2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam işte..
Öykü kızım,nazlı kızım diyom ben hamiş olduğumdan beri..Bi bildiğim var demek ki...

kuru kayısıyı akşamdan suya koyup sabaha hem suyunu içip hem kayısıları yersen (tabi yiyebilirsen ) kesin çözüm oluyor canım.
aynısını söylemişiz :))

Canım ya valla çok özlüyorum bende sizleri, aklıma geldiğinde net başındaysam yazıyorum size, inş daha sıkta uğrarım..
Canım başladım valla başlamaz olurmuyum.Beni görsen gülersin halime :))
Folikasit içiyorum, kan hapı içiyorum hergün.
Sonra sabah ve akşam olmak üzere 2 kez 1 su bardağı suyla karışık pekmez içiyorum aynı şekilde üzüm çekirdeğimi aksatmıyorum.
Kayısı cevzi hergün yiyorum.Bi kayıp olunca bana ders oldu ki ben asla bunları ne yerim ne alırım :))
Bebek iyi olsun diye çoştum tutabilene aşk olsun :)
2 hafta sonra kan vercem değerler normalse yılbaşında başlarız artık.
Canım inş tüm sonuçlar güzel olur ya,hayırlısıyla her bişey çok iyi olur
dediğin gibi yeterki telaşlar bunlar olsun ama sonuçları de çok güzel olsun be güzel yürekli arkadaşlarım...
Canım benim ya hayırlısıyla en kötü ihtimalle sözleşmeli atanırsın da rahatlarsın be.Yoksa dediğin gibi yalan olur valla bizm işler..
Canım çocuk olduğunda yasal izinler varya doğumdan sonra 8 hafta, ücretsiz 6 ay, 1 ayda yıllık iznimi alınca 9 ay kadar beraber olcaz.Sizde de aynı haklar var sanırım ama yıllık izin eksik olabilr sadece.
İnş gerek kalmazda devlette herşey güzel olur kolaylıkla alırsın tüm izinlerini canım benim...
aaaa kimler gelmiş candas hoşgeldin iyi gördüm seni canım
Canımmm benim :)) nasılsın ? Çok şükür atlattım artık süpere yakınım :))

Ye ye,, şimdiden ye ki..İlerde yiyemediğin zamanlara takviye olsun..Biz hiçbişey yiyemiyoruz bulantıdan...
Tosun gibi bi beben olur inşallah kız..Enerji fazlası olur kesin bebe de..Benim kızla beşik kertiği yapabiliriz bak oğlan olursa,hergün cevizle pekmezle beslerse annesi bebek kıpır kıpır olur...inşallah hamişken de böyle yersin..

inşallah en kısa zamanda olur canım.. tabi bi yerde tecrübe kazanıyorum öncesinden
benim sanırım temmuzu bulacak canım, temmuz başı olur diye tahmin ediyorum
Saol canım inş.Hadi bakalım canım hayırlsıyla olurda doğumun, kurtulursun ve de hepiniz.
Valla kız beşik kertiği yapalım bak bu sözünü unutma, sana damat olaca diye ben daha neler neler yerim.Senin kız nazlı olur ama olsun kıza naz gerek benim oğlanda kibar olsun accık dimi :))

hmm onları diyosun anladım canım 16 hafta doğum izni var ama benim iznim var onun yokki yanıma gelecek olan o, o yüzden bebiş doğsada biz ayrı kalacaz atanamazsam tek umudum sözleşmeli işte olmazsa bittiğimizin resmidir Allah hayırlısını versin hepimize Bu arada iyi yapıyosun canım yemekle hamiş olunca yiyemiyosun şimdiden depola inş yakın zamanda gelir bebişin

Yapalım kız..Nazlı olur tabi kızım...Eşantiyon ben de gelirim yanında, biz iki dünür onlar gelin-damat...
Sağ salim bi doğuralım da, iş beşik kertiğine kalsın..Kıymeti ni bil bak, kimseye vermiyordum kızımı...

Son düzenleme:
bende dün seni merak etmiştim bir kaç gündür gelmedin

sağol tatlım internet kesikti kaç gündür mahallenin internet kablolarını çalmışlar yenisi döşendi

kız cidden vercen mi kızını kimselere veremezdin hani

kızlar 3. aydan sonra grip aşısı olunabiliyomu bilen varmı ? ben çok sık grip olurum malum kışada denk geldi ilaçda alamıycaz Allah korusun bi olursam ateşleniyorum yataga düşürüyo bebegede zararı olur inş. aşı olunuyodur ya

yakamozcum, bu atamada tercih mi yapamıyorsun, gelme ihtimali mi düşük? Sözleşmeli alımı ne zaman?

canım kadrolu tercih yapamıyorum sözleşmeli için kesin bir tarih vermediler henüz ama kadrolu atama sonuçlandıktan iki hafta sonra diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum sanırım aralık sonunada sözleşmeliyi yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…