kızlar karnım çatladı gülmekten yaa. benim okadar farklı uğraşmam gereken şeyler varki benim vicdan muhasebesi yapacak zamanın bile yokki.. kızım ilkokul 1den terk edecek:))))))))))))))) anneannesiniözlüyormuş..
bu adamlar niye böle ya.benim kocişide kan tutuyo.hiç yanıma gelemiyo.bi kere gelmişti ilk hamileliğimde.yanımda kendinden geçti.şok oldum ya...
kızlar karnım çatladı gülmekten yaa. benim okadar farklı uğraşmam gereken şeyler varki benim vicdan muhasebesi yapacak zamanın bile yokki.. kızım ilkokul 1den terk edecek:))))))))))))))) anneannesiniözlüyormuş..
Valla mı,benim de çok kaşınıyo..Ama karnım değil, tam alt bölgesi..Bikini çizgisinin olduğu yer..Deli gibi kaşıyodum, iyi oldu söylediğin..Kaşımayayım bari..
benım esımıde kan tutoyor ben bıde doguma gır dıe tutturdum
kızım ilkokul 1den terk edecek:))))))))))))))) anneannesiniözlüyormuş..
Ben de diyorum da, girmem diyor..
O yeni doğmuş bebekten de tiksinir...
Hatta bi deyimi vardır,
" Yeni çıkmış çiğ et " e dokunamam ben diye...Görümcemin kızı doğduğuda demişti, o gün bu gündür dalga geçeriz...
ben doguma girmesini istemem şahsen.. çünkü dogumu biliyorum nasıl oldugunu sağlık meslek lisesi çıkışlı oldugumdan girdik 3-4 defa doguma ve gerçekten o anları eşim görmesin yaa hep aklına gelir falan yok yok grmesin
ayyy supermıs yaaaa:) sabah sabah guldurdun benı kuzuuu...ama bak kendı cocuna dokunmaak ıcın can atacakk:)) ozaman sen dokundurmassın
evet bıdR O VARMIS adamlar sonra o goruntuden ıgrenıolarmıs akıllarına gelıomus forumlarda yazıyorduu. ya ben ıstıorum ama nolursa olsun bana destek olsun felan dıee bakalım kısmettt
dün de ben öyleydim. kendimden değil de başkalarından nefret ediyordum :) bi tuhaf sinir vardı üzerimde bugün iyiyim çokşükür. mesaiyi bitirirsek 2 gün tatil oh :)
enazından bebeyağı kullan.valla kayınvalıdem dedı onun ole olmus o derse ınanırım ama ben daga kucugumya kasıntım yok
dokundurmucam diyordum da, kıyamıyom artık...
Kusmuyo ama, bulaşık yıkıyo..dokunabilir yani...
benim göbeğimde iğne yaptığım yerler o kadar çok kaşınıyoki kaşıyorum valla bütün gün elim göbeğimde
kaşınıyorum
tabi cnm sana sorcaktı adamda dokunabilirmiyim diye.. O olmasa nasıl olcak bebk onun katkısı daha büyük. :)) adam o kadar yoruldu yani:)))
ben cumartesi de çalışıyorum. Zaten hep iş stresi birikiyor bende. özel hayatıma da yansıyor.
Sen öğretmeniyle konuştun mu dün? O ne diyor. Acaba canını sıkan ne okulda?
Eğer sorun yoksa alışma süreci uzun sürüyor demek ki. Nasıl davranmak gerektiği konusunda bir bilene danışsan. çözüm bulunur elbette.
Kızlar her banyodan sonra bebeyağı sürüyorum ben. Yumuşacık yapıyor.
Ben para versem gene girmez doğuma..
Girerse de bayılır zaten..Ultrasonu gösterdim bi kere geldi doktora,ağlıcaktı nerdeyse, çok heyecanlandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?