kız cidden vercen mi kızını kimselere veremezdin hani
kızlar 3. aydan sonra grip aşısı olunabiliyomu bilen varmı ? ben çok sık grip olurum malum kışada denk geldi ilaçda alamıycaz Allah korusun bi olursam ateşleniyorum yataga düşürüyo bebegede zararı olur inş. aşı olunuyodur ya
canım kadrolu tercih yapamıyorum sözleşmeli için kesin bir tarih vermediler henüz ama kadrolu atama sonuçlandıktan iki hafta sonra diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum sanırım aralık sonunada sözleşmeliyi yaparlar
ben geldim ben geldim denetim vardı anca gelebildim. veee biz bebikimle tost yedik babasının iş yerinde çok hoşumuza gtti çıkaracak gibi değilim herhaldeeeeeeeeeeeeee
Ben geldim candas hoşgeldin cnm seni görüğüme ve iyi olduğuna çok sevindim. Tekrar aramıza dönmeni temenni ederim. Kızlar bende yemek yedim bi uğrayıp çıkıcam . Işler beni bekler
gripken aşı olmamak lazımmış zaten eczacıya sordum yumurtaya allerjiniz yoksa ve grip değilseniz gebeyken bile olabilirsiniz dedi ama ben gebelikte yasak diye duydum arkadaşının da gripken aşı oldugu için sorun olmuştur ay ben dikkat etsemde lahana gibi giyinsemde olurum biliyorum bi doktora sorim olmazsaben hiç bilmiyorum
ama bizim bi tanıdık geçen yıl grip aşısı oldu o zaman da vücudunda grip varmış ama farketmemiş çok ağır bi grip geçirdi aşıdan sonra bence aşı olmak yerine dikkatli olmak daha iyi
inşallah canım. gönlüne göre olsun inşallah ve de bir an önce olsun...
ben hiç bilmiyorum
ama bizim bi tanıdık geçen yıl grip aşısı oldu o zaman da vücudunda grip varmış ama farketmemiş çok ağır bi grip geçirdi aşıdan sonra bence aşı olmak yerine dikkatli olmak daha iyi
gripken aşı olmamak lazımmış zaten eczacıya sordum yumurtaya allerjiniz yoksa ve grip değilseniz gebeyken bile olabilirsiniz dedi ama ben gebelikte yasak diye duydum arkadaşının da gripken aşı oldugu için sorun olmuştur ay ben dikkat etsemde lahana gibi giyinsemde olurum biliyorum bi doktora sorim olmazsa
inşallah canım
Canım benim ya inş sizi sıkıntıya sokmayacak bişey olsunda, hayırlısıyla çözülsün inş.Seni en iyi ben anlarım ki sizin ki birde sivil değil.Korkuda mevcutt di mi ?hmm onları diyosun anladım canım 16 hafta doğum izni var ama benim iznim var onun yokki yanıma gelecek olan o, o yüzden bebiş doğsada biz ayrı kalacaz atanamazsam tek umudum sözleşmeli işte olmazsa bittiğimizin resmidir Allah hayırlısını versin hepimizeBu arada iyi yapıyosun canım yemekle hamiş olunca yiyemiyosun şimdiden depola inş yakın zamanda gelir bebişin
Valla ben çok şanslıyım kocana bile koklatmayıp benim oğluma veriyosan çok şanslıyım yani :)) tamam dünürüm buyur gel başımızın üzerinde yeriniz, ünür dünür anlaışır gideriz dimi :))Yapalım kız..Nazlı olur tabi kızım...Eşantiyon ben de gelirim yanında, biz iki dünür onlar gelin-damat...
Sağ salim bi doğuralım da, iş beşik kertiğine kalsın..Kıymeti ni bil bak, kimseye vermiyordum kızımı...
canım şom sağol, inş kavuşuruz ikisinede beraber.Sen nasılsın minikler nasıl ?candaş hoşgeldin canım. toparlanmana sevindim. inşallah bir an önce bebeğine de kocişine de kavuşursun...
vercek vercek canım dünürüm benim :))sağol tatlım internet kesikti kaç gündür mahallenin internet kablolarını çalmışlar yenisi döşendi
kız cidden vercen mi kızını kimselere veremezdin hani
Allah gönlüne göre versin becanım kadrolu tercih yapamıyorum sözleşmeli için kesin bir tarih vermediler henüz ama kadrolu atama sonuçlandıktan iki hafta sonra diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum sanırım aralık sonunada sözleşmeliyi yaparlar
ya bitanesin sen be dünür :) kaynanaların kraliçesi :)) Oğlumu gözümü kapatır sana emanet ederim, ama gelinimi üzerse parçalarsın valla onuda hakeder sıpa dimi :)Çıktı ağzımdan bi kere...
Veririm kız,şöyle tosun paşa gibi bi damat doğursun...1-2 ay sonra alırım ben onları yanıma...Hem oğlum olur, hem kızım..
Afiyet olsun canım...
Ben geldim candas hoşgeldin cnm seni görüğüme ve iyi olduğuna çok sevindim. Tekrar aramıza dönmeni temenni ederim. Kızlar bende yemek yedim bi uğrayıp çıkıcam . Işler beni bekler
sağlık bakanı da görsün bunu yaaaaa... o adamı Allah nasıl biliyorsa öle yapsın
Valla ben çok şanslıyım kocana bile koklatmayıp benim oğluma veriyosan çok şanslıyım yani :)) tamam dünürüm buyur gel başımızın üzerinde yeriniz, ünür dünür anlaışır gideriz dimi :))
vercek vercek canım dünürüm benim :))
ya bitanesin sen be dünür :) kaynanaların kraliçesi :)) Oğlumu gözümü kapatır sana emanet ederim, ama gelinimi üzerse parçalarsın valla onuda hakeder sıpa dimi :)
Kizlar benim doktorumda olmam icin israr etti simdi kafam karisti...:44:
Ama gecen ay kuzenimde olmustu hmmmm...
Birde bisi sorcam benim bebis hep usgde tam günüde yada 1-2gün eksik cikiyordu. en son gittgimde bir hafta geriden geliyordu bisi olmaz dimi?
Kizlar benim doktorumda olmam icin israr etti simdi kafam karisti...:44:
Ama gecen ay kuzenimde olmustu hmmmm...
Birde bisi sorcam benim bebis hep usgde tam günüde yada 1-2gün eksik cikiyordu. en son gittgimde bir hafta geriden geliyordu bisi olmaz dimi?
Canım benim ya...Böyle kaynanaya kız verilmez mi...
Yalnız dediğin gibi, kızımı üzerse karışmam ha...Ben onu ne zorluklarla buldum..Gözünden tek damla yaş akmaz inşallah..Hep mutlu olur yavrum, meleğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?