günaydın kızlar
bugün pek yokum hastaneye gidicem ikili sonucunu almaya önce kahvaltı yapmalıyım
Günaydın canım..
İnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin..
canım ya yazılanları okuyunca kendime çok güldüm şimdi.hem ağlıyorum hem gülüyorum.neyseki normalmişim.çünkü dün akşamda ben eşime sarılıp hüngür hüngür ağladım.normalde işyerinde yaşadığım sıkıntıları hiç anlatmazdım.dün akşam anlattım.hem ağladım hem anlattım.bi haksızlığa uğramıştım.aşırı bir şekilde iş yüklemişlerdi üzerime.bende gittim istirahat aldım.eşimde sorup duruyodu bi sıkıntın mı var diye.en sonunda akşam patladım.ama ne patlamak.ağla ağla canım çıktı.şu an bile inanki gözlerim sulu sulu yazıyorum.Günydın canım...
Afiyet olsun..Valla bişey yiyebilecek durumda değilim şu anda..
Zaten duygusala başladım,anne diyolar ağlıyom, koca diyolar ağlıyom....
Halim vahim bu aralar...
kuzucum herkes eşini seviyor tabiki ama sen abartı boyutundasın ve bunu ona okadar hissettirme derim ben. dünyanın merkezi o değil.. 10 yıllık evliyim ve erkekler öyle değişik bir varlık ki kendilerinden emin olduğunu anladıkları anda herşey değişebiliyor. fazla değer verirsen değersiz kalırsın. beni düşman bil ve biraz dizginle kendini arkadaşım...
yinede ben karışmam:)))
kuzucum herkes eşini seviyor tabiki ama sen abartı boyutundasın ve bunu ona okadar hissettirme derim ben. dünyanın merkezi o değil.. 10 yıllık evliyim ve erkekler öyle değişik bir varlık ki kendilerinden emin olduğunu anladıkları anda herşey değişebiliyor. fazla değer verirsen değersiz kalırsın. beni düşman bil ve biraz dizginle kendini arkadaşım...
yinede ben karışmam:)))
Ben geldim kızlar,
test sonuçlarımı aldım ama doktoruma gösteremedim. saat 12'ye kadar ameliyattaymış.
Gıcık oldum sabah sabah. Dokunsam ağlıycam şimdi.
canım ya yazılanları okuyunca kendime çok güldüm şimdi.hem ağlıyorum hem gülüyorum.neyseki normalmişim.çünkü dün akşamda ben eşime sarılıp hüngür hüngür ağladım.normalde işyerinde yaşadığım sıkıntıları hiç anlatmazdım.dün akşam anlattım.hem ağladım hem anlattım.bi haksızlığa uğramıştım.aşırı bir şekilde iş yüklemişlerdi üzerime.bende gittim istirahat aldım.eşimde sorup duruyodu bi sıkıntın mı var diye.en sonunda akşam patladım.ama ne patlamak.ağla ağla canım çıktı.şu an bile inanki gözlerim sulu sulu yazıyorum.
günaydın kızlar bugün burda duygusallık var sanırım.
konuya bodoslama dalıyorum ama egenin bu fikrine katılıyorum :) gerçi bi faydası olmuyo ben de eşime fazlaca ilgi ve sevgi gösteriyorum
ege o da bana karşı böyledir..Biz çok zor evlendik...Tam 5 sene bekledik birbirimizi..Benim ailem vermedi beni eşim barmen diye..Onun ailesi destek vermedi, başka şehirden kız mı alınır diye..5 senedir de bebeğimiz olmuyor, çok zor günler geçirdik, hep ikimiz vardık, hep ikimiz birbirimizi teselli ettik...Bilmiyorum belki bu yüzdendir..
Her gün en az 7 kez konuşuruz biz..Sabah onunla uyanırım, 40 dakika işe gidiyor arabayla..Varınca mutlaka arar,bilir tedirgin olduğumu..O yüzden belki de böyleyiz..
Ama senin dediklerine de çok katılıyorum..Çok değer veren, değersiz kalıyo...Adamına bakmayan kıymetli oluyo...
günaydın kızlar
bugün pek yokum hastaneye gidicem ikili sonucunu almaya önce kahvaltı yapmalıyım
Free Beta HCG 26,28 çıktı
En altta tarama negatif yazıyordu.
2 tanede çizelge var.
Anlamadım hiçbişey.
Zaten testi de arabada bıraktım almadım yanıma. Eşim öğleden sonra ben gösteririm doktora dedi.
ağlama kız, zaten sabah sabah hepimiz hüngür modundayız..Öğleden sonra gösterirsin..
Oğlun olabilir kız o zaman senin..
kızlar bu ikili test sonuçları kaç günde çıkıyo.. birde gtiiğiniz dr a sordunuz mu çatlak için ne kullanılabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?