- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
ahh be güzelim olma zaten ben çekiyorum çok kötü çok neler denedim geçmedi ilaçlardan oluyormuş benimki dr ilaçları bırakınca rahat edeceksin dedi
fıstıklar ben yemeğe gidiyorum siz de yiyin afiyet olsun bebişlerinize ve size
İnşallah seninki de geçer biran önce...Nee ilacı içiyon ki..Progesteron falan mı..
yakamoz allah korusun yainşallah cok iyi ol canım
kocasınınkuzusuuuuuuu :) sana ne dicem dün annem dedi anne karnında hemen hareketlenen bebek erkek olurmus gec hareketlenip tembel olan kız)
dün göbegime yüzük testi yaptık erkek cıktı)
aynısını söylemişiz :))kuru kayısıyı akşamdan suya koyup sabaha hem suyunu içip hem kayısıları yersen (tabi yiyebilirsen) kesin çözüm oluyor canım.
Canım ya valla çok özlüyorum bende sizleri, aklıma geldiğinde net başındaysam yazıyorum size, inş daha sıkta uğrarım..Başla canım başla..Çalışmalara da başla..Ama arada uğra böyle..Çok sevindim valla seni gördüğüme..
Folik asit iç istersen, erken başlayın diyor ya, ben bebiş düşünüyor olsam başlardım ama, işte biliyorsun bizimki kaza kurşunu oldu..Evet burda cinsiyetler belli olmaya başladı..Yeni sıkıntılar çıkmaya başladı, ikili test sonuçları nasıl çıkacak, bebek kıpırdamıyo, cinsiyet ne zaman belli olacak..Tek sıkıntımız bunlar olsun...
En kısa zamanda seni de aramızda görürüz inşallah..
Canım benim ya hayırlısıyla en kötü ihtimalle sözleşmeli atanırsın da rahatlarsın be.Yoksa dediğin gibi yalan olur valla bizm işler..evet canım ya ayrılık çok zor geliyor bana, benimde kadrolu atama yalan oldu belki sözleşmeli olur diye bekliyorum işte olmazsa yandık zaten ne zaman kavuşacağımız belli bile değilAllah yüzümüze bakar inşallah çocuk olunca gidiliyomuki onu bilmiyodum tez zamanda kavuşursun canım inşallah ya
Canımmm benim :)) nasılsın ? Çok şükür atlattım artık süpere yakınım :))aaaa kimler gelmiş candas hoşgeldin iyi gördüm seni canım
evet canım hem parogestan hem estrofem içiyorum
herkese merhaba geçmiş uzun olduğu için okumadım herkes iyidir inşallah
fıstıklar ben yemeğe gidiyorum siz de yiyin afiyet olsun bebişlerinize ve size
İyiyiz canım.Kimsed sıkıntı yok çok şükür,sen nasılsın..
aynısını söylemişiz :))
Canım ya valla çok özlüyorum bende sizleri, aklıma geldiğinde net başındaysam yazıyorum size, inş daha sıkta uğrarım..
Canım başladım valla başlamaz olurmuyum.Beni görsen gülersin halime :))
Folikasit içiyorum, kan hapı içiyorum hergün.
Sonra sabah ve akşam olmak üzere 2 kez 1 su bardağı suyla karışık pekmez içiyorum aynı şekilde üzüm çekirdeğimi aksatmıyorum.
Kayısı cevzi hergün yiyorum.Bi kayıp olunca bana ders oldu ki ben asla bunları ne yerim ne alırım :))
Bebek iyi olsun diye çoştum tutabilene aşk olsun :)
2 hafta sonra kan vercem değerler normalse yılbaşında başlarız artık.
Canım inş tüm sonuçlar güzel olur ya,hayırlısıyla her bişey çok iyi olur
dediğin gibi yeterki telaşlar bunlar olsun ama sonuçları de çok güzel olsun be güzel yürekli arkadaşlarım...
Canım benim ya hayırlısıyla en kötü ihtimalle sözleşmeli atanırsın da rahatlarsın be.Yoksa dediğin gibi yalan olur valla bizm işler..
