Biz de 5 sene süründük...Vermediler beni herifim barmen dye..
Bende kimseyle evlenmedim..Evde kalcam ya da kaçacam diye mecbur kaldılar sonra..
kuzu geçmişi okuyodum yeni gördüm fıstık gibi hatunsun maşallah tü tü nazarım değmesin :)
amin canim insallah ... hepimizin yardimcisi olsun ins rabbimÇok teşekkür ederim inşallah alırız bebeklerimizi kucağımıza. Kayıp yaşamak çok fena Allah yardımcın olsun.
bızde 3 seneeeeeeeee hemde o yurtdısındaydıııı
amin canim insallah ... hepimizin yardimcisi olsun ins rabbim
kizlar ben uyumassam cok fena olucak sonra oglusi almaya gidicem allah korusun araba kullanicam ... su hapin etkisini üstümden atayim sonra yine görüsürüz .... cok kaynatmayin okumasi zor oluyor ...
canim benimki tedaviyle oldugu icin hic biseyi atlamiyolar onun icindir birde düsüklerim var onun icin 2 saat uzakliga gidiyorum heray üni. hastanesine ...sorunsuz geciririz hepimizde insallah canim
bundan sonra senin sasirtacak kadar güzel gecsin canim ins hamilelegin ins ... olurmu güzele güzel denir niye simdi inkar ediyosun masallah
biraz daha uyumamamk icin direnirsem benimde cok agriyacak)))
Bende baslayacktim normalde ama destekleyici asiri derecede ise yaradigi icin bekledik ilk haftalar ,simdide testlerdede bisey cikmayinca gerek görmediler ...evet bebegin gelismesinde cok önemli kan sulandirici canim ... hepimize saglikla gelsin meleklerimiz insallah
Ondan herhalde kız, hepimiz zor evlenmişiz..Ondan çok seviyoz kocişleri...
beni görmeyen kaldımı bilmem ekliyim didim silicim birazdan alıntı yapmayın he
valla eskıden(evlenmeden once)derdıkı "ben senı daha cok sevıyorum sen sevmıyosun" sımdı benle dalga gecıo" bak artık sen benı daha cok sevıyorsun" dıe galıbada dogru emın deılım ama. bende senın gıbı esım h.sonu mutfagı sıldı felan (bana doktor h.sonu yat demişti) 10 kere yanına gıttım napıosun cok ugrasma dıe acıyorum oda bana kızıyo "memoyu dusur ben sana sorcam gıt yat" dıe:):)::):)
Kız benimki yazık doktora serum takılırken dedi, eşime bişey olmasın, ilk serum yediğim zaman..Gerekirse çocuğu alın diye..O zaman inandım beni gerçekten sevdiğine..Sanki ben çocuğumu aldıracam..Ki o da istemez, biz 5 senedir arıyoruz..
Kız yakamozz,
ne edalı bakmışın kız öylee..Valla adamın içini gıcıklıcak haaa...İşveli cilveli hatun olduğun belli bacım...Çok güzelmişsin sende..Maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?