2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende aynen muzu cok yiyorum ama simitden tiksiniyorum hamileligimde hic yemedim ama aklima gelince bile kötü oluyorum. Zaten bütün hamur islerinden böög geliyor. :)
Bide kizlar gecen seda sayanda cikan adam mide bulantisi icin bi kasigi kekik yutun demisti. acaba ise yariyormudur

yiyebildiğin şeyleri ye en azından canım çok fazla kilo kaybı yatırılmayı gerektiriyor evet, senin vücuduna da zarar vermeye başlıyor artık, inşallah yavaş yavaş geçerde bişyler yiyebilirsin artık

seda sayanda saraçoğlu bebekler için yararlı bilgiler veriyor yazarım size önemli olanları ...Bebeğe kaynatılmış su vermemek lazımmış gaz yapıyormuş sanırım hazı su vermek lazım onu söylemedi, bebeğe su vermeme inancı yalnışmış, bebek 7 8 aylık olana kadar yararlı diye agzına küçük bi parçada olsa bal koymak bal yedirmek yalnışmış bebeğin sindirim sistemi gelişmediği için zarar verir, kabızlık yaparmış.

hadı bakalım canım cok gecmıs olsun umarım bır an once duzelır

Resim silindiği için canım...
Mesela ben resmi ekliyorum, herkes bakıyo o an..Sonra hemen siliyorum..Sildikten sonra birisi görmek isterse o uyarıyı veriyo...

of ya ben 2 saat resmını görmek için uğraştım heee

ne güzel işde canım hersey vaktınde oluyor.

Keşke benim de öyle olsa..12.haftayı geçtik hala bulanıyo...

aman benımde kızımda ılk zamanlar olmadı daha sonra doğuma kadar devam etti.

aman geçsin canım geçsinnnnnn ne güzell işde keşke benımkıde geçse benım bıde extra mide yanmamda var

off kızlar, 15 dakikadır gene lavabodayım..
Ne olacak böyle bilmiyorum, gene hafifbi kan geldi..Sanırım yine tahriş oldu boğazım..Sıvı yemem gerekecek yine..
Off ya..Çok zormuş valla.

mide yanması bende de var saraçoğlu her mide yanmasında yanınıza pet şişe alın iki yudum su için tekrar başladıgında yine iki yudum su için geçer diyor kuzu sende bi kurtulsaydın şu bulantılardan bende ara ara oluyo ama eskisine kıyasla hiçbişy en azından kusmuyorum çorba filan içsen limonlar tuzlarsan belki içebilirsin

Kız limon portakal ekşi şeyler midemi delecek gibi oluyo..Doktora sordum da, mide boşken asiti dokunuyordur diyo..
Çorbadan da tiksindim...Sabahtan beri 1 simit yedim...Akşam da muz yerim..Allahtan kabız olmuyom..

çorbadan bende tiksindim en başta çok içmiştim o yüzden, sıvı ya hani boğazına zarar vermez diye dedim aç durma yanında varsa şimdi ye muzu zaten çıkarıyosun sürekli

çorbadan bende tiksindim en başta çok içmiştim o yüzden, sıvı ya hani boğazına zarar vermez diye dedim aç durma yanında varsa şimdi ye muzu zaten çıkarıyosun sürekli

muz işyerine getirmiyorum canım..Kokar diye..Günah burda bi sürü adam var, kokar...Onlara verince yemiyorlar, o yüzden buraya o tarz şeyler getirmiyorum..

kızlarrr avucnuza dua ları edıp karınınıza sürmeyi unutmayın kolay dogum olur
annem her dakka söluyo bana kardeslerımde bende hep yapmıs annem 5 dakka dogurur
inşallah bizde kolay dogum yaparız

Vallaa bişey diyim mi canım..
Nickin beni kalbimden vurdu..
Kızım olursa adı Öykü olacak da... Heyecanlandım görünce..

Bende kızımın adını Öykü koycaktım ama nasıl olduysa Aslı oldu, çok fazla noktalı harf var diye vazgeçtik ama Öykü ismini ben de hala çok seviyorum belki ikincisi kız olursa yine düşünebilirim... Hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi alırız inşallah da güzel güzel isimleriyle yaşarlar...

muz işyerine getirmiyorum canım..Kokar diye..Günah burda bi sürü adam var, kokar...Onlara verince yemiyorlar, o yüzden buraya o tarz şeyler getirmiyorum..

bende dısarda haytta yemek yiyemem otobüzde parkda falan
iş yerınde gercekden zor ama napcan kuzu yemen lazım sonucda onlar hamıle deil
bi tarafları şişerse şişsin boşver

kızlar ben geldim
bütün kan ve idrar tahlillerim iyi çıkmış çok şükür ama ikili tarama çıkmamış öğleden sonra çıkacakmış dr sen bekleme kötü bişey çıkarsa ben seni ararım dedi

ayyy acıktım bişeyler yiyip gelicem

hangi duaları okucaz ki

canım öle belli dua demıyo bildigin aklına gelen bütün duları avucuna oku üfle
sonra göbişine sür allahım bana saglıklı bebiş kolay dogum nasip diyerek......
bide sen sormusdun galiba cinsiyeti bana
13 haftalıkken kendi doktorum erkege benziyo ama kesin deil dedi
2 gün önce gece acile gittim ordaki doktorda kıza benzettim dedi
kesin bişe demediler

bende dısarda haytta yemek yiyemem otobüzde parkda falan
iş yerınde gercekden zor ama napcan kuzu yemen lazım sonucda onlar hamıle deil
bi tarafları şişerse şişsin boşver

Öyle deme kız, günah...Evde yiyebilirsem evde yiyorum..Zaten büroda olsa da yiyemem, çekinirim..
Onlar da bazen meyve alıyorlar ben çekiniyorum diye, hep beraber yemek için..Patron aldı mı herkes yiyo..
Biri getirdi mi, onu yemiyorlar..

Canım çok sevindim..O da iyidir merak etme,diğerleri iyi çıktığına göre...Darısı diğerlerinin başıa..fgm de iyi sanırım sonuç, sırf doktora göstermesi kaldı..
Afiyet olsun..

Hangi duaları kız, ben bilmiyom...Söyle de onları okuyayım..
kuzu aklına gelen bildigin butun duları oku sonra elini göbişine sür allahım bana saglıklı kolay dogum nasip et diye

canımmm gözün aydınnnn cok sevındım
nice güzel haberlere :)

yaaaaaaa bende böle doktor istiyorummmmm benı arasın sorsun
offf ben bi dünya para dökyorum ama doktorumu aramakdan bile korkuyorum yaaaa

Allahdan bizde o sorun yok mutafakda hersey var patronumuz sagolsun o aliyor herseyi. Yemekde burda kendimizi yapip hep birlikde yiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…