İnşallah geçer..Ya bulantıyı sorun etmiyorum da, zayıflıyorum ya, ayın 20 sinde randevuya kilomda gitmem lazım..Eğer zayıflamış olursam hastanede yatabilirim..Ondan tırsıyorum..İnşallah kilo vermem..Abur cubur falan yiyorum fos şişirsin bari diye ama, genede onlar da çıkıyo...
Nazlı kızım çok nazlı teyzesi sorma..Öyle herşeyi beğenmiyo...3 şey var, onları yediğimde hayatta kusmuyorum...Muz-çikolata-simit...Bunlar da olmasa atılcam gitcem zaten..
yiyebildiğin şeyleri ye en azından canım çok fazla kilo kaybı yatırılmayı gerektiriyor evet, senin vücuduna da zarar vermeye başlıyor artık, inşallah yavaş yavaş geçerde bişyler yiyebilirsin artıkİnşallah geçer..Ya bulantıyı sorun etmiyorum da, zayıflıyorum ya, ayın 20 sinde randevuya kilomda gitmem lazım..Eğer zayıflamış olursam hastanede yatabilirim..Ondan tırsıyorum..İnşallah kilo vermem..Abur cubur falan yiyorum fos şişirsin bari diye ama, genede onlar da çıkıyo...
Nazlı kızım çok nazlı teyzesi sorma..Öyle herşeyi beğenmiyo...3 şey var, onları yediğimde hayatta kusmuyorum...Muz-çikolata-simit...Bunlar da olmasa atılcam gitcem zaten..
kizlar selam..bu hafta ne gecmise bakabildim..ne mesaj atabildim..annem bugun biraz daha iyi gibi..ama tam duzelmedi..dun koluna tansiyon olcmesi icin alet taktilar bugun 3 te annemi doktora goturcez..bakalim..neden yukseliyor tansiyon onu bulcaz ins.beyninde bisey cikmasinda..tansiyon olsa hap icmeye baslar duzelir ins..kendinize iyi bakin..onumuzdeki hafta ins sohbetlerde bende olucam..opuyorum sizi..
Resim silindiği için canım...
Mesela ben resmi ekliyorum, herkes bakıyo o an..Sonra hemen siliyorum..Sildikten sonra birisi görmek isterse o uyarıyı veriyo...
ne güzel işde canım hersey vaktınde oluyor.bu arada benim bulantılar çok ilginç 6. haftada başlar diyolardı 6 haftadan önce hiç yoktu 6. haftaya girdik saat 12 yi geçti birden bi kusma başladı :) o gün bugündür aralıksız devam eiyordu 12. haftada bulantılar biter diyorlardı şimdi 12. haftaya girdik bulantı bile olmuyo nerdeyse bitti gibi bişy :)) ilginç bir bünyem var herşey çok dakik oldu
Keşke benim de öyle olsa..12.haftayı geçtik hala bulanıyo...
ay o kadar çektimki kusmalardan bulantılardan artık acı su çıkıyodu boğazım tahriş olmuştu bide ben kusunca midede su bile kalmayıncaya kadar kusuyorum öyle bi kere değil bi defada 5 6 kez çıkıyo bişy kalmıyodu zaten yemek de yiyemiyodum kötü günlerdi, ben hala geçtiğine inanamıyorum sanki yine başlıycakmış gibi geliyo sürekli aralıksız bulantı yaşayınca insan korkuyo gece uyansam bile midemin bulandıgını hiisediyordum bugün en nefret ettiğim kokusunu duyunca lavaboya koştugum dolap kokusunu denedim acaba kokuyu duyunca kusacakmıyım diye bişy olmadı halbuki mutfaga giremiyordum nerdeyse dolabın içini gördüğümde öğürme başlıyodu sanırım geçiyo artık ...(inşallah öyledir)
mide yanması bende de var saraçoğlu her mide yanmasında yanınıza pet şişe alın iki yudum su için tekrar başladıgında yine iki yudum su için geçer diyor kuzu sende bi kurtulsaydın şu bulantılardan bende ara ara oluyo ama eskisine kıyasla hiçbişy en azından kusmuyorum çorba filan içsen limonlar tuzlarsan belki içebilirsin
çorbadan bende tiksindim en başta çok içmiştim o yüzden, sıvı ya hani boğazına zarar vermez diye dedim aç durma yanında varsa şimdi ye muzu zaten çıkarıyosun sürekli
Vallaa bişey diyim mi canım..
Nickin beni kalbimden vurdu..
Kızım olursa adı Öykü olacak da... Heyecanlandım