kızlarr ben hiçbirinizin resmini göremedimmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84:
kızlarr ben hiçbirinizin resmini göremedimmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84:
sf 1464 te chanelin yaptıgı alıntıda benim resimler duruyo kız sil artık şu alıntıyııııı chanell...
gökyüzüm nerelerdesin özledik seni karşılaşamıyoruz pek iyileşde yine katıl sohbetlere olmazmı
hayırdır canım ne oldukiii geçmiş olsun herkez ii merak etme canım
Canım biz iyiyiz,cinsiyet öğrenen yok..
fmg ikili sonuçlarını aldı, doktora göstermemiş.Ama burdan yazdı iyi herşey normal..
minikmucizem de bugün alacak sonucunu..
Başka da bildiğim yok bugün giden..
Sen nasılsın,hastayım demişsin, yorgun mu hissediyorsun neyin var..
selam kızlar nasılsınız son haberler nedir doktora gidenler var mı cinsiyet ögrenen falan
ben bu ara hastalıklıyım giremıyorum fazla arada bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum ama
takip edemıyorum dogru düzgün
saolun kızlar ...
grip olmusum baş agrısı mide bulantısı iyi deilim pazartesi anca katlırım sohbete
biide elevite basladıgımdan beri bende uyku var normalde direnc verıyo bana uyku yaptı
Geç kaldın bacım... Geç kaldın...
Bak hemen koyuyorum ben,alıntı yapma silicem ama...
Cuma ezanı vakti, dua edin kızlar..Bu saatte edilen dualar kabul olunur...
Allahım bize, ailemize, bebelerimize, sağlık sıhhat mutluluk huzur versin...
Ana babamızı korusun, bebelerimiz sağlıkla gelsin..
Biz doğumdan sonra eski formumuza kavuşalım...
chanell anlamadı ki kendi alıntısını sileceğini, sen sileceksin diye sil tabi demişti sana....
sf 1464 te chanelin yaptıgı alıntıda benim resimler duruyo kız sil artık şu alıntıyııııı chanell...
ayyy çok tatlısınınn maşalhh bebişiniz inşlh sana benzerrgerçi eniştede yakışıklıdırr
geçç kaldım tabeee hihihihhioki canım alıntı yapmadım silebilirisn hemenn
kız nasıl sılıcem cnm
bnm mı sılmem gereklıkı
kız nasıl sılıcem cnm
bnm mı sılmem gereklıkı
channel sadece yazıyo okumuyor galiba kızzzz bi saattir sana yazıyorum çatladım burda
kusura bakma cnm bılmıyorummdaaaa oyuzden kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?