2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inş. güzel sonuçlarla gelirsin canım ben ikli testi 14. haftada yaptırsam geç olurmuki kocişin geldiği tarihe denk gelsin oda görsün istiyorum ama bilmem nasıl olur
14. haftada yapiyor canim evet birde bebegin bas ve popo uzunlugu 7cm olursa cok daha iyi sonuc aliniyormus doktorum öyle söyledi ...benimkide hemen hemen 5cm di gecen hafta onun icin bekliyoruz bakalim ins hepimizi sorunsuz gecer su ikili testleri

bn nie yokum bu listede
o mesaji güncelledigimde sanirim sen daha girmemistin canim yoksa ben seni hic görmezmiyim

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?12. haftadayım uykudan gozlerımı acamıyorum sabah evden okula bı cıkıyorum aksam 6:30 da evdeyım esım gelene kadar uyuyorum yemek artık ne olursa ve ben dogruu uyuyorum halsızlık, yorgunluk, hıc bırseye yetısememe halı benı delı edıyor!!evıme zaman ayıramıyorum kendıme zaman ayıramıyorum ıse gıtmek ıstemıyorum(o yuzden evde oturanlar helede su donem evde oldugunuz ıcın coook sanslısınız nasıl ımrenıyorum
bugun cok mutsuzum calışmak istemiyorum:84:

günaydın herkeseee..

ayyyyyyyy aynı düşüncedeyim yaa. evde olmak istiyorum işe gelmek istemioruuuuuuuuuuuuuuuum

Ben bir gurbet türküsünde
Akşamın mavi örtüsünde
Öyle durdum bekliyordum
Geçmeyenler köprüsünde
Bağlandım kör düğüm oldum
Yolların şaç örgüsünde

Ah şu eller eller eller
Gurbet eller yetti gayrı
Birbirini çok sevenler
Böyle durmaz ayrı ayrı

Sen bir yerde ben bir yerde
Ayrı düştük aynı yerde
Senden önce bilmiyordum
Şimdi düştüm ben bu derde
Gurbet olmuş sıla olmuş
Ayrılık var varya serde

Ah şu eller eller eller
Gurbet eller yetti gayrı
Birbirini çok sevenler
Böyle durmaz ayrı ayrı

Ben zaten yiyemiyorum..Gece 2-3 kez kalktım yine lavaboya koştur koştur..
Geçer demişti doktor,ama hala geçmiyo..Eğer böyle devam ederse 20 sinden sonra hastaneye yatma ihtimalim var..

uff canım benim geçer inş. drun bana bişey dediği yok zaten .................. bende dün gece rüyamda yeşil nohut yiyordum

Hilmi ve fatma, ben de bu günlerde buna sardım..Bunu dinleyip dinleyip ağlıyorum ya...Eşimi çok özlüyorum..Adama sarılıp sarılıp ağlaşıyoruz..Ne olacak bu halimiz hiç bilmiyorum valla...

Bak yine uyku yok gözümde
Zifiriyim bi yerlerde
Dur geri döndür beni sende
Ölüm olsan götür benide

İçtiğim şaraptı hayalin
Yakar bi cigara biterim
Dumanında yitip giderim
İçime seni çekerim of
İçime seni çekerim of
İçime seni çekerim of

Sensiz kötüyüm beterim
Çıkmaz sokağın biriyim
Öksüz kaldım yetimim ben
Sönmüş ateşin külüyüm
Zindan oldum hapisim ben

kuzu eşin nerdeki yanında değil mi

kuzu eşin nerdeki yanında değil mi

yanımda...
Ama eskisi gibi değil..Uzak duruyo benden..Bebek var diye yanaşmıyo...
Eve gidiyoz, battaniyeyi çekiyoz üstümüze koltuğu açmadan o yatıyo ben onun kucağğına yatıyorum..
Sonra haluk leventi açıyorum...
Sensiz kötüyüm beterim diye başlıyo adam...
Ben de başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya...
O da yazık, geçecek aşkım geçecek diye teselli ediyo..
2 gündür duygusala bağladım..Şimdiye kadar yoktu..Şimdi 2 gündür herşeye ağlar oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…