2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde öyle oluyo ya ben çok fazla sola da yatamıyorum genelde sağa yatarım uyandıgımda bazen yüzüstü yatıyo oluyorum en kötü tarafıda benim en rahat ettiğim uyuma şekli o ya

gökyüzüm nerelerdesin özledik seni karşılaşamıyoruz pek iyileşde yine katıl sohbetlere olmazmı

hayırdır canım ne oldukiii geçmiş olsun herkez ii merak etme canım

saolun kızlar ...
grip olmusum baş agrısı mide bulantısı iyi deilim pazartesi anca katlırım sohbete
biide elevite basladıgımdan beri bende uyku var normalde direnc verıyo bana uyku yaptı

canım öncelikle çok geçmiş olsun..bol bol dinlen..umarım hemen atlatırsın..bu arada seninkinin cinsiyetini öğrenebildiniz mi...benim 3 haftam var randevuyu beklicem yani..

saolun kızlar ...
grip olmusum baş agrısı mide bulantısı iyi deilim pazartesi anca katlırım sohbete
biide elevite basladıgımdan beri bende uyku var normalde direnc verıyo bana uyku yaptı

Hamilelikte bağışklık zayıflıyormuş zaten..Grip falan normal zamanımıza göre daha sık oluruz artık..İyice dikkat etmek lazım..Geçmiş olsun canım..

chanell anlamadı ki kendi alıntısını sileceğini, sen sileceksin diye sil tabi demişti sana....

kız mesajı o yazdıgı için silemiyorumki ben nası silem,mesaj düzenleme paneli sadece ona görünür mesajda attım ama görmedi sanırım biraz daha kalırsa edit de kaybolur hiç silemez yöneticilerle papaz olacam garanti ceza alırım, chanelll duy sesimi ne zaman resim eklesem başım belaya giriyor zaten yaw :))

ayyy çok tatlısınınn maşalhh bebişiniz inşlh sana benzerr gerçi eniştede yakışıklıdırr

geçç kaldım tabeee hihihihhi oki canım alıntı yapmadım silebilirisn hemenn

Yok kız, ne tatlılığı..
Benim bebem babasına benziyo, koca kafalı....
Ona benzesin ama, onun gibi güzel baksın gözleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…