hosgeldin canim hayirli sorunsuz 9 ay diliyorum sana.. benimde 7 yasinda oglum var , ondan sonrada benimde 5 düsügüm var. bende suanda destekeleyici igne kullaniyorum... tansiyon problemim yok benim cok sükür ... canim insallah seninkide en kisa zamanda düzelirMerhaba bayanlar, ben yeni üye oldum, haziran 2011'de anne olmaya hazırlanıyorum hayırlısıyla.. 8 yaşında bir kızım var sonrasında da iki düşük yaşadım sonunda tekrar hamile kaldım. Biraz sıkıntılı geçiyor, kan sulandırıcılarla devam ettiriyaruz bu gebeliği. Şu an 13 haftalık hamileyim ama bu kez de tansiyonum yüksek olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Aranızda benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı acaba? Beni de aranıza alırsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
.............................Eki Görüntüle 111590
yaa kaçırdım kuzu hani resmin ben görmedim amaaaa
Merhaba bayanlar, ben yeni üye oldum, haziran 2011'de anne olmaya hazırlanıyorum hayırlısıyla.. 8 yaşında bir kızım var sonrasında da iki düşük yaşadım sonunda tekrar hamile kaldım. Biraz sıkıntılı geçiyor, kan sulandırıcılarla devam ettiriyaruz bu gebeliği. Şu an 13 haftalık hamileyim ama bu kez de tansiyonum yüksek olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Aranızda benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı acaba? Beni de aranıza alırsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
merhaba cnm hoşgeldin aramıza.. Inşallah sağlıkla alırsın bebişini .tansiyon problemimiz yok şükür..merhaba bayanlar, ben yeni üye oldum, haziran 2011'de anne olmaya hazırlanıyorum hayırlısıyla.. 8 yaşında bir kızım var sonrasında da iki düşük yaşadım sonunda tekrar hamile kaldım. Biraz sıkıntılı geçiyor, kan sulandırıcılarla devam ettiriyaruz bu gebeliği. şu an 13 haftalık hamileyim ama bu kez de tansiyonum yüksek olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Aranızda benim gibi tansiyon problemi yaşayan var mı acaba? Beni de aranıza alırsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler...
Eki Görüntüle 111590 ...............................
ya şu ikili testi yaptırayım pazartesi gnü sonuç çıksın öle söliyim diyorum..Sağolasın canım benim szide ölesiniz Allah bu mutlulgumuzu sonsuza kadr sürdürsün inş. hepimizinHilmi ve fatma,
valla siz de çok yakışıyonuz birbirinize..Allah ayırmasın...
Annene söyledin mi kız bebeği, belki vesile olur onlar da yumuşarlar..
hosgeldin canim hayirli sorunsuz 9 ay diliyorum sana.. benimde 7 yasinda oglum var , ondan sonrada benimde 5 düsügüm var. bende suanda destekeleyici igne kullaniyorum... tansiyon problemim yok benim cok sükür ... canim insallah seninkide en kisa zamanda düzelir
Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Bu kez zorlu bir hamilelik bekliyor beni sanırım. Bende hergün ölçüyorum. umarım bir sorun olmaz.. Allah yardımcın olsun senin de...
bence bu hazıran annelerınde adamler eslerını daha bı sevıyorlar baksanıza esın nasıl bakmış :):):)
Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Bu kez zorlu bir hamilelik bekliyor beni sanırım. Bende hergün ölçüyorum. umarım bir sorun olmaz.. Allah yardımcın olsun senin de...
evet öle bişey var galiba eee adam kolay almadı beni ondan iyice bakıyo ki inanayım diye
evet öle bişey var galiba eee adam kolay almadı beni ondan iyice bakıyo ki inanayım diye
canim benimki tedaviyle oldugu icin hic biseyi atlamiyolar onun icindir birde düsüklerim var onun icin 2 saat uzakliga gidiyorum heray üni. hastanesine ...sorunsuz geciririz hepimizde insallah canimValla bana ne kan pıhtılaşması bakıyo doktorlar, ne idrar yolu enfeksiyonu falan...
Zaten free hcg mi de ölçmemişler..KArambole doğurcam valla...
İnşallah olmaz canım sende de..
bundan sonra senin sasirtacak kadar güzel gecsin canim ins hamilelegin ins ... olurmu güzele güzel denir niye simdi inkar ediyosun masallahBen zaten kendimden normal bi hamilelik beklemiyordum, mutlaka bi zıt bişiyler olur diyordum da, bu benim bünyeye bile fazla geldi..Yok kız, güzel değilim ben,siz güzel görüyonuz sağolun...
biraz daha uyumamamk icin direnirsem benimde cok agriyacak:84::84::84::84::84::84:başım agrıoooooooooooooooooooooooooo
Bende baslayacktim normalde ama destekleyici asiri derecede ise yaradigi icin bekledik ilk haftalar ,simdide testlerdede bisey cikmayinca gerek görmediler ...evet bebegin gelismesinde cok önemli kan sulandirici canim ... hepimize saglikla gelsin meleklerimiz insallahbenim daha önce düşük olduğu için doktor transferden sonra hemen başlattı 29 eylülden beri hergün oluyorum
hem pıhtılaşma olmaz hemde bebeğin gelişimine katkısı olduğuna dair çalışmalar var dedi .....seninde inşallah kullanmana gerek kalmaz
ya kuzu bakıyorum tekrar bu kzıın neresı cırkın dıe valla supersın kıymetını bıl:)
Biz de 5 sene süründük...Vermediler beni herifim barmen dye..
Bende kimseyle evlenmedim..Evde kalcam ya da kaçacam diye mecbur kaldılar sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?