2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam baya çekmişiniz bende farklı değilim 5 gelmede verdi babam

konu sukı ben bu sabah eşim 5,30 da gittikten sonra bay uyuyamadım her yerım ağrıdı rahat edemedim sonra uyuya kalmısım 8,30 da kalktımkı aman allahım ne göreyım yüz üstü yatıyorum hemen kalktım ama karın bölgem ta göğsüme kadar ağrıyodu daha yenı geçti ağrım dr. Arasammı cocuğa bişey olmuşmudur acaba ?????????????

ay kuzu sana (esının laflarına) cok guluyorum burda arkadas dıokı noluyooo:)):):)

Kız ben hep derim, bizim evde bi kamera olacak, en çok izlenen dzi bile reytinglerde yerllerde sürünür...
Arkadaşlarımız falan hep der bize, siz gerçek misiniz diye...Ekstradan yaptığımız bişey yok yani..Günlük halimiz..

yaaa yasakmı kııııı?????????????????? ben valla ben hep ole uyurum bazen uyuyamıom ole ama gece yıne donuyorum heralde uyandıgımda ole uyuyo oluyorum

Kız bişey olmamıştır, ben hep karnımın üstüne yatıyom...Çocuk ondan etkilenmez..Bence o yüzden bişey olmaz korkma..Ağrı bende de çok vardı 2 gündür..Bu gün biraz daha az,ara ara oluyo ya,kanama olmadıktan sonra endişelenme bence..

bencede hemen sıllll:):):)bnm esım face bakıo bazen ne resımler koydun dıe bıle

kız alıntın hala duruyo ben sildimde sen alıntıyı silmeyi unuttun, ziyaretçilerde görüyo kocam vurur beni :)))) benmkide tek foto koydummu bi saat tavır yapar ille ikimizin fotosu olcakmışmış

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız son haberler nedir doktora gidenler var mı cinsiyet ögrenen falan
ben bu ara hastalıklıyım giremıyorum fazla arada bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum ama
takip edemıyorum dogru düzgün

yaaa yasakmı kııııı?????????????????? ben valla ben hep ole uyurum bazen uyuyamıom ole ama gece yıne donuyorum heralde uyandıgımda ole uyuyo oluyorum

CANLARIM 2,5 AYI GEÇTİKTEN SONRA YÜZ ÜSTÜ YATMAK YASAK DR. ilkindede öyle söylemişti benımde cok sevdiğim pozisyon ama yasakkk en cok sol tarafa yatmak makbulmüşşş ben mesela sağ tarafıma fazla yatamam hep sırt üstü mecbur yada soldayım

Cuma ezanı vakti, dua edin kızlar..Bu saatte edilen dualar kabul olunur...
Allahım bize, ailemize, bebelerimize, sağlık sıhhat mutluluk huzur versin...
Ana babamızı korusun, bebelerimiz sağlıkla gelsin..
Biz doğumdan sonra eski formumuza kavuşalım...

gökyüzüm nerelerdesin özledik seni karşılaşamıyoruz pek iyileşde yine katıl sohbetlere olmazmı

hayırdır canım ne oldukiii geçmiş olsun herkez ii merak etme canım

süpersin yaaaaaaa ya bıde suratlar kaybolmus gülen surat koyucaktım

Canım biz iyiyiz,cinsiyet öğrenen yok..
fmg ikili sonuçlarını aldı, doktora göstermemiş.Ama burdan yazdı iyi herşey normal..
minikmucizem de bugün alacak sonucunu..
Başka da bildiğim yok bugün giden..
Sen nasılsın,hastayım demişsin, yorgun mu hissediyorsun neyin var..

Ya ben de biliyom da, normal yatıyom, uyanınca bi bakıyom kafamı yastığa dönmüşüm..İstem dışı olarak her gece karnımın üzerine yatıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…