2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Resim silindiği için canım...
Mesela ben resmi ekliyorum, herkes bakıyo o an..Sonra hemen siliyorum..Sildikten sonra birisi görmek isterse o uyarıyı veriyo...

bnm profılden gır bak nolur
ama yap
attım bıda msj sana
ınan cok uzuldum
ben bılmıyorum cok fazla alıntı felan olunca
kusura bakma gercekten yaaaaaaaa

Kız bu kadar üzülme..Valla bende çok üzüldüm bak şimdi..
Leyla siler onu merak etme..Ya da yöneticilerden birisi siler mesaj atınca..

Selam hanimlar..Nasilsiniz? Ben daha yeni geldim ise dün cok kötü gecti yine gecem. Aslinda bütün iyiydim. Dedim yatmadan birde süt iceyim bari hay icmez olaydim yaa.
Hepsini geri cikarttim tüm gece boyunca ( sabahda kalkamadim tabi.
Birde rüya gördüm erkek bir bebis ama nedense benim mi baskasinin mi hatirlayamiyorum. Ama bi görseniz okadar tatli ki. Ilginc olani daha 1aylik olmamis bebis ama yürüyordu bile:)
Adida mustafaymis. Hayirlisi

heh buldum bak napıyoruz biliyomusun sayfanın en yukarısında profilim yazan yerin yanında KONTROL PANELİ varya ( bu kesin vardır:) oraya tıkla profilin açılacak solda bi sürü şey yazıyor alt alta en altta EKLENTİLER yazan yere tıkla resim eklediğin mesajlar çıkacak karşına SAĞINDAKİ KUTUCUGU İŞARETLE altta SİL var ona tıkla bu kadar ...Buda olmazsa pes ediyorum iş yöneticilere kaldı artık napalım sağlık olsun

bnm profılden gır bak nolur
ama yap
attım bıda msj sana
ınan cok uzuldum
ben bılmıyorum cok fazla alıntı felan olunca
kusura bakma gercekten yaaaaaaaa

canım önemli değil o kadar üzülme silinir elbet olmadı yöneticiler siler canın sağolsun napalım silemezsek kalıversin biraz daha resimler orda :))

Hayırdır inşallah..Adıyla mı geliyo ki bebiş...
Süt olayına gelince,aynen..İçiyorum, içmemle geri püskürtüyorum sonra da saatlerc kusuyorum mdem ekşiyo ağrıyo, ne yapacağız böyle bilmiyorum ya..Geçmiş olsun..

hayır olsun rüyan

Afiyet şeker olsun..Bebişe löp löp et olsun.

saol fıstığımmmm.2-3 gündür acayip bi iştah arrttı bende,gece bile acıkmaya başladım 3 ay hiç kilo almadım.uamrım çok almam

ya herkesin mesajının kenarında su reklamı var..
Benim mesajın kenarında zayıflama hapı reklamı var.Çok mu kilo aldım ki...

kız sende kilomu var da hihi

canım ya bebşin erkek mi olacak ne..hatta ismide varr..ayy ne güzellll bi rüya böyle...kızlar bu arada sütü ısıtın..soğuk içerseniz belki ondan da olur..hatta içinee bal katın...

canım önemli değil o kadar üzülme silinir elbet olmadı yöneticiler siler canın sağolsun napalım silemezsek kalıversin biraz daha resimler orda :))

canım ya bende zaten resim görünmüyor..olmazsa sen şifresinden gir düzelt..sonra arkadaş şifresini değiştirir..

onuda denedik canım da olmadı hata veriyor, sanırım ben mesajdaki resimleri sildiğim için alıntıdaki resimler görünmüyor sizde neyse madem görünmüyor sorun yok :))

bu arada benim bulantılar çok ilginç 6. haftada başlar diyolardı 6 haftadan önce hiç yoktu 6. haftaya girdik saat 12 yi geçti birden bi kusma başladı :) o gün bugündür aralıksız devam eiyordu 12. haftada bulantılar biter diyorlardı şimdi 12. haftaya girdik bulantı bile olmuyo nerdeyse bitti gibi bişy :)) ilginç bir bünyem var herşey çok dakik oldu

Keşke benim de öyle olsa..12.haftayı geçtik hala bulanıyo...

Ne güzel canim iste gecmis hemen 3.ayin dolunca.

Keşke benim de öyle olsa..12.haftayı geçtik hala bulanıyo...

ayy canım seni en iyi ben anlarım ne yemek yiyebiliyodum ne su içebiliyodum iki gündür boğazımdan bişyler geçiyo yiyemeyincede hasta gibiydim sürekli yatıyodum halszlik hala var ama bulantılar sık olmuyo ya artık o bana yeter, inşallah seninde geçer canım hemen ya çok kötü gerçekten belki 4 ay bitene kadar sürecektir bazı bünyelerde 4. aya kadar sürer demişti doktor gitgide azalır da biter inşallah, doğuma kadar sürmesin Allah korusun

İnşallah geçer..Ya bulantıyı sorun etmiyorum da, zayıflıyorum ya, ayın 20 sinde randevuya kilomda gitmem lazım..Eğer zayıflamış olursam hastanede yatabilirim..Ondan tırsıyorum..İnşallah kilo vermem..Abur cubur falan yiyorum fos şişirsin bari diye ama, genede onlar da çıkıyo...
Nazlı kızım çok nazlı teyzesi sorma..Öyle herşeyi beğenmiyo...3 şey var, onları yediğimde hayatta kusmuyorum...Muz-çikolata-simit...Bunlar da olmasa atılcam gitcem zaten..

Ne güzel canim iste gecmis hemen 3.ayin dolunca.

ay o kadar çektimki kusmalardan bulantılardan artık acı su çıkıyodu boğazım tahriş olmuştu bide ben kusunca midede su bile kalmayıncaya kadar kusuyorum öyle bi kere değil bi defada 5 6 kez çıkıyo bişy kalmıyodu zaten yemek de yiyemiyodum kötü günlerdi, ben hala geçtiğine inanamıyorum sanki yine başlıycakmış gibi geliyo sürekli aralıksız bulantı yaşayınca insan korkuyo gece uyansam bile midemin bulandıgını hiisediyordum bugün en nefret ettiğim kokusunu duyunca lavaboya koştugum dolap kokusunu denedim acaba kokuyu duyunca kusacakmıyım diye bişy olmadı halbuki mutfaga giremiyordum nerdeyse dolabın içini gördüğümde öğürme başlıyodu sanırım geçiyo artık ...(inşallah öyledir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…