2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu ikili test sonuçları kaç günde çıkıyo.. Birde gtiiğiniz dr a sordunuz mu çatlak için ne kullanılabilir diye

canım ben dün yaptırdım bugün öğleden sonra almaya gidicem ama internetten baktım sonuca ama anlayamadım yani ertesi güne çıkıyoo benden 1 tüp kan aldılar ben daha çok alırlar diye bekliyodum sizdendemi 1 tüp aldılar kızlar?*

sen sat a göre hesapla bacım bebek bazen geri kalıyor bazen öne geçiyor

kızlar vallahi alemsiniz bir ara bende öyleydim kocam iş yapıyor diye kıyamıyordum hatta en son pazar günü ona kıyamadım temizlik yaparken ben biraz fazla yoruldum herhalde akşama kanamayla soluğu acilde aldık dr da bulamadık sabah olmak bilmedi bu defa
en iyisi boşverin kocaları birazda onlar yorulsun hep biz yorulacak değiliz ya bu bebekleri çeyizimizde annemizin evinden de getirmedik bizim olduğu kadar onlarında bebeği bunlar

yaa birde canımı sıkan olay ne kızlar biliyormusunuz.. ben namaz klan biriyim ve kusmalarım başladıktan halsizlik başlayalı hiç namaz kılamz oldum yaa çok vicdanım sızlıyo inanın yaa bi kere denedim namazda seccadeye çıkarttım bi geçsede gene başlasam çok rahatsızım bu konudada

Üzüldüm ya. Bide kocişe çıkıştım. niye sormadın diye. Kadının ameliyatı varmış. bende randevu almadım. benimde hatam büyük.
Sabah sabah bide kavga. İyice sinirlerim bozuldu.

zaten biraz moral bozuk olunca hemen kavga çıkıyo sıkma canını doktor çıkınca fakslarsın sonuçlarını
bakar bilgi verir

ben eve yardımcı kadın alıyorum 15 günde bir, hiiiç uğraşamam hamile hamile. yazın kendim yaptım eşim süpürüyordu ben siliyordum, ama çalışırken hem de bu tempoyla, haftasonumu temizliğe ayırmak istemiyorum. hele bi de halı cam kanepe olaylarına girersem kendime gelemem. başlarda lekelenme olduğu dönemlerde zaten kendim yapamayacaktım, o yüzden hamileliğim boyunca, tabi ondan sonra da kadına devam etmeye karar verdim.

Valla ben eşimin elini tutuyom gözümü kapatıyom..
Onu da kan tutuyo yazık..Hiç bilmiyom kaç tüp kan alıyorlar..Bakamam ben, kan tutar beni..

bende de 26 çıkmıştır:))))) erkek belki:))),
merak etme negatifse

benden 2 tüp aldılar biri biyokimya lab.verdiler birinide downsendromu riski hesaplamada kullanacaklarmış kanın sarı suyunu ayrıştırdılar felan:)) çok şükür 10.000 de 1 çıktı..

Öyle deme kız,
onun için o kadar çok üzülüyorum ki,
hiç bilemicek içinde atan başka bir kalbin varlığını,
hç bilemicek kıpırtıları, tekme atmaları..
bel ağrısını, kusmaları, öğürmeleri, duygusallığı hiç yaşayamayacak...
Kan verirken ki stresli beklemeyi, ultrasona girdiğinde ordaki en küçük harekete hüngür hüngür ağlamayı...

Bi de üstüne üstlük 9 ay boyunca ev işi yapmak zorunda kalacak...Yazık valla adama...

bendede aynı durum var namaz kılıyodum günlük dualarım vardı okuyodum hamilelikte hepsi rafa kalktı
bende çok huzursuzum şu sıkıntılar bi geçse de başlasak

Valla ben eşimin elini tutuyom gözümü kapatıyom..
Onu da kan tutuyo yazık..Hiç bilmiyom kaç tüp kan alıyorlar..Bakamam ben, kan tutar beni..

kan verme iğne aşı olma konusunda azcık piskopatım sanırım. küçüklüğümden beri hiiç korkmam :)) ilkokulda aşı yapılacağı zaman erkekler bas bas bağırır ağlardı ben ilk sıraya geçerdim :) kan alırken de damarlarım hiç görünmüyor her seferinde sorun oluyor ama yine de hiç korkmuyorum. mazoşistmiyim neyim :)

Canım üzlüme,sen kalbini biliyon.Vicdanın rahat olsun...
Bizim burda kuran kursu hocası var, görümcem kurana gitti geçen sene, hamiilelere namaz kıldırmıyo, doktorunuza sorun eğilip kalkıyorsunuz diyor..Günah diyor, düşük riski falan varsa kılmayın diyor..
Suçluluk hissetmemelisin bence..

bu adamlar niye böle ya.benim kocişide kan tutuyo.hiç yanıma gelemiyo.bi kere gelmişti ilk hamileliğimde.yanımda kendinden geçti.şok oldum ya...

benimkini aynı gün verdiler hemen..
ÇAtlak için de bbebe yağı en iyisi diyorlar ama, pahalı kremler var mustela falan..

gunaydın kzlar bana doktorum lıerac verdı daha 9. hafta kullan dıe ama daha almadım.kayınvalıdemde hergun uyarıyor sakın kasıma kasınırsa krem kullan dıe.o kasımış hep catlaklar varmıs

ben sadece farzları kılıyorum.özellikle yatsı namazı uzun olduğu için zor tamamlıyodum.kendimi iyi hissetmiyosam farzını kılıyorum.hiç kılmamaktan iyidir.

gunaydın kzlar bana doktorum lıerac verdı daha 9. hafta kullan dıe ama daha almadım.kayınvalıdemde hergun uyarıyor sakın kasıma kasınırsa krem kullan dıe.o kasımış hep catlaklar varmıs

benim göbeğimde iğne yaptığım yerler o kadar çok kaşınıyoki kaşıyorum valla bütün gün elim göbeğimde
kaşınıyorum

Çok duygusal ve huzursuzum bu aralar hormonlarım napıyo böylee.
Kendimden bile nefret ediyorum. İş stresi bir yandan. Offff....

dün de ben öyleydim. kendimden değil de başkalarından nefret ediyordum :) bi tuhaf sinir vardı üzerimde bugün iyiyim çokşükür. mesaiyi bitirirsek 2 gün tatil oh :)

kızlar karnım çatladı gülmekten yaa. benim okadar farklı uğraşmam gereken şeyler varki benim vicdan muhasebesi yapacak zamanın bile yokki.. kızım ilkokul 1den terk edecek:))))))))))))))) anneannesiniözlüyormuş..

Valla mı,benim de çok kaşınıyo..Ama karnım değil, tam alt bölgesi..Bikini çizgisinin olduğu yer..Deli gibi kaşıyodum, iyi oldu söylediğin..Kaşımayayım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…