Canım benim ya, valla bende hepinizi çok özledim.Canım benim ya...Hoşgeldin..
Sen nasılsın, iyi misin...İnşallah sen de biran önce kavuşursun kocana da, bebişine de...
Özlemişim seni valla...
Canım hoşbulduk, nasılsın ?candas hoşgeldiiiiiinn
Canım benim ya valla bende çok özledim hepinizi.hadi bebi ay sonra başlar heralde artık nette 18. haftalarda hamile oldugunuz belli olur diyo ama kişiden kişiye değişir sanırım
canımmmmm hoşgeldin çok özledik seni yokluğun hissediliyorben gitmedim kız nerde kociş bayram tatilinde yanıma gelmişti ama sadece 1 haftalığına keşke gelse ben atanmazsam kavuşamıycaz bu gidişle :44: sen nasılsın canımmm
Canım hoşbulduk, nasılsın ?
kayısı incir mürdüm eriği kabızlığa birebirmiş doktor söylüyo şimdi yemeklerde bol zeytinyağı kullanmak lazımmış bu üç kuru meyve sıcak suya konulup yenirse 3 günde geçermiş bide vücudda kabızlık varken parazitleri atamadığı için halsizlik hat safhaya ulaşıyomuşama bana incirde yaramadı nası iş
kayısı incir mürdüm eriği kabızlığa birebirmiş doktor söylüyo şimdi yemeklerde bol zeytinyağı kullanmak lazımmış bu üç kuru meyve sıcak suya konulup yenirse 3 günde geçermiş bide vücudda kabızlık varken parazitleri atamadığı için halsizlik hat safhaya ulaşıyomuşama bana incirde yaramadı nası iş
Canım benim ya, valla bende hepinizi çok özledim.
Allaha şükür iyiyim ben, toparladım artık.
Saçma psikolojim normale döndü :)
Yasaklı zamanın kalkmasını bekliyorum ama ben 1 ay erkene aldım,i
dr en en erken 2 ay korunun dedi.
O kalksın hemen çalışmaya başlıcam valla :)) tabi tek başıma olmaz :)
Sizleri özlüyorum kızların bulantıları artık geçmek üzeredir diye aklıma geliyosunuz
cinsiyet zamanları falan hepsini takip ediyorum sizle beraber.
Canım benim o güzel dileklerin için allah bin kere razı olsun.
Sizlerinde inş herbişeyler çok çok güzel olsun hayırla olsun allah yardımcınız olsun be arkadaşım
Canım hoşbulduk, nasılsın ?
Canım benim ya valla bende çok özledim hepinizi.hadi be( bende nasıl sevindim varya yakomoz kavuşmuş diye ( tüh üzüldüm şimdi ( Canım benim ya inş hayırlısıyla bi atanırsınızda kavuşursunuz ya, benimde atanma işi yalan oldu.Sınavım berbattı bende en iyisi bari çocuk yapimde gidim diyorum.iznim bitene dek tayinede 4 ay kalıyor.O zamanda koçiş alsın dimi ? Nasılsa onlarında yasası çıktı :))
Canım valla işin şakası bi yanada allah yüzlerimze baksın be hepimizin...
Ben 9 aylık hamile karıları görünce korkuyorum...
Arkadaşımm 9 aylık...Mümkünse görüşmeyelim doğuma kadar diyorum,seni de görecez diyo...
Bebeğim kilolu doğsun da istiyorum...
İstediklerimle düşündüklerim birbirine ters gidiyo..
sağol canım iyiyim sen de iyisindir inşallah, atlattığına sevindim Allah en kısa zamanda yeni bi bebiş versin sağlıkla hayırlısıyla..
ben kızları geriden takip ediyorum, önce onlar tecrübe ediyor, 2-3 hafta sonra onların yaşadıklarını yaşıyorum :)
ben hiç kabız olmuyom, o kadar da muz yiyorum...
Kayısı falan da aten yiyemiyorum...
şimdi doktorda söyledi tv de canım deniycem uamrım fayda eder hamileliğin sıkıntıları hiç bitmiyor beYakomoz canımcım özelliklede kuru kayısıyı 1 gün suda bekletip yerseniz kabızlığa çok iyi geliyomuş + bunu zayıflama yöntemi olarak kullanan hanım ve beylerde bayağı çok.Dariedekiler söyleöişti...
canımcım buralarda bulamadım büyük marketlerde olur onada halsizlikten gidemedim kociş gelirse aldırcam o gelene kadar ölmezsem tabiyakamoz ben bu ara meyveli kefir içiyorum o fayda etti i
incir kayısı bendede işe yaramadı
kuru kayısıyı akşamdan suya koyup sabaha hem suyunu içip hem kayısıları yersen (tabi yiyebilirsen) kesin çözüm oluyor canım.
ahh be güzelim olma zaten ben çekiyorum çok kötü çok neler denedim geçmedi ilaçlardan oluyormuş benimki dr ilaçları bırakınca rahat edeceksin dedi
bende iyiyim canım çok şükür,inş allah yeniden hayırla nasip edeer diyorum bende :)
Arkadan takipte iyi bişey dimi :)) hazırlıklı olur insan ona göre bişeyler yapar :)
Senin doğum ne zamn olacak canım Allah nasip ederse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?