2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Güleriz ağlanacak halimize...
Çok düşkün anneannesine seninki...

kızım ilkokul 1den terk edecek:))))))))))))))) anneannesiniözlüyormuş..

ay yazık canım yaa :) kardeşi olacağını biliyor mu? belki de onu dert ediyordur? 6-7 yaşında biraz zor kabulleniyorlar, yani umarım sizde böyle bi sıkıntı olmaz ama kuzenim resmen bunalıma girmişti yavrum yazık

ben doguma girmesini istemem şahsen.. çünkü dogumu biliyorum nasıl oldugunu sağlık meslek lisesi çıkışlı oldugumdan girdik 3-4 defa doguma ve gerçekten o anları eşim görmesin yaa hep aklına gelir falan yok yok grmesin

onu şu andert etmiyor ilerleyen zamanlarda eder doğduktan sonra. bu anneanneyi özlüyormuş o büyüttü yaa ona düşkün:)))

ayyy supermıs yaaaa:) sabah sabah guldurdun benı kuzuuu...ama bak kendı cocuna dokunmaak ıcın can atacakk:)) ozaman sen dokundurmassın

evet bıdR O VARMIS adamlar sonra o goruntuden ıgrenıolarmıs akıllarına gelıomus forumlarda yazıyorduu. ya ben ıstıorum ama nolursa olsun bana destek olsun felan dıee bakalım kısmettt

evet bıdR O VARMIS adamlar sonra o goruntuden ıgrenıolarmıs akıllarına gelıomus forumlarda yazıyorduu. ya ben ıstıorum ama nolursa olsun bana destek olsun felan dıee bakalım kısmettt

Ben para versem gene girmez doğuma..
Girerse de bayılır zaten..Ultrasonu gösterdim bi kere geldi doktora,ağlıcaktı nerdeyse, çok heyecanlandı...

dün de ben öyleydim. kendimden değil de başkalarından nefret ediyordum :) bi tuhaf sinir vardı üzerimde bugün iyiyim çokşükür. mesaiyi bitirirsek 2 gün tatil oh :)

Ben cumartesi de çalışıyorum. Zaten hep iş stresi birikiyor bende. özel hayatıma da yansıyor.

Sen öğretmeniyle konuştun mu dün? o ne diyor. Acaba canını sıkan ne okulda?
Eğer sorun yoksa alışma süreci uzun sürüyor demek ki. Nasıl davranmak gerektiği konusunda bir bilene danışsan. Çözüm bulunur elbette.

enazından bebeyağı kullan.valla kayınvalıdem dedı onun ole olmus o derse ınanırım ama ben daga kucugumya kasıntım yok

Kızlar her banyodan sonra bebeyağı sürüyorum ben. Yumuşacık yapıyor.

konuştum cnm ama sorun okulla ilgili değilmiş. Anneanne ile ilgili.

Sende ben gibi cumartesi çalışıyormusun

bu çatlaklar için forumlardan birinde bende bebak acıbadem kremini okumuştum almayı düşünüyorum
benim bacaklarımda kırmızı kırmızı çizgiler var sanırım bacaklarım da çatlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…