2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sende o potansiyel var belli cnm.. Ay neler bekliyor beni çok merak ediyorum

izleyemeyenler için söyleyim bebek doğduktan sonra sabah ısırgan otu çayı öğlen armut üzüm hoşafı arada rezene içen annelerin ikizi bile olsa sütü yetermiş tek bebeği olanların sütü artar bile diyor Ahmet maranki ( hoşafıfa üzümle yada pekmezle tatlandırın şekerle tatlandırmayın diyor kilo açısından)

EVET BEN ISIRGAN OTUNU BARDAK BARDAKİÇTİM SÜT VERİRKEN BEBEK BOĞULURDU MAŞALLAHHHHHHHH
BİRİNİ VERİRKEN DİĞERİ TAŞARDI

Benim imkanım yok, imkanım olsa da uygulayacak dermanım yok..Yiyemiyorum ki hiç bişey..

banada ablam aradı söyledi şimdi yiyemiyorumki zaten dedim yiyebildiğin zamanlarda uygularsın dedi açtım bende şimdi ara verdi önemli bilgileri yazarım ben buraya dursun aklımızın bi köşesinde

EVET BEN ISIRGAN OTUNU BARDAK BARDAKİÇTİM SÜT VERİRKEN BEBEK BOĞULURDU MAŞALLAHHHHHHHH
BİRİNİ VERİRKEN DİĞERİ TAŞARDI

maşallah maşallah inş. bizimde öyle olur uygularız bizde doğunca zaten tosun olsun istiyorum ben habire yediririm

banada ablam aradı söyledi şimdi yiyemiyorumki zaten dedim yiyebildiğin zamanlarda uygularsın dedi açtım bende şimdi ara verdi önemli bilgileri yazarım ben buraya dursun aklımızın bi köşesinde

Haklısın canım.Ben de yazdıklarını not aldım..Sonuçta ilerde lazım olacak bilgiler..Anlattığın için sağol..

ben gördüm erkek bi bebekti mavi bi tulum vardı üzerinde saçları kaşları kara kendi kırmızı tatlımı tatlı bi bebekti yalnız tam istediğim gibiydi sanıım bilinç altı benimki

yakamoz umarım dilediğin gibi olur, ilk bebeğin mi? Bu arada karnın baya çıkmış, ya bu bebekler büyüyorlar galibaaa. ben korkmaya başladım doğumdan.

yakamoz umarım dilediğin gibi olur, ilk bebeğin mi? Bu arada karnın baya çıkmış, ya bu bebekler büyüyorlar galibaaa. ben korkmaya başladım doğumdan.

Kız daha minicikler...
Ama doğumdan bende korkuyorum..Doktoruma da dedim, beni bayıltın doğum anım olsun istemiyorum, kesin alın bebeyi diye...
O senin istemenle olmuyor dedi..Belki normal doğum olur dedi..
Ama epidural da istemiyorum, mümkünse doğum anım olmasın benim..Bebeyi versinler elime o kadar..
Çok tırsıyorum...

ilk bebeğim canım ama profildeki ben değilim kız Adriana Lima daş gibi bi hatun o keşke onun gibi olsam hatun hamileyken bile güzel benim göbek hala dümdüz hamile olup olmadıgım belli bile değil

aynen, benimki zaten sezaryen olacak, ilki öyle olmuştu çünkü ama yine de çok korkuyorumm, biraz geç kaldım galiba korkmak için :)...

Ben 9 aylık hamile karıları görünce korkuyorum...
Arkadaşımm 9 aylık...Mümkünse görüşmeyelim doğuma kadar diyorum,seni de görecez diyo...
Bebeğim kilolu doğsun da istiyorum...
İstediklerimle düşündüklerim birbirine ters gidiyo..

aynen, benimki zaten sezaryen olacak, ilki öyle olmuştu çünkü ama yine de çok korkuyorumm, biraz geç kaldım galiba korkmak için :)...

Bi yandan da diyorum, normal doğur kızım...
Eskiden sezeryn mı vardı, kızın seni üzmez pırrrtttt diye çıkıverir minicik zaten diye..
Bi yandan da korkuyorum işte...

selam güzel haziran anneleri nasılsınız hepiniz ayrı ?

Cinsiyetler belli olmaya başlamış galiba ?

Bide güzel bi haber okudum sanki geçen gün, yakamoz koçişinin yanına gitmiş.Hadi gözün aydın şekercim.Darısı bana ve yandaşlarıma :))

ben de öyleydim bi süredir, seviniyordum hatta iyi dert etmiyorum bişeyleri diye, ama dünden beri sinirlerim bi tuhaf. işten de kaynaklanıyor sanırım, bi de arada geçmişe dönük sinir bozucu şeyler geliyo aklıma buna da engel olamıyorum. unutmak lazım aslında.

al bende de o kadar şuan sinir küpüyüm hiç bişey yapmak istemiyorummm..
tayin derken sen ne iş yapıyorusn

yurtdışı kadrosu da olan bi kurumda çalışıyorum, 2 yıla kadar master için gideceğim, döndükten sonra da ataşe olarak tayine inş.

Canım benim ya...Hoşgeldin..
Sen nasılsın, iyi misin...İnşallah sen de biran önce kavuşursun kocana da, bebişine de...
Özlemişim seni valla...

hmm, bizim şişmek için biraz erken galiba, ama yakında başlar heralde:)
bi ay sonra başlar heralde artık nette 18. haftalarda hamile oldugunuz belli olur diyo ama kişiden kişiye değişir sanırım

canımmmmm hoşgeldin çok özledik seni yokluğun hissediliyor ben gitmedim kız nerde kociş bayram tatilinde yanıma gelmişti ama sadece 1 haftalığına keşke gelse ben atanmazsam kavuşamıycaz bu gidişle :44: sen nasılsın canımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…