kendi yazdığın mesaj var ya,alıntı yaptığın..o mesajı silersen resimler de silinir canım..
kız ıs geldı ondan kac sayfa gıtmıssınız
ya cnm baktım da sılme nerde
ben yemeğe geçom bebişler öpüldünüzzzzzz
ya bu hazıran annelerının hepsıde bı guzel yaaa sende cok guzelsın yakamoz eslerının daha cok sevmesı normal yani(gercı bu ıs guzellıkleolmuyorda)
alıntı yaptıgın mesajın altında cevapla -alıntı ile cevapla- filan yazıyo ya orda 'mesaj düzenleme paneli' yazan yere tıklayıp mesajı silmen gerekiyor canım
cnm ıste bende ole bısı yokk
sen gır bnmkıne msj attım
valla cok uzulduım ya
sengır yap
bnmkını
cnm ıste bende ole bısı yokk
sen gır bnmkıne msj attım
valla cok uzulduım ya
sengır yap
bnmkını
ya ole deme guzelım bende ole bısı yok valla yakamoza maıl attım ama ınsallah gırer de kendısı yapar
canım baktım mesaja, giriyorum hata veriyor senin yapman lazım acaba belli bi süre geçince mesaj düzenleme yokmu oluyorki? neyse yöneticilerden birine söyleyelim olmazsa kız alıntı yapmayın demiştim ben biliyom böyle olacagını
kizlar selam..bu hafta ne gecmise bakabildim..ne mesaj atabildim..annem bugun biraz daha iyi gibi..ama tam duzelmedi..dun koluna tansiyon olcmesi icin alet taktilar bugun 3 te annemi doktora goturcez..bakalim..neden yukseliyor tansiyon onu bulcaz ins.beyninde bisey cikmasinda..tansiyon olsa hap icmeye baslar duzelir ins..kendinize iyi bakin..onumuzdeki hafta ins sohbetlerde bende olucam..opuyorum sizi..
ya sitede sorunmu var belli bi sayfadan sonrasını göemiyorum yazdıklarınızıda ya pc yada site kafayı yedi
bak sımdı yazdımda cıktı sadece eskkılerdeyok ole bı sekme
yok canım önemli değil ben leyla ya mesaj attım silmesi için rica ettim o silmezse başka bi yöneticiye mesaj atarım dur bi yolu daha var aslında benim mesajlardan birinde deneyim oluyosa onu yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?