- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
amin canim amin ... insallah hep bugünki gibi iyi olursun canim benim... biz iyiyiz teyzesi cok sükürikili testimizi bu hafta yaptiramadik haftaya kaldi kücük oldugu icin bebisim onuda atlatirsak ins daha iyi olucaz
hoşgeldinnn canımmmmmmmm
kız üç ay bitmeden çok dalmasaydınız derinlereYok ben öyle her zaman tamam demem kıymete bindiriyomki işime yarayacak zamanlarda kullanayım
oda güsel ama ben dayanamam istediğim zaman hemen o gece olmalı yadfa sabah 10 dk da sürse yetr bazen:26:
sapık karı senifmg hoşgeldin canım ege çıkalı baya oluyo inş. geçmştir sıkıntısı
Hoşbulduk. İnşallah toparlamıştır.
Sen nasılsın?
bugün iyiyim çok şükür kahvaltı bile yaptım kendime şaşırdım ve hala kusmadım ilginç geliyor inşallah bitiyodur ya haftalardır çekiyorum, kuzu yoğun sanırım
oda güsel ama ben dayanamam istediğim zaman hemen o gece olmalı yadfa sabah 10 dk da sürse yetr bazen:26:
bnde sürekli hazır we nazırım ama kociş bnm kadar şehwet dolu değüülher yakaladıımda saldırıyorum üstüne o kaçıyo hep
Evet yoğun olmasa çoktan yazardı. Sevindim. Afiyet olsun. Yavaş yavaş geçiyordur inşallah. Ben çok bulantı çekmedim şükürler olsun. Daha çok kasık ve bel ağrısı mahvetti beni.
bel ağrısı bendede var kasık ağrısı ara ara oluyo ama şiddetli değil sende de şiddetli değilse korkma, ya bide ben ikiliyi 14. haftada yaptırsam geçmi olur dersiniz?
bizdede kociş öyle her zaman hazırdır ohep ben kaçarım ama ona kalsa abartıyoruz işi yani saat başı ister
offf amma konuşmuşunuz yine. Okuyamıyom valla ya.
Ege çıktı mı? Canı sıkkındı ya merak ettim.
14 te de yapılıyor canım zaten ama doğru sonuç hangi haftada alınıyor diye merak ettim bu gittiğim doktor ikili testten bahsetmedi bile ben başka bi doktora gidip yaptırcam iki doktora gidiyorum ama ikiside bana göre değilYoo 14 te de yapılıyor diye biliyorum. Doktorun ne dedi. Sen kendin mi belirledin zamanını?
her saati geçtik 2günde 1e razıyım ama yok, haftada 1,2 anca coşuyo, her öptümde dimdik uaynık ama işlew yok yaa(of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?