sende o potansiyel var belli cnm.. Ay neler bekliyor beni çok merak ediyorumhiç gerilme canım ya..o okula gidince keyifli oluyormuş,derslere iştirak ediyormuş baksana..içe kapalı falan değil yani okulda..aklınca size naz yapıyor bence..onunla daha fazla ilgilenilmesini istiyor..çok iyi anlıyorum ben onu..ben kardeşim olacağını öğrendiğimde, 3 ay anneme küsmüşüm, karnı büyükdükçe krnına vuruyormuşum...
Kardeşim doğduktan sonra da kolunu kırmışım...
izleyemeyenler için söyleyim bebek doğduktan sonra sabah ısırgan otu çayı öğlen armut üzüm hoşafı arada rezene içen annelerin ikizi bile olsa sütü yetermiş tek bebeği olanların sütü artar bile diyor Ahmet maranki ( hoşafıfa üzümle yada pekmezle tatlandırın şekerle tatlandırmayın diyor kilo açısından)
Benim imkanım yok, imkanım olsa da uygulayacak dermanım yok..Yiyemiyorum ki hiç bişey..
sende o potansiyel var belli cnm.. Ay neler bekliyor beni çok merak ediyorum
EVET BEN ISIRGAN OTUNU BARDAK BARDAKİÇTİM SÜT VERİRKEN BEBEK BOĞULURDU MAŞALLAHHHHHHHH
BİRİNİ VERİRKEN DİĞERİ TAŞARDI
banada ablam aradı söyledi şimdi yiyemiyorumki zaten dedim yiyebildiğin zamanlarda uygularsın dedi açtım bende şimdi ara verdi önemli bilgileri yazarım ben buraya dursun aklımızın bi köşesinde
EVET BEN ISIRGAN OTUNU BARDAK BARDAKİÇTİM SÜT VERİRKEN BEBEK BOĞULURDU MAŞALLAHHHHHHHH
BİRİNİ VERİRKEN DİĞERİ TAŞARDI
ben gördüm erkek bi bebekti mavi bi tulum vardı üzerinde saçları kaşları kara kendi kırmızı tatlımı tatlı bi bebekti yalnız tam istediğim gibiydi sanıım bilinç altı benimki
yakamoz umarım dilediğin gibi olur, ilk bebeğin mi? Bu arada karnın baya çıkmış, ya bu bebekler büyüyorlar galibaaa. ben korkmaya başladım doğumdan.
ilk bebeğim canım ama profildeki ben değilim kız Adriana Limayakamoz umarım dilediğin gibi olur, ilk bebeğin mi? Bu arada karnın baya çıkmış, ya bu bebekler büyüyorlar galibaaa. ben korkmaya başladım doğumdan.
Kız daha minicikler...
Ama doğumdan bende korkuyorum..Doktoruma da dedim, beni bayıltın doğum anım olsun istemiyorum, kesin alın bebeyi diye...
O senin istemenle olmuyor dedi..Belki normal doğum olur dedi..
Ama epidural da istemiyorum, mümkünse doğum anım olmasın benim..Bebeyi versinler elime o kadar..
Çok tırsıyorum...
ilk bebeğim canım ama profildeki ben değilim kız Adriana Limadaş gibi bi hatun o keşke onun gibi olsam hatun hamileyken bile güzel benim göbek hala dümdüz hamile olup olmadıgım belli bile değil
aynen, benimki zaten sezaryen olacak, ilki öyle olmuştu çünkü ama yine de çok korkuyorumm, biraz geç kaldım galiba korkmak için :)...
İşlerdendir canım...
Bende hamile kaldığımdan beri bi rahatladım bi rahatladım sorma..Herşeyi saldım..Evi önemsemiyom,kocişi önemsemiyom, kendimi önemsemiyom..Ay sonu taşınacağız,daha toparlanmadım bile...Çok relax oldum..
Sende stres yapma...Tayin stres yapsan da yapmasan da, çıkacağınd çıkar..İnşallah biran önce çıkar da rahatlarsın..
al bende de o kadar şuan sinir küpüyüm hiç bişey yapmak istemiyorummm..
tayin derken sen ne iş yapıyorusn
selam güzel haziran anneleri nasılsınız hepiniz ayrı ?
Cinsiyetler belli olmaya başlamış galiba ?
Bide güzel bi haber okudum sanki geçen gün, yakamoz koçişinin yanına gitmiş.Hadi gözün aydın şekercim.Darısı bana ve yandaşlarıma :))
bi ay sonra başlar heralde artık nette 18. haftalarda hamile oldugunuz belli olur diyo ama kişiden kişiye değişir sanırımhmm, bizim şişmek için biraz erken galiba, ama yakında başlar heralde:)
selam güzel haziran anneleri nasılsınız hepiniz ayrı ?
Cinsiyetler belli olmaya başlamış galiba ?
Bide güzel bi haber okudum sanki geçen gün, yakamoz koçişinin yanına gitmiş.Hadi gözün aydın şekercim.Darısı bana ve yandaşlarıma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?