2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar. sabah sabah ne efkarı basmış böyle. kuzu sen neden özlüyorsun eşini bırak yakamoz özlesin. ben bu sabah evde yaptım kahvaltımı 2 kaşarlı tost ve yumurta yedim. belki canın isterde yersin kuzu:)) ama işe gelmek istemeyenlerdenim...

ilahii kuzu bende de var o adamla sabah öğle görüşsekde ben akşam eve gidince özledim ben seni diye başlıyom bende oda ne oldugunu anlam veremiyo ama işde hormonlar karıştırıyo bizi Allah yardım etsn bize..

günaydın afiyet olsun

Günydın canım...
Afiyet olsun..Valla bişey yiyebilecek durumda değilim şu anda..
Zaten duygusala başladım,anne diyolar ağlıyom, koca diyolar ağlıyom....
Halim vahim bu aralar...

Amin canım amin...
Ya ben doktor yatırcak diye de strese girdim sanırım, eskiden kusunca önemsemiyordum da..Artık o falan hepsi batar oldu..Adam yemek yapıyo ben içerde yatıyom, kıyamıyorum da..Zaten yemek de yiyemiyorum..Bulantı kusma, herşey üstüste gelince hormonlar da sapıtınca böyle oluyo herhalde...

şimdiden sıkıntı yapma 20 sine iki hafta var daha o zamana kadar 14 haftalık oluyosun sanırım bulantıların iyice azaldığı bittiği haftalar oluyo
geçer merak etme

kızzzz kuzu aynı dertteyiz haaa bende o yemek yaparken başlıyom benden usandın dimi artık bi işede yaramıyom, benimle evlenmesen daha mı iyiydi , kafamda kuruyom da kuruyom.. ev temizlenecek gözüme batıyo ama bende hal yok. eşim 1 gün izinli oda yaptıgı akdr yapıo ama olmuyo uffffffffff

Günydın canım...
Afiyet olsun..Valla bişey yiyebilecek durumda değilim şu anda..
Zaten duygusala başladım,anne diyolar ağlıyom, koca diyolar ağlıyom....
Halim vahim bu aralar...

kızlar farklı yaşıyoruz günlerimizi yani dün kötüydüm bugun eh işteyim. ama herşeye sinir oluyorum bağırıyorum felan belli olmuyor halimiz. inşallah yatırmaz cnm ne yapacaksın mecbur.

şimdiden sıkıntı yapma 20 sine iki hafta var daha o zamana kadar 14 haftalık oluyosun sanırım bulantıların iyice azaldığı bittiği haftalar oluyo
geçer merak etme

İnşallah canım..Ya yemek için de zorluyorum kendimi ama yiyemeyince böyle oluyo işte..Önceden zorlamıyordum kendimi, bu kadar kötü hissetmiyordum..Şimdi yatma korkusu sardı...Ben öyle yatağa bağlı duramam ya..Sürekli yatamam..İnşallah iştahım artar da,yatmama gerek kalmaz..

aaaaaaaaaaaaaa canlanın yaaa ne oluyor fatma kuzu anlamadım. yapacaklar tabi neden bu kadar duygusallaştınız. onların yüzünden bu haldesiniz bebek var 2 kişiilik yaşıyosun hayatı onun zorluğunu çekmiyor erkekler herbişeyimiz kısıtlı onlar özgürce yaşıyorlar. valla öyle bir yaptırıyorum ki su bile almaya kalkmıyorum. ben taşıyorsam oda hizmet edecek..

benimde hiç kimseyle konuşmak içimden gelmiyo kimse bana bulaşmasın evden çıkmıyım
istediğim zaman yatayım istediğim zaman kalkıyım istiyorum iyice evime düşkün oldum

Benim eşim kadın tutalım diyo, istemiyorum evimi başka bi kadın ellesin..
Hem eşimde izne ayrıldı..O evdeyken kadın madın istemem..KEndim de yapamıyom dediğin gibi..İnşallah geçer de rahatlarız ya..

valla dün eşim bulaşık yıkarken bi hüngürdedim sorma...
Yazık kız,adam yoruluyo çalışıyo, evde bide benle uğraşıyo..
Sarılıyo ağlıyom,sarılmıyo ağlıyom...
Neyse ya,sabah sabah içimiz karardı hakkaten de...
Konuyu değiştirin kızlar...
Yoksa benim kocamı özlemelerim hiç bitmez..

ege haklı kızlar bu geçici bir durum neden suçluluk duyuyosunuz
eşlerimiz zaten bizim nasıl insanlar olduğumuzu hamilelikten önce nasıl olduğumuzu biliyolar işe yaramaz hissetmenize hiç gerek yok bence

Benim eşim kadın tutalım diyo, istemiyorum evimi başka bi kadın ellesin..
Hem eşimde izne ayrıldı..O evdeyken kadın madın istemem..KEndim de yapamıyom dediğin gibi..İnşallah geçer de rahatlarız ya..
biz hafatda bir süpürüp silme toz alma işlerini yapıyoruz eşimle genel temizlik içinde kadın almaya başladım
bayramda gelmişti ay sonuna doğru tekrar çağırıcam

ege haklı kızlar bu geçici bir durum neden suçluluk duyuyosunuz
eşlerimiz zaten bizim nasıl insanlar olduğumuzu hamilelikten önce nasıl olduğumuzu biliyolar işe yaramaz hissetmenize hiç gerek yok bence

Ya ben o beni biliyo diye değil ki, o iş yapıyo diye üzülüyorum...
Kocama hiç kıyamam ben...Arada söylenirim falan ama, iş falan yapsın kıyamam hiç..İş yapınca zoruma gidiyo..
Yoksa beni bilen biliyo, zaten yerimde duramam...Ama kocacım da iş yapmasın istiyorum..

biz hafatda bir süpürüp silme toz alma işlerini yapıyoruz eşimle genel temizlik içinde kadın almaya başladım
bayramda gelmişti ay sonuna doğru tekrar çağırıcam

Ben 2 günde bi toz alıyorum...Siliyorum..Süpürge mutfak hergün,geri kalan haftada 1...
Ama mutfağa girip yemek yapamıyorum,bulaşık yıkayamıyorum..Çok zoruma gidiyo...

kuzucum herkes eşini seviyor tabiki ama sen abartı boyutundasın ve bunu ona okadar hissettirme derim ben. dünyanın merkezi o değil.. 10 yıllık evliyim ve erkekler öyle değişik bir varlık ki kendilerinden emin olduğunu anladıkları anda herşey değişebiliyor. fazla değer verirsen değersiz kalırsın. beni düşman bil ve biraz dizginle kendini arkadaşım...

yinede ben karışmam:)))

geçici bir durum ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…