2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

konuştum cnm ama sorun okulla ilgili değilmiş. Anneanne ile ilgili.

Sende ben gibi cumartesi çalışıyormusun

Anneanneye aşırı düşkünlük yani. Ayy canım yazık yaa. Arkadaş çevresi geliştikçe daha rahat alışır. Zor valla egecim. İnşallah çok uzun sürmez.

Cumartesileri öğlen 1de çıkıyorum. Sen?

yorulmasını yiyim ben onun...büyük ihtimal o yorgunluğa da benim yüzüme katlanmıştır..ben demişimdir hadi hadi yapalım diye...
hahhahaha kesin kızzzzzzzz sıkıştırmışsındır sen..

aynen öyle cnm arkadaş çevresinin gelişimine bağlı baleye gidiyordu geçen sene iyiydik. Bu senede vericem inşallah.ocakta başlıycakmış. Ben cmartesi 4 de çıkıyorum . Lanet olsun içimdeki çalıma sevgisine.. Dermişimmmmmmm

erkekler ultrasonda cok heyecanlanıolar nekadar da anlatsak orda gercekle yuzlesıolar sanırım kalp atısları felan

Evet..Kalp atışını falan dinletmicekti doktor, rica ettim eşim ilk kez geliyo diye açtı adam sesini...
Benimkide gözünü iyice açtı...Diyom kulağını aç kulağını...
Bi yandan da ağlıyorum...
Kıpırdattılar falan, eşim diyo bana el sallıyo, ben diyom sen gibi kocakafalı olacak bu, hiç bana benzemiyo...
Doktor diyo, hiç sizin gibi hastam olmamıştı..
Adamı da güldürdük valla..

Heeee kızlar ben yarın sabah dr gidebilirim izin alabilirsem.öğleden sonrada eylülün toplantısı var gelemem şirkete. Haber vereyim:)) gerçi cumartesi merak etmezsiniz..

kız valla delisin sen bu senin ya da onun elinde değil ki yaradılış meselesi

ege canım dünden beri kızınla problemini okuyorum da hep laf karıştı araya yazamadım
ilkokul 1 e başladığı sene kardeşi olacağını öğrenen çocuklar hep aynı problemi yaşıyor
okula göndererek onu evden uzaklaştırdığınızı düşünüyor o şimdi ve bunun nedeni olarakta kardeşini görüyor artık bebeği daha çok seveceğinizi ve kendisini sevmediğiniz için okula gönderdiğinizi düşünüyor

biraz profesyonel yardım alabilirsiniz ya da rehberlik öğretmenleri vardı eskiden hala varsa onunla görüşmesini sağlayabilirsiniz dışarıdan birilerinin söyledikleri daha inandırıcı olabiliyor

4 çok geç yaaa. O günden hayır bekleme artık. Bir pazar. Kime yetecek?

siz zaten super cıftsınız masallah dıyorum bu arada allah bozmasın:):)babalar ıste hemen pay cıkarırlar bak hemen ona el sallaı yanı:):):)

Ben para versem gene girmez doğuma

Girerse de bayılır zaten..Ultrasonu gösterdim bi kere geldi doktora,ağlıcaktı nerdeyse, çok heyecanlandı...

ben oglumu doguruken girdi esim burda zaten normal girmesi cok ta iyi oluyor o zaten sürekli elimi tuttu yani olay anini karsidan izlemedi ) ben istiyorum yine yanimda.. bilmiyorum zaten o anda anne diye aglamaktan birine okadar ihtiyaciniz oluyorki anlatamam sonrasindada ilgileniyor bebegin göbek kordonunu filan ona kestirmislerdi aglamisti canim benim tavsiye ederim bence bi düsünün cok güzel bi duygu

benim göbeğimde iğne yaptığım yerler o kadar çok kaşınıyoki kaşıyorum valla bütün gün elim göbeğimde
kaşınıyorum
canim sen ne ignesi kullanoyrsun bende kullaniyorum brevaktid destekleyici gün asiri vuruyorum kendime

bendede aynı durum var namaz kılıyodum günlük dualarım vardı okuyodum hamilelikte hepsi rafa kalktı
bende çok huzursuzum şu sıkıntılar bi geçse de başlasak

insallah en kisa zamanda namazlariniza baslarsiniz insanin en rahat hissettigi an secdedeki hali rabbim onun yolundan ayirmasin hepimizi ...

sağol cnm bizde baya konuşarak bi yol aşmaya çalışıyoruz ama dediğinn gibi destek almamız gerekiyor. Ben bebişten sonra daha fena olacağı kanısına vardım. Onu okula yollamak daha zorlaşacak. Hayırlısı bakalım.

4 çok geç yaaa. O günden hayır bekleme artık. Bir pazar. Kime yetecek?
tabi cnm. Kesinlikle o günden hayırmı kalır eve gitmem 5 yemek yap ye bitti. Pazarda evişi gezme ütü banyo felan filan:))))))) amannnnn hayata bak beeeeee

c.tesi çoğunluk olmuyo zaten..
Yarın bende yokum...sosyete pazarına gidicem arkadaşımla...
tabi sen sosyetik karısın yaa biz halk pazarına zor gidiyoruz vakit yok hayata bakkk beeeeeeee:))))))

canım ben fraxiparine oluyorum kan pıhtılaşmasını önlüyomuş her gün bir tane oluyorum ...... işyerinde namaz kılabilsem
aslında hiç sorun olmaz vaktinde kılınca yavaş yavaş kılmak çok zorlamaz bütün vakitler kazaya kaldığı için zor oluyo

siz zaten super cıftsınız masallah dıyorum bu arada allah bozmasın:):)babalar ıste hemen pay cıkarırlar bak hemen ona el sallaı yanı:):):)

Allah bozmasın...Bak bizim resmimizi koyayım, bu kaynanamın evinde gayet günlük bakımsız bi resimm ama idare edin..Kocacığımı görün..Öyle dalmış konuşurken görümcem çekmiş, hoopp burda biz de varız diye
Alttaki de benim boya çalınmış halim...Sen görmedin, önceden koymuştum resmi...Alıntı yapma ama ha silicem hemen..

Son düzenleme:
günaydin güzel anneler hayirli cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…