2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet gormemıstımm cok yakısmıssınız ama sen dıosun ya sureklı ben cok sevıyorum dıe ama sana esın daha bı guzel bakıyor yaaa
aa bu arada cok guzelsın cnm

bendede sürekli her gittigimde kan alinip bakiliyor, kan pihtilasmasi görülürse eger hemen bende basliycam ama suana kadar olmadi sükürler olsun ...evet canim hepsi birikince cok zor olur allah yardim etsin ins

Günaydın şeydam..
Nasılsın..
günaydin canim .. iyiyim cok sükür uyku öncesi yine bi bakayim dedi size sen nasilsin?? yine bulantin varmis seni iyice biktirdi resmen hayirlisiyla bi bitseydi ins aslinda 12. haftada gecer yaziyor nette ama seninki sira disi basladi sira disi devam edecek öyle görülüyor allah yardimcin olsun .... hani bu topikteki en cirkin bayan sendin, simdi bu resim ne oluyor bizimle dalgami geciyon sen masallah cok güzelsin rabbim seni kocana bagislasin ))

bendede sürekli her gittigimde kan alinip bakiliyor, kan pihtilasmasi görülürse eger hemen bende basliycam ama suana kadar olmadi sükürler olsun ...evet canim hepsi birikince cok zor olur allah yardim etsin ins

benim daha önce düşük olduğu için doktor transferden sonra hemen başlattı 29 eylülden beri hergün oluyorum
hem pıhtılaşma olmaz hemde bebeğin gelişimine katkısı olduğuna dair çalışmalar var dedi .....seninde inşallah kullanmana gerek kalmaz

Ben zaten kendimden normal bi hamilelik beklemiyordum, mutlaka bi zıt bişiyler olur diyordum da, bu benim bünyeye bile fazla geldi..Yok kız, güzel değilim ben,siz güzel görüyonuz sağolun...

Merhaba bayanlar, ben yeni üye oldum, haziran 2011'de anne olmaya hazırlanıyorum hayırlısıyla.. 8 yaşında bir kızım var sonrasında da iki düşük yaşadım sonunda tekrar hamile kaldım. Biraz sıkıntılı geçiyor, kan sulandırıcılarla devam ettiriyaruz bu gebeliği. Şu an 13 haftalık hamileyim ama bu kez de tansiyonum yüksek olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Aranızda benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı acaba? Beni de aranıza alırsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

Valla bana ne kan pıhtılaşması bakıyo doktorlar, ne idrar yolu enfeksiyonu falan...
Zaten free hcg mi de ölçmemişler..KArambole doğurcam valla...
İnşallah olmaz canım sende de..

Hoşgeldin canım..İnşallah bu hamileliğin sağlıklı sıhhatli geçer..Ben tansiyon problemi yaşıyorum ama, düşük benim..Küçük 4 e kadar düşüyor, o zaman serum takıyorlar.Her gün ölçtürüyorum mutlaka..Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…