Canım çocuk olduğunda yasal izinler varya doğumdan sonra 8 hafta, ücretsiz 6 ay, 1 ayda yıllık iznimi alınca 9 ay kadar beraber olcaz.Sizde de aynı haklar var sanırım ama yıllık izin eksik olabilr sadece.
İnş gerek kalmazda devlette herşey güzel olur kolaylıkla alırsın tüm izinlerini canım benim...
Canımmm benim :)) nasılsın ? Çok şükür atlattım artık süpere yakınım :))
Saol canım inş.Hadi bakalım canım hayırlsıyla olurda doğumun, kurtulursun ve de hepiniz.inşallah en kısa zamanda olur canım.. tabi bi yerde tecrübe kazanıyorum öncesinden
benim sanırım temmuzu bulacak canım, temmuz başı olur diye tahmin ediyorum
Valla kız beşik kertiği yapalım bak bu sözünü unutma, sana damat olaca diye ben daha neler neler yerim.Senin kız nazlı olur ama olsun kıza naz gerek benim oğlanda kibar olsun accık dimi :))Ye ye,, şimdiden ye ki..İlerde yiyemediğin zamanlara takviye olsun..Biz hiçbişey yiyemiyoruz bulantıdan...
Tosun gibi bi beben olur inşallah kız..Enerji fazlası olur kesin bebe de..Benim kızla beşik kertiği yapabiliriz bak oğlan olursa,hergün cevizle pekmezle beslerse annesi bebek kıpır kıpır olur...inşallah hamişken de böyle yersin..
aynısını söylemişiz :))
Canım ya valla çok özlüyorum bende sizleri, aklıma geldiğinde net başındaysam yazıyorum size, inş daha sıkta uğrarım..
Canım başladım valla başlamaz olurmuyum.Beni görsen gülersin halime :))
Folikasit içiyorum, kan hapı içiyorum hergün.
Sonra sabah ve akşam olmak üzere 2 kez 1 su bardağı suyla karışık pekmez içiyorum aynı şekilde üzüm çekirdeğimi aksatmıyorum.
Kayısı cevzi hergün yiyorum.Bi kayıp olunca bana ders oldu ki ben asla bunları ne yerim ne alırım :))
Bebek iyi olsun diye çoştum tutabilene aşk olsun :)
2 hafta sonra kan vercem değerler normalse yılbaşında başlarız artık.
Canım inş tüm sonuçlar güzel olur ya,hayırlısıyla her bişey çok iyi olur
dediğin gibi yeterki telaşlar bunlar olsun ama sonuçları de çok güzel olsun be güzel yürekli arkadaşlarım...
Canım benim ya hayırlısıyla en kötü ihtimalle sözleşmeli atanırsın da rahatlarsın be.Yoksa dediğin gibi yalan olur valla bizm işler..
Canım çocuk olduğunda yasal izinler varya doğumdan sonra 8 hafta, ücretsiz 6 ay, 1 ayda yıllık iznimi alınca 9 ay kadar beraber olcaz.Sizde de aynı haklar var sanırım ama yıllık izin eksik olabilr sadece.
İnş gerek kalmazda devlette herşey güzel olur kolaylıkla alırsın tüm izinlerini canım benim...
Canımmm benim :)) nasılsın ? Çok şükür atlattım artık süpere yakınım :))
Saol canım inş.Hadi bakalım canım hayırlsıyla olurda doğumun, kurtulursun ve de hepiniz.
Valla kız beşik kertiği yapalım bak bu sözünü unutma, sana damat olaca diye ben daha neler neler yerim.Senin kız nazlı olur ama olsun kıza naz gerek benim oğlanda kibar olsun accık dimi :))
bende dün seni merak etmiştim bir kaç gündür gelmedin
Yapalım kız..Nazlı olur tabi kızım...Eşantiyon ben de gelirim yanında, biz iki dünür onlar gelin-damat...
Sağ salim bi doğuralım da, iş beşik kertiğine kalsın..Kıymeti ni bil bak, kimseye vermiyordum kızımı...
yakamozcum, bu atamada tercih mi yapamıyorsun, gelme ihtimali mi düşük? Sözleşmeli alımı ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?