu valla bize veliler nefes aldırmıyodu oda ilgilensin bi zahmet

çokkk güzelll dimiii canımmm ...şimdidien büyük heyecan yaşıyoruz..bide kokusunu aldıkmı bebişimizin içim kıpır kıpır olduuu ...ben malesef 3,5-4 ay izin kullanabileceğim bu arada.... sanırım işten eve gidiş saatleri hiç geçmeyecek çalışan annelere..

ohh süperr çok sevindim canım..yedikten sonra çıkrsan bile bebk alırmısş gıdasını..en azından yiyebilmişsin çok sevindim...evet canım 3 ayı geride bırakıyoruz..zamn çabuk geçiyor ama göbüşlerimiz büyüyünce ama hiç geçmez hele çalışan anne adaylarıysak

inaşaşh sağ salim alırız kucakalrımıza...

bide şey ben bi kaç gündür cinsiyetini çok merak etmeye başladım...ilk dileğim sağlıklı olamsı..ikinci planda cinsiyeti..ama merak iştee doktor 3-4 hafta sonra gel dmeişti..17 de gidecğeim ama çatlaım meraktan acaba 16 da gitsem..bide 3 lü testi de düşünüyorum karasız kaldım

öğretmeni halledecek bakalım. Her istediklerini yaparsak olmaz dedi ben konuşurum dei. 4 4lük bir çocuk dedi allahtan onu dedi demeseydi yemişti paparayı:))))

:26:kızlar bugun biraz gerginim o yüzden gelenlere merhaba diyemedim kusuruma bakmayın. Hepinizi hem özlüyor hem merak ediyoruz. Minikmucizem seni bende karıştırıyorm...minikellerle:))))

yakamoz öğretmen olmanın avantajlarından yararlandım. Teşekkürler.

doğru söylüyorsun canım ama olsun yazsın orda heyecan verir

teyzesii kubann....ayyy bide erkekmiş küsermiş anasına hihih :))))

O zaman da, paşa oğlum, batu oğlum, errrrrkeeekk oğlum diye severim kız...
Küsmez o bana...Küserse aç kalır, keyfi bilir yani...Başka bi inek bulursa küssün..

bende çok merak etmiştim gittiğimde en azından 3 buçuk ayda söyleyin dedim doktorda bazen 3 ay bittikten sonra söylüyoruz ama çok nadir sen 16. haftadan sonra bekle dedi çok var yani daha

Son düzenleme:

Hiç gerilme canım ya..O okula gidince keyifli oluyormuş,derslere iştirak ediyormuş baksana..İçe kapalı falan değil yani okulda..Aklınca size naz yapıyor bence..onunla daha fazla ilgilenilmesini istiyor..Çok iyi anlıyorum ben onu..Ben kardeşim olacağını öğrendiğimde, 3 ay anneme küsmüşüm, karnı büyükdükçe krnına vuruyormuşum...
Kardeşim doğduktan sonra da kolunu kırmışım...

bende çok merak etmiştim gittiğimde en azından 3 buçuk ayda söyleyin dedim doktorda bazen 3 ay bittikten sonra söylüyoruz ama çok nadir sen 16. haftadan sonra bekle dedi çok var yani daha

Ben ihtimal söyleyin dedim, ya kız olacak ya erkek diyo...
Hiç belli değilmiş, halbuki bacaklar da gayet açıktı ama..
Söylemiyo doktorlar..

estagfurullah canım yanında olsam yararım olurdu belki ama uzaktan bu kadar oluyo yinede sorun yaşadığın bi konu olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…