bişey olmaz bol bol süt iç derim ben bebeği çok iyi beslediğini düşünüyorum
ben ilk zamanlar hiçbişey yiyemiyordum ama çok süt içiyordum bebek bir hafta önden gidiyordu şimdi herşeyi yiyebiliyorum ama süt içemiyorum bir gün geri kalmış çıktı dün kontrolde
Canım arkadaşım o senin güzelliğin be ... Ama bizim oğlan üzersede haklısın yani, eti senin kemiği benim.ben senin ne sıkıntıyla yavrunu bulduğunu biliyorum ya valla ben bile kızarım oğluma, kızımızla berber oluruz o da üzerse üzdüğüne üzeceğeni pişman olur valla :))
Canım benim Allah hep mutlu eder inş senin yavrunu ve tüm annelerin yavrularını.Rabbim en ufak kötülüklerden bile korusun tüm meleklerimizi ...
kızlar ben tekrar uğrarım topiğe şimdi arkadaşın yanına uuğrayacağımda :) Öptüm hepinizi güzel annaler :)
bişey olmaz bol bol süt iç derim ben bebeği çok iyi beslediğini düşünüyorum
ben ilk zamanlar hiçbişey yiyemiyordum ama çok süt içiyordum bebek bir hafta önden gidiyordu şimdi herşeyi yiyebiliyorum ama süt içemiyorum bir gün geri kalmış çıktı dün kontrolde
Sen burda süt dedin ya, o günden beri hergün 1 çay bardağı içiyorum, az deme onu bile içer içmez püskürtüyorum fazla tutamıyorum içimde..Ama sanki bende süte başladığımdan beri gelişimi hızlandı nazlı bebeğimin..Hala geride ama, bi haftada 2,küsur cm.büyümüş..O hafta hep süt içmiştim..
evet haklisin galiba bende ilk baslarda hic icemiyordum ama son kontrolden sonra icmeye basladim hergün
Ben bişey dicem ama gülmeyin tamam mı...
Ben bebeğim için bi hesp açtırmayı düşünüyorum, her ay elimden geldiği kadar, 5-10 bişeyler koymayı düşünüyorum..
Sizin hiç böyle düşünceleriniz var mı ?
Eşime diyorum da,saçmalama 100 milyar kredi borcumuz var bişey biriktiremezsin diyor ama, damlaya damlaya göl olur..
Bu konuda ne düşünüyorsunuz..
Olmaz inşallah sen kalbini ferah tut..Benimki 2 hafta geriden geliyordu,yavaş yavaş toparlıyo kendini..Sen beslenmene dikkat et bişey olmaz Allahın izniyle..Benimki de gününden eksik gidiyo...
bence çok mantıklı canım. kenarda para olması her zaman rahatlatır insanı. o doğup büyüyene kadar güzel bir gelecek hazırlanmış olur ona.Ben bişey dicem ama gülmeyin tamam mı...
Ben bebeğim için bi hesp açtırmayı düşünüyorum, her ay elimden geldiği kadar, 5-10 bişeyler koymayı düşünüyorum..
Sizin hiç böyle düşünceleriniz var mı ?
Eşime diyorum da,saçmalama 100 milyar kredi borcumuz var bişey biriktiremezsin diyor ama, damlaya damlaya göl olur..
Bu konuda ne düşünüyorsunuz..
bence çok mantıklı canım. kenarda para olması her zaman rahatlatır insanı. o doğup büyüyene kadar güzel bir gelecek hazırlanmış olur ona.
kızlar bişi sorucam bu batıl inançlar varya hamileyken saç kestirirsen ömrü kısalır vs gibi inanıyormusunuz?
kızlar bişi sorucam bu batıl inançlar varya hamileyken saç kestirirsen ömrü kısalır vs gibi inanıyormusunuz?
Ben inanmıyorum diyorum,
ama saçımı da kestirmiyorum...
Kendimi kandırıyorum yani aslında...
kocaminkuzusuyum canim bence cok güel düsünmüssün benim babamda zamaninda benim icin yapmisti. 18 doldurucunca alabildim parayi. Ve gercekden cok isime yaradi ehliyetimi vs. o para ile yaptim.
kizlar siz vitamin hapi kullaniyormusunuz? Ben hepsini biraktim. Zatencogunda iyod oldugu icin bana yasakdi malum troid yüzünden. iyodsuz olanlardan denedem ama simdide midem kaldirmiyo hemen dk gecmeden cikartiyorum bende vazgectim simdilik. belki bunlantilarim gecerse tekrar baslarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?