2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim inşallah alırız bebeklerimizi kucağımıza. Kayıp yaşamak çok fena Allah yardımcın olsun.
amin canim insallah ... hepimizin yardimcisi olsun ins rabbim

kizlar ben uyumassam cok fena olucak sonra oglusi almaya gidicem allah korusun araba kullanicam ... su hapin etkisini üstümden atayim sonra yine görüsürüz .... cok kaynatmayin okumasi zor oluyor ...

Yat uyu canım sen,dinlen iyice....Bize bakma bizim çeneler düşük...

amin canım inşallah bundan sonrasınıda hepimiz sorunsuz geçirelim

bizimde 4 sene sürdü ben üniv. de o mersindeydi kaçıp kaçıp yanına gidiyodum :) sonra okulu bitirince vermiycekler umuduyla anama açtım konuyu ters tepti tabi daha ablan var neyine dedi sonra babama söylemiş ondanda laf yedim nerden tanıyosun sen bunu yoksa flört mlört mü ettiniz dedi ben kem küm tabi sonra ablam araya girdi benim evlenmeye niyetim yok benim için beklemesin diye ( iyiki bekletmemişler hala bekar :) babam yine yok mok dedi benimki kaçırmaya niyetliydiki 3. istemede verdiler güç bela nişanı yaptık sonrada evlendik şükür

Ondan herhalde kız, hepimiz zor evlenmişiz..Ondan çok seviyoz kocişleri...

valla eskıden(evlenmeden once)derdıkı "ben senı daha cok sevıyorum sen sevmıyosun" sımdı benle dalga gecıo" bak artık sen benı daha cok sevıyorsun" dıe galıbada dogru emın deılım ama. bende senın gıbı esım h.sonu mutfagı sıldı felan (bana doktor h.sonu yat demişti) 10 kere yanına gıttım napıosun cok ugrasma dıe acıyorum oda bana kızıyo "memoyu dusur ben sana sorcam gıt yat" dıe:):)::):)

Kız yakamozz,
ne edalı bakmışın kız öylee..Valla adamın içini gıcıklıcak haaa...İşveli cilveli hatun olduğun belli bacım...Çok güzelmişsin sende..Maşallah..

bizde 7 sene flört ettik eşimin askerliğini iş kurmasını falan bekledik çok şükür evlenelim dediğimiz zaman
ne benim ailem ne onun ailesi karşı çıkmadı her iki tarafta hiç bir konuda zorluk çıkarmadı

Kız benimki yazık doktora serum takılırken dedi, eşime bişey olmasın, ilk serum yediğim zaman..Gerekirse çocuğu alın diye..O zaman inandım beni gerçekten sevdiğine..Sanki ben çocuğumu aldıracam..Ki o da istemez, biz 5 senedir arıyoruz..

saolun kızlar o sizin güzelliğiniz channel canım alıntıdaki resimleri siliver kocam görse anamı ağlatır hehe

ay kuzu sana (esının laflarına) cok guluyorum burda arkadas dıokı noluyooo:)):):)

Kız yakamozz,
ne edalı bakmışın kız öylee..Valla adamın içini gıcıklıcak haaa...İşveli cilveli hatun olduğun belli bacım...Çok güzelmişsin sende..Maşallah..

başka türlü adamı elimde tutamam kız herif yakışıklı etrafında d bi sürü güzel kız var gerçi onun dönüp baktıgını görmedim ama uykudan kalksam yine süslenirim beğensin diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…