kızlar bu ikili test sonuçları kaç günde çıkıyo.. Birde gtiiğiniz dr a sordunuz mu çatlak için ne kullanılabilir diye
benim gitmeme daha tam 3 hafta var,
bebişim bugün 10 hafta 3 günlük falan aslında, doktora ilk gittiğimde 1 hafta kadar gerideydi ama 2 hafta önce 8 hafta 3 günlük çıktı ultrasonda. ben de anlamadım ne kadarlık şimdi :)
Üzüldüm ya. Bide kocişe çıkıştım. niye sormadın diye. Kadının ameliyatı varmış. bende randevu almadım. benimde hatam büyük.
Sabah sabah bide kavga. İyice sinirlerim bozuldu.
sen sat a göre hesapla bacım bebek bazen geri kalıyor bazen öne geçiyor
kızlar vallahi alemsiniz bir ara bende öyleydim kocam iş yapıyor diye kıyamıyordum hatta en son pazar günü ona kıyamadım temizlik yaparken ben biraz fazla yoruldum herhalde akşama kanamayla soluğu acilde aldık dr da bulamadık sabah olmak bilmedi bu defa
en iyisi boşverin kocaları birazda onlar yorulsun hep biz yorulacak değiliz ya bu bebekleri çeyizimizde annemizin evinden de getirmedik bizim olduğu kadar onlarında bebeği bunlar
canım ben dün yaptırdım bugün öğleden sonra almaya gidicem ama internetten baktım sonuca ama anlayamadım yani ertesi güne çıkıyoo benden 1 tüp kan aldılar ben daha çok alırlar diye bekliyodum sizdendemi 1 tüp aldılar kızlar?*
bende de 26 çıkmıştır:))))) erkek belki:))),Free Beta HCG 26,28 çıktı
En altta tarama negatif yazıyordu.
2 tanede çizelge var.
Anlamadım hiçbişey.
Zaten testi de arabada bıraktım almadım yanıma. Eşim öğleden sonra ben gösteririm doktora dedi.
benden 2 tüp aldılar biri biyokimya lab.verdiler birinide downsendromu riski hesaplamada kullanacaklarmış kanın sarı suyunu ayrıştırdılar felan:)) çok şükür 10.000 de 1 çıktı..canım ben dün yaptırdım bugün öğleden sonra almaya gidicem ama internetten baktım sonuca ama anlayamadım yani ertesi güne çıkıyoo benden 1 tüp kan aldılar ben daha çok alırlar diye bekliyodum sizdendemi 1 tüp aldılar kızlar?*
sen sat a göre hesapla bacım bebek bazen geri kalıyor bazen öne geçiyor
kızlar vallahi alemsiniz bir ara bende öyleydim kocam iş yapıyor diye kıyamıyordum hatta en son pazar günü ona kıyamadım temizlik yaparken ben biraz fazla yoruldum herhalde akşama kanamayla soluğu acilde aldık dr da bulamadık sabah olmak bilmedi bu defa
en iyisi boşverin kocaları birazda onlar yorulsun hep biz yorulacak değiliz ya bu bebekleri çeyizimizde annemizin evinden de getirmedik bizim olduğu kadar onlarında bebeği bunlar
yaa birde canımı sıkan olay ne kızlar biliyormusunuz.. ben namaz klan biriyim ve kusmalarım başladıktan halsizlik başlayalı hiç namaz kılamz oldum yaa çok vicdanım sızlıyo inanın yaa bi kere denedim namazda seccadeye çıkarttım bi geçsede gene başlasam çok rahatsızım bu konudada
bendede aynı durum var namaz kılıyodum günlük dualarım vardı okuyodum hamilelikte hepsi rafa kalktı
bende çok huzursuzum şu sıkıntılar bi geçse de başlasak
Valla ben eşimin elini tutuyom gözümü kapatıyom..
Onu da kan tutuyo yazık..Hiç bilmiyom kaç tüp kan alıyorlar..Bakamam ben, kan tutar beni..
yaa birde canımı sıkan olay ne kızlar biliyormusunuz.. ben namaz klan biriyim ve kusmalarım başladıktan halsizlik başlayalı hiç namaz kılamz oldum yaa çok vicdanım sızlıyo inanın yaa bi kere denedim namazda seccadeye çıkarttım bi geçsede gene başlasam çok rahatsızım bu konudada
benimkini aynı gün verdiler hemen..
ÇAtlak için de bbebe yağı en iyisi diyorlar ama, pahalı kremler var mustela falan..
zaten biraz moral bozuk olunca hemen kavga çıkıyo sıkma canını doktor çıkınca fakslarsın sonuçlarını
bakar bilgi verir
ben sadece farzları kılıyorum.özellikle yatsı namazı uzun olduğu için zor tamamlıyodum.kendimi iyi hissetmiyosam farzını kılıyorum.hiç kılmamaktan iyidir.yaa birde canımı sıkan olay ne kızlar biliyormusunuz.. ben namaz klan biriyim ve kusmalarım başladıktan halsizlik başlayalı hiç namaz kılamz oldum yaa çok vicdanım sızlıyo inanın yaa bi kere denedim namazda seccadeye çıkarttım bi geçsede gene başlasam çok rahatsızım bu konudada
gunaydın kzlar bana doktorum lıerac verdı daha 9. hafta kullan dıe ama daha almadım.kayınvalıdemde hergun uyarıyor sakın kasıma kasınırsa krem kullan dıe.o kasımış hep catlaklar varmıs
Çok duygusal ve huzursuzum bu aralar hormonlarım napıyo böylee.
Kendimden bile nefret ediyorum. İş stresi bir yandan. Offff....
gunaydın kzlar bana doktorum lıerac verdı daha 9. hafta kullan dıe ama daha almadım.kayınvalıdemde hergun uyarıyor sakın kasıma kasınırsa krem kullan dıe.o kasımış hep catlaklar varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?