2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu hazıran annelerının hepsıde bı guzel yaaa sende cok guzelsın yakamoz eslerının daha cok sevmesı normal yani(gercı bu ıs guzellıkleolmuyorda)

alıntı yaptıgın mesajın altında cevapla -alıntı ile cevapla- filan yazıyo ya orda 'mesaj düzenleme paneli' yazan yere tıklayıp mesajı silmen gerekiyor canım

cnm ıste bende ole bısı yokk
sen gır bnmkıne msj attım
valla cok uzulduım ya
sengır yap
bnmkını

kizlar selam..bu hafta ne gecmise bakabildim..ne mesaj atabildim..annem bugun biraz daha iyi gibi..ama tam duzelmedi..dun koluna tansiyon olcmesi icin alet taktilar bugun 3 te annemi doktora goturcez..bakalim..neden yukseliyor tansiyon onu bulcaz ins.beyninde bisey cikmasinda..tansiyon olsa hap icmeye baslar duzelir ins..kendinize iyi bakin..onumuzdeki hafta ins sohbetlerde bende olucam..opuyorum sizi..

cnm ıste bende ole bısı yokk
sen gır bnmkıne msj attım
valla cok uzulduım ya
sengır yap
bnmkını

canım baktım mesaja, giriyorum hata veriyor senin yapman lazım acaba belli bi süre geçince mesaj düzenleme yokmu oluyorki? neyse yöneticilerden birine söyleyelim olmazsa kız alıntı yapmayın demiştim ben biliyom böyle olacagını

ya ole deme guzelım bende ole bısı yok valla yakamoza maıl attım ama ınsallah gırer de kendısı yapar

ya bende o yazdığım mesaja giriyorum, mesaj düzenleme paneli yazıyo ya, orayı tıklıyorum, sonra gelişmiş düzen diyo orayı tıklıyorum, eklenti ekle yazıyor ya aşağıda, orayı tıklıyorum, resimlerin üzerinde x çıkıyo, ona basınca kapanıyo resimler..Ama başkasından alıntı yapınca nasıl oluyo onu bende biilmiyorum..Bilsem valla yardım edicem..

ya sitede sorunmu var belli bi sayfadan sonrasını göemiyorum yazdıklarınızıda ya pc yada site kafayı yedi

ama cnm benm bu msjlardada ole bısı yokkk.ozur dılerım napmamız lazım sımdı????????????

Canım inşallah iyice düzelir annen ya..Dediğin gibi taniyon hapla düzelir..İnşallah bişey çıkmaz sen kalbini ferah tut..
Annen iyileşsin seni de bekliyoruz sohbete..

bak sımdı yazdımda cıktı sadece eskkılerdeyok ole bı sekme

yok canım önemli değil ben leyla ya mesaj attım silmesi için rica ettim o silmezse başka bi yöneticiye mesaj atarım dur bi yolu daha var aslında benim mesajlardan birinde deneyim oluyosa onu yaparız

kızlar merhaba, bem de resim görmek istediğimde bu uyarıyı alıyorum neden acaba?
"Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için"

yok canım önemli değil ben leyla ya mesaj attım silmesi için rica ettim o silmezse başka bi yöneticiye mesaj atarım dur bi yolu daha var aslında benim mesajlardan birinde deneyim oluyosa onu yaparız

bnm profılden gır bak nolur
ama yap
attım bıda msj sana
ınan cok uzuldum
ben bılmıyorum cok fazla alıntı felan olunca
kusura bakma gercekten yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…