2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben tekrar uğrarım topiğe şimdi arkadaşın yanına uuğrayacağımda :) Öptüm hepinizi güzel annaler :)

Sen burda süt dedin ya, o günden beri hergün 1 çay bardağı içiyorum, az deme onu bile içer içmez püskürtüyorum fazla tutamıyorum içimde..Ama sanki bende süte başladığımdan beri gelişimi hızlandı nazlı bebeğimin..Hala geride ama, bi haftada 2,küsur cm.büyümüş..O hafta hep süt içmiştim..

Amin canım,cümlemizinkini...
Senin de göbüşün en kısa zamanda bebişle dolar inşallah..Tüm kalbimle dua ediyorum...

evet haklisin galiba bende ilk baslarda hic icemiyordum ama son kontrolden sonra icmeye basladim hergün

Ben bişey dicem ama gülmeyin tamam mı...
Ben bebeğim için bi hesp açtırmayı düşünüyorum, her ay elimden geldiği kadar, 5-10 bişeyler koymayı düşünüyorum..
Sizin hiç böyle düşünceleriniz var mı ?
Eşime diyorum da,saçmalama 100 milyar kredi borcumuz var bişey biriktiremezsin diyor ama, damlaya damlaya göl olur..
Bu konuda ne düşünüyorsunuz..

candas yine gel canım özletme kendini

ben çok faydası olduğunu düşünüyordum senin söylediğinle bir miktar kanıtlanmış da oldu şimdi çok sevindim bebişe iyi gelmesine

ben bikaç gündür içemiyorum yine ama tekrar başlayacağım

evet haklisin galiba bende ilk baslarda hic icemiyordum ama son kontrolden sonra icmeye basladim hergün

afiyet olsun canım bebişe yarasın

bence güzel fikir o ay elinde ne varsa yatırırsın

Olmaz inşallah sen kalbini ferah tut..Benimki 2 hafta geriden geliyordu,yavaş yavaş toparlıyo kendini..Sen beslenmene dikkat et bişey olmaz Allahın izniyle..Benimki de gününden eksik gidiyo...

Evet süte devam edeyim ben ozaman. Zaten 3 hafta evdeyken hep gec kalkiyordum bukezde bebisim ac kaliyor diye icim rahat etmiyordu. Bende esimi sabah ise yolcu ederken bir bardak süt icip bir de muz yiyip tekrar yatiyordum:)

bence çok mantıklı canım. kenarda para olması her zaman rahatlatır insanı. o doğup büyüyene kadar güzel bir gelecek hazırlanmış olur ona.

kızlar bişi sorucam bu batıl inançlar varya hamileyken saç kestirirsen ömrü kısalır vs gibi inanıyormusunuz?

bence çok mantıklı canım. kenarda para olması her zaman rahatlatır insanı. o doğup büyüyene kadar güzel bir gelecek hazırlanmış olur ona.

Kendi yaşadığımız sıkıntıları düşünerek zaten böyle bi fikre kapıldım..Eşime göre çok erken, kredi borcumuz bitsin bakarız diyor ama, bende biraz tezcanlılık var,aklıma geldiği an yapmak istiyorum..

kocaminkuzusuyum canim bence cok güel düsünmüssün benim babamda zamaninda benim icin yapmisti. 18 doldurucunca alabildim parayi. Ve gercekden cok isime yaradi ehliyetimi vs. o para ile yaptim.

kizlar siz vitamin hapi kullaniyormusunuz? Ben hepsini biraktim. Zatencogunda iyod oldugu icin bana yasakdi malum troid yüzünden. iyodsuz olanlardan denedem ama simdide midem kaldirmiyo hemen dk gecmeden cikartiyorum bende vazgectim simdilik. belki bunlantilarim gecerse tekrar baslarim.

kocaminkuzusuyum canim bence cok güel düsünmüssün benim babamda zamaninda benim icin yapmisti. 18 doldurucunca alabildim parayi. Ve gercekden cok isime yaradi ehliyetimi vs. o para ile yaptim.

Ya mesela kız olursa, ben çeyiz yapmayı düşünmüyorum..Aklı erince evlenmek isteyince kenarda bi para olursa, onunla her istediğini ömrümüz yeterse birlikte alırız..
Ya da oğlan olursa, eve yetmez belki ama, yeni yetme zamanında çocuğumun altına bi araba çekerim..ÜStü açık şöyle..Anasını bindirir, teybi de açarız, gezeriz ana oğul...
Kociş de, gülü var şahin ona biner artık,arkadan takip eder bizi..

Bana vitamin vermedi doktorum..İhtiyacın yok dedi..Bi de uyuyamıyorum falan ya..Az hiper aktiflik de var..
Folik asit içiyordum, onu da son kontrolde bıraktırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…