2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin canim hayirli sorunsuz 9 ay diliyorum sana.. benimde 7 yasinda oglum var , ondan sonrada benimde 5 düsügüm var. bende suanda destekeleyici igne kullaniyorum... tansiyon problemim yok benim cok sükür ... canim insallah seninkide en kisa zamanda düzelir

Hilmi ve fatma,
valla siz de çok yakışıyonuz birbirinize..Allah ayırmasın...
Annene söyledin mi kız bebeği, belki vesile olur onlar da yumuşarlar..

Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Bu kez zorlu bir hamilelik bekliyor beni sanırım. Bende hergün ölçüyorum. umarım bir sorun olmaz.. Allah yardımcın olsun senin de...

hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

merhaba cnm hoşgeldin aramıza.. Inşallah sağlıkla alırsın bebişini .tansiyon problemimiz yok şükür..

maşallahhhhhhhhhhh

Hilmi ve fatma,
valla siz de çok yakışıyonuz birbirinize..Allah ayırmasın...
Annene söyledin mi kız bebeği, belki vesile olur onlar da yumuşarlar..
ya şu ikili testi yaptırayım pazartesi gnü sonuç çıksın öle söliyim diyorum..Sağolasın canım benim szide ölesiniz Allah bu mutlulgumuzu sonsuza kadr sürdürsün inş. hepimizin

Çok teşekkür ederim inşallah alırız bebeklerimizi kucağımıza. Kayıp yaşamak çok fena Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Bu kez zorlu bir hamilelik bekliyor beni sanırım. Bende hergün ölçüyorum. umarım bir sorun olmaz.. Allah yardımcın olsun senin de...

Vallaa bişey diyim mi canım..
Nickin beni kalbimden vurdu..
Kızım olursa adı Öykü olacak da... Heyecanlandım görünce..

Valla bana ne kan pıhtılaşması bakıyo doktorlar, ne idrar yolu enfeksiyonu falan...
Zaten free hcg mi de ölçmemişler..KArambole doğurcam valla...
İnşallah olmaz canım sende de..
canim benimki tedaviyle oldugu icin hic biseyi atlamiyolar onun icindir birde düsüklerim var onun icin 2 saat uzakliga gidiyorum heray üni. hastanesine ...sorunsuz geciririz hepimizde insallah canim

Ben zaten kendimden normal bi hamilelik beklemiyordum, mutlaka bi zıt bişiyler olur diyordum da, bu benim bünyeye bile fazla geldi..Yok kız, güzel değilim ben,siz güzel görüyonuz sağolun...
bundan sonra senin sasirtacak kadar güzel gecsin canim ins hamilelegin ins ... olurmu güzele güzel denir niye simdi inkar ediyosun masallah

:84::84::84::84::84::84:başım agrıoooooooooooooooooooooooooo
biraz daha uyumamamk icin direnirsem benimde cok agriyacak )))

Bende baslayacktim normalde ama destekleyici asiri derecede ise yaradigi icin bekledik ilk haftalar ,simdide testlerdede bisey cikmayinca gerek görmediler ...evet bebegin gelismesinde cok önemli kan sulandirici canim ... hepimize saglikla gelsin meleklerimiz insallah

Son düzenleme:
kuzu geçmişi okuyodum yeni gördüm fıstık gibi hatunsun maşallah tü tü nazarım değmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…