2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim ben geldim denetim vardı anca gelebildim. veee biz bebikimle tost yedik babasının iş yerinde çok hoşumuza gtti çıkaracak gibi değilim herhaldeeeeeeeeeeeeee

ben hiç bilmiyorum
ama bizim bi tanıdık geçen yıl grip aşısı oldu o zaman da vücudunda grip varmış ama farketmemiş çok ağır bi grip geçirdi aşıdan sonra bence aşı olmak yerine dikkatli olmak daha iyi

inşallah canım. gönlüne göre olsun inşallah ve de bir an önce olsun...

Ben geldim candas hoşgeldin cnm seni görüğüme ve iyi olduğuna çok sevindim. Tekrar aramıza dönmeni temenni ederim. Kızlar bende yemek yedim bi uğrayıp çıkıcam . Işler beni bekler

gripken aşı olmamak lazımmış zaten eczacıya sordum yumurtaya allerjiniz yoksa ve grip değilseniz gebeyken bile olabilirsiniz dedi ama ben gebelikte yasak diye duydum arkadaşının da gripken aşı oldugu için sorun olmuştur ay ben dikkat etsemde lahana gibi giyinsemde olurum biliyorum bi doktora sorim olmazsa
inşallah canım. gönlüne göre olsun inşallah ve de bir an önce olsun...

inşallah canım

en iyisi dr a sorman tabi
benim tanıdıkta bilmiyomuş zaten grip olduğunu hiçbi belirti falan yokmuş aşıyı olunca yataklara düşmüş

Canım benim ya inş sizi sıkıntıya sokmayacak bişey olsunda, hayırlısıyla çözülsün inş.Seni en iyi ben anlarım ki sizin ki birde sivil değil.Korkuda mevcutt di mi ?
Valla ben çok şanslıyım kocana bile koklatmayıp benim oğluma veriyosan çok şanslıyım yani :)) tamam dünürüm buyur gel başımızın üzerinde yeriniz, ünür dünür anlaışır gideriz dimi :))
candaş hoşgeldin canım. toparlanmana sevindim. inşallah bir an önce bebeğine de kocişine de kavuşursun...
canım şom sağol, inş kavuşuruz ikisinede beraber.Sen nasılsın minikler nasıl ?
sağol tatlım internet kesikti kaç gündür mahallenin internet kablolarını çalmışlar yenisi döşendi

kız cidden vercen mi kızını kimselere veremezdin hani
vercek vercek canım dünürüm benim :))
Allah gönlüne göre versin be
Çıktı ağzımdan bi kere...
Veririm kız,şöyle tosun paşa gibi bi damat doğursun...1-2 ay sonra alırım ben onları yanıma...Hem oğlum olur, hem kızım..
ya bitanesin sen be dünür :) kaynanaların kraliçesi :)) Oğlumu gözümü kapatır sana emanet ederim, ama gelinimi üzerse parçalarsın valla onuda hakeder sıpa dimi :)
Afiyet olsun canım...

Kizlar benim doktorumda olmam icin israr etti simdi kafam karisti...:44:
Ama gecen ay kuzenimde olmustu hmmmm...
Birde bisi sorcam benim bebis hep usgde tam günüde yada 1-2gün eksik cikiyordu. en son gittgimde bir hafta geriden geliyordu bisi olmaz dimi?

Ben geldim candas hoşgeldin cnm seni görüğüme ve iyi olduğuna çok sevindim. Tekrar aramıza dönmeni temenni ederim. Kızlar bende yemek yedim bi uğrayıp çıkıcam . Işler beni bekler

Canım benm ya inş hayırlısıyla katılırım aranıza.Ama eğer kaza gibi bu da tutarsa az kaldı size katılmaya :))
Sende iyisin değil mi ? Bebeğin nasıl ?

Canım benim ya...Böyle kaynanaya kız verilmez mi...
Yalnız dediğin gibi, kızımı üzerse karışmam ha...Ben onu ne zorluklarla buldum..Gözünden tek damla yaş akmaz inşallah..Hep mutlu olur yavrum, meleğim...

Benim arkadaşım geçen sene grip aşısı oldu, bi sıkıntı vermedi canım ama arkadaşların dediği gibi alerjin yoksa olabilirsinde dr. danışmak gerek yinede...

bişey olmaz bol bol süt iç derim ben bebeği çok iyi beslediğini düşünüyorum
ben ilk zamanlar hiçbişey yiyemiyordum ama çok süt içiyordum bebek bir hafta önden gidiyordu şimdi herşeyi yiyebiliyorum ama süt içemiyorum bir gün geri kalmış çıktı dün kontrolde

Olmaz inşallah sen kalbini ferah tut..Benimki 2 hafta geriden geliyordu,yavaş yavaş toparlıyo kendini..Sen beslenmene dikkat et bişey olmaz Allahın izniyle..Benimki de gününden eksik gidiyo...

Canım arkadaşım o senin güzelliğin be ... Ama bizim oğlan üzersede haklısın yani, eti senin kemiği benim.ben senin ne sıkıntıyla yavrunu bulduğunu biliyorum ya valla ben bile kızarım oğluma, kızımızla berber oluruz o da üzerse üzdüğüne üzeceğeni pişman olur valla :))

Canım benim Allah hep mutlu eder inş senin yavrunu ve tüm annelerin yavrularını.Rabbim en ufak kötülüklerden bile korusun tüm meleklerimizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…