2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim ya...Hoşgeldin..
Sen nasılsın, iyi misin...İnşallah sen de biran önce kavuşursun kocana da, bebişine de...
Özlemişim seni valla...
Canım benim ya, valla bende hepinizi çok özledim.
Allaha şükür iyiyim ben, toparladım artık.
Saçma psikolojim normale döndü :)
Yasaklı zamanın kalkmasını bekliyorum ama ben 1 ay erkene aldım,i
dr en en erken 2 ay korunun dedi.
O kalksın hemen çalışmaya başlıcam valla :)) tabi tek başıma olmaz :)
Sizleri özlüyorum kızların bulantıları artık geçmek üzeredir diye aklıma geliyosunuz
cinsiyet zamanları falan hepsini takip ediyorum sizle beraber.
Canım benim o güzel dileklerin için allah bin kere razı olsun.
Sizlerinde inş herbişeyler çok çok güzel olsun hayırla olsun allah yardımcınız olsun be arkadaşım

candas hoşgeldiiiiiinn
Canım hoşbulduk, nasılsın ?

Canım benim ya valla bende çok özledim hepinizi.hadi be ( bende nasıl sevindim varya yakomoz kavuşmuş diye ( tüh üzüldüm şimdi ( Canım benim ya inş hayırlısıyla bi atanırsınızda kavuşursunuz ya, benimde atanma işi yalan oldu.Sınavım berbattı bende en iyisi bari çocuk yapimde gidim diyorum.iznim bitene dek tayinede 4 ay kalıyor.O zamanda koçiş alsın dimi ? Nasılsa onlarında yasası çıktı :))
Canım valla işin şakası bi yanada allah yüzlerimze baksın be hepimizin...

kayısı incir mürdüm eriği kabızlığa birebirmiş doktor söylüyo şimdi yemeklerde bol zeytinyağı kullanmak lazımmış bu üç kuru meyve sıcak suya konulup yenirse 3 günde geçermiş bide vücudda kabızlık varken parazitleri atamadığı için halsizlik hat safhaya ulaşıyomuş ama bana incirde yaramadı nası iş

Canım hoşbulduk, nasılsın ?

sağol canım iyiyim sen de iyisindir inşallah, atlattığına sevindim Allah en kısa zamanda yeni bi bebiş versin sağlıkla hayırlısıyla..
ben kızları geriden takip ediyorum, önce onlar tecrübe ediyor, 2-3 hafta sonra onların yaşadıklarını yaşıyorum :)

Yakomoz canımcım özelliklede kuru kayısıyı 1 gün suda bekletip yerseniz kabızlığa çok iyi geliyomuş + bunu zayıflama yöntemi olarak kullanan hanım ve beylerde bayağı çok.Dariedekiler söyleöişti...

yakamoz ben bu ara meyveli kefir içiyorum o fayda etti i
incir kayısı bendede işe yaramadı

kuru kayısıyı akşamdan suya koyup sabaha hem suyunu içip hem kayısıları yersen (tabi yiyebilirsen ) kesin çözüm oluyor canım.

Başla canım başla..Çalışmalara da başla..Ama arada uğra böyle..Çok sevindim valla seni gördüğüme..
Folik asit iç istersen, erken başlayın diyor ya, ben bebiş düşünüyor olsam başlardım ama, işte biliyorsun bizimki kaza kurşunu oldu..Evet burda cinsiyetler belli olmaya başladı..Yeni sıkıntılar çıkmaya başladı, ikili test sonuçları nasıl çıkacak, bebek kıpırdamıyo, cinsiyet ne zaman belli olacak..Tek sıkıntımız bunlar olsun...
En kısa zamanda seni de aramızda görürüz inşallah..

evet canım ya ayrılık çok zor geliyor bana, benimde kadrolu atama yalan oldu belki sözleşmeli olur diye bekliyorum işte olmazsa yandık zaten ne zaman kavuşacağımız belli bile değil Allah yüzümüze bakar inşallah çocuk olunca gidiliyomuki onu bilmiyodum tez zamanda kavuşursun canım inşallah ya

ay tek değilmişim yine
bende doğumdan korkuyorum cok ya
sezeryan istiyorum

bende iyiyim canım çok şükür,inş allah yeniden hayırla nasip edeer diyorum bende :)
Arkadan takipte iyi bişey dimi :)) hazırlıklı olur insan ona göre bişeyler yapar :)
Senin doğum ne zamn olacak canım Allah nasip ederse ?

şimdi doktorda söyledi tv de canım deniycem uamrım fayda eder hamileliğin sıkıntıları hiç bitmiyor be
yakamoz ben bu ara meyveli kefir içiyorum o fayda etti i
incir kayısı bendede işe yaramadı
canımcım buralarda bulamadım büyük marketlerde olur onada halsizlikten gidemedim kociş gelirse aldırcam o gelene kadar ölmezsem tabi
kuru kayısıyı akşamdan suya koyup sabaha hem suyunu içip hem kayısıları yersen (tabi yiyebilirsen ) kesin çözüm oluyor canım.

yok anacım benimki anormal geçmedi bi türlü denerim inş. geçirir ya komposto bile geçirmedi

yakamoz allah korusun ya inşallah cok iyi ol canım

kocasınınkuzusuuuuuuu :) sana ne dicem dün annem dedi anne karnında hemen hareketlenen bebek erkek olurmus gec hareketlenip tembel olan kız )

dün göbegime yüzük testi yaptık erkek cıktı )

yakamoz allah korusun ya inşallah cok iyi ol canım

kocasınınkuzusuuuuuuu :) sana ne dicem dün annem dedi anne karnında hemen hareketlenen bebek erkek olurmus gec hareketlenip tembel olan kız )

dün göbegime yüzük testi yaptık erkek cıktı )

inşallah en kısa zamanda olur canım.. tabi bi yerde tecrübe kazanıyorum öncesinden
benim sanırım temmuzu bulacak canım, temmuz başı olur diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…