14. haftada yapiyor canim evet birde bebegin bas ve popo uzunlugu 7cm olursa cok daha iyi sonuc aliniyormus doktorum öyle söyledi ...benimkide hemen hemen 5cm di gecen hafta onun icin bekliyoruz bakalim ins hepimizi sorunsuz gecer su ikili testleriinş. güzel sonuçlarla gelirsin canım ben ikli testi 14. haftada yaptırsam geç olurmuki kocişin geldiği tarihe denk gelsin oda görsün istiyorum ama bilmem nasıl olur
o mesaji güncelledigimde sanirim sen daha girmemistin canim yoksa ben seni hic görmezmiyimbn nie yokum bu listede
selam kızlar nasılsınız?12. haftadayım uykudan gozlerımı acamıyorum sabah evden okula bı cıkıyorum aksam 6:30 da evdeyım esım gelene kadar uyuyorum yemek artık ne olursa ve ben dogruu uyuyorum halsızlık, yorgunluk, hıc bırseye yetısememe halı benı delı edıyor!!evıme zaman ayıramıyorum kendıme zaman ayıramıyorum ıse gıtmek ıstemıyorum(o yuzden evde oturanlar helede su donem evde oldugunuz ıcın coook sanslısınız nasıl ımrenıyorum
bugun cok mutsuzum calışmak istemiyorum:84:
Günaydın kızlar..
fmg inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım...
hele şükür biri gedi
Kız ben işe geleli çok oldu da, lavabodan çıkamadım...
Kusmktan mahvoldum gene sabah sabah..
günaydın hayırlı cumalar ...bende evde olmak isteyenlerdenim
uff nolucaz böle yaaabende uyanır uyanmaz aynen o biçim bişeyde yiyemedim daha uffff
Ben zaten yiyemiyorum..Gece 2-3 kez kalktım yine lavaboya koştur koştur..
Geçer demişti doktor,ama hala geçmiyo..Eğer böyle devam ederse 20 sinden sonra hastaneye yatma ihtimalim var..
inşallah geçer canımBen zaten yiyemiyorum..Gece 2-3 kez kalktım yine lavaboya koştur koştur..
Geçer demişti doktor,ama hala geçmiyo..Eğer böyle devam ederse 20 sinden sonra hastaneye yatma ihtimalim var..
rüyan hayır olsunuff canım benim geçer inş. drun bana bişey dediği yok zaten .................. bende dün gece rüyamda yeşil nohut yiyordum
Hilmi ve fatma, ben de bu günlerde buna sardım..Bunu dinleyip dinleyip ağlıyorum ya...Eşimi çok özlüyorum..Adama sarılıp sarılıp ağlaşıyoruz..Ne olacak bu halimiz hiç bilmiyorum valla...
Bak yine uyku yok gözümde
Zifiriyim bi yerlerde
Dur geri döndür beni sende
Ölüm olsan götür benide
İçtiğim şaraptı hayalin
Yakar bi cigara biterim
Dumanında yitip giderim
İçime seni çekerim of
İçime seni çekerim of
İçime seni çekerim of
Sensiz kötüyüm beterim
Çıkmaz sokağın biriyim
Öksüz kaldım yetimim ben
Sönmüş ateşin külüyüm
Zindan oldum hapisim ben
uff canım benim geçer inş. drun bana bişey dediği yok zaten .................. bende dün gece rüyamda yeşil nohut yiyordum
aynen bende; 3 gün istirahat aldım.oooh ne güzelmiş evde pineklemek.Günaydın canım...
Valla ne yalan söyleyeyim bugün benim de hiç keyfim yok, işe gelmek hiç istemedim..
kuzu eşin nerdeki yanında değil mi
aynen bende; 3 gün istirahat aldım.oooh ne güzelmiş evde pineklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?