kızlar merhaba, bem de resim görmek istediğimde bu uyarıyı alıyorum neden acaba?
"Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için"
bnm profılden gır bak nolur
ama yap
attım bıda msj sana
ınan cok uzuldum
ben bılmıyorum cok fazla alıntı felan olunca
kusura bakma gercekten yaaaaaaaa
bnm profılden gır bak nolur
ama yap
attım bıda msj sana
ınan cok uzuldum
ben bılmıyorum cok fazla alıntı felan olunca
kusura bakma gercekten yaaaaaaaa
Selam hanimlar..Nasilsiniz? Ben daha yeni geldim ise dün cok kötü gecti yine gecem. Aslinda bütün iyiydim. Dedim yatmadan birde süt iceyim bari hay icmez olaydim yaa.
Hepsini geri cikarttim tüm gece boyunca( sabahda kalkamadim tabi.
Birde rüya gördüm erkek bir bebis ama nedense benim mi baskasinin mi hatirlayamiyorum. Ama bi görseniz okadar tatli ki. Ilginc olani daha 1aylik olmamis bebis ama yürüyordu bile:)
Adida mustafaymis. Hayirlisi
Selam hanimlar..Nasilsiniz? Ben daha yeni geldim ise dün cok kötü gecti yine gecem. Aslinda bütün iyiydim. Dedim yatmadan birde süt iceyim bari hay icmez olaydim yaa.
Birde rüya gördüm erkek bir bebis ama nedense benim mi baskasinin mi hatirlayamiyorum. Ama bi görseniz okadar tatli ki. Ilginc olani daha 1aylik olmamis bebis ama yürüyordu bile:)
Hayırdır inşallah..Adıyla mı geliyo ki bebiş...
Süt olayına gelince,aynen..İçiyorum, içmemle geri püskürtüyorum sonra da saatlerc kusuyorum mdem ekşiyo ağrıyo, ne yapacağız böyle bilmiyorum ya..Geçmiş olsun..
hayır olsun rüyan
Afiyet şeker olsun..Bebişe löp löp et olsun.
ya herkesin mesajının kenarında su reklamı var..
Benim mesajın kenarında zayıflama hapı reklamı var.Çok mu kilo aldım ki...
canım önemli değil o kadar üzülme silinir elbet olmadı yöneticiler siler canın sağolsun napalım silemezsek kalıversin biraz daha resimler orda :))
saol fıstığımmmm.2-3 gündür acayip bi iştah arrttı bende,gece bile acıkmaya başladım3 ay hiç kilo almadım.uamrım çok almam
kız sende kilomu var da hihi
Ne bileyim kız, herkesin kenarında su reklamı, benim yazıların kenarında zayıflama ilacı reklamı..Psikolojim bozuldu...
Valla sütü her türlü denedim, muzla karıştırdım, balla karıştırdım..Soğuk sıcak..
Salepli..
Bana yaramıyo..
saol fıstığımmmm.2-3 gündür acayip bi iştah arrttı bende,gece bile acıkmaya başladım3 ay hiç kilo almadım.uamrım çok almam
kız sende kilomu var da hihi
canım ya bebşin erkek mi olacak ne..hatta ismide varr..ayy ne güzellll bi rüya böyle...kızlar bu arada sütü ısıtın..soğuk içerseniz belki ondan da olur..hatta içinee bal katın...
canım ya bende zaten resim görünmüyor..olmazsa sen şifresinden gir düzelt..sonra arkadaş şifresini değiştirir..
onuda denedik canım da olmadı hata veriyor, sanırım ben mesajdaki resimleri sildiğim için alıntıdaki resimler görünmüyor sizde neyse madem görünmüyor sorun yok :))
bu arada benim bulantılar çok ilginç 6. haftada başlar diyolardı 6 haftadan önce hiç yoktu 6. haftaya girdik saat 12 yi geçti birden bi kusma başladı :) o gün bugündür aralıksız devam eiyordu 12. haftada bulantılar biter diyorlardı şimdi 12. haftaya girdik bulantı bile olmuyo nerdeyse bitti gibi bişy :)) ilginç bir bünyem var herşey çok dakik oldu
görünüyo canım hala..Ben görebiliyorum..Ama leylaya mesaj attıysanız o siler merak etme..
bu arada benim bulantılar çok ilginç 6. haftada başlar diyolardı 6 haftadan önce hiç yoktu 6. haftaya girdik saat 12 yi geçti birden bi kusma başladı :) o gün bugündür aralıksız devam eiyordu 12. haftada bulantılar biter diyorlardı şimdi 12. haftaya girdik bulantı bile olmuyo nerdeyse bitti gibi bişy :)) ilginç bir bünyem var herşey çok dakik oldu
Keşke benim de öyle olsa..12.haftayı geçtik hala bulanıyo...
ayy canım seni en iyi ben anlarım ne yemek yiyebiliyodum ne su içebiliyodum iki gündür boğazımdan bişyler geçiyo yiyemeyincede hasta gibiydim sürekli yatıyodum halszlik hala var ama bulantılar sık olmuyo ya artık o bana yeter, inşallah seninde geçer canım hemen ya çok kötü gerçekten belki 4 ay bitene kadar sürecektir bazı bünyelerde 4. aya kadar sürer demişti doktor gitgide azalır da biter inşallah, doğuma kadar sürmesin Allah korusun
Ne güzel canim iste gecmis hemen 3.ayin dolunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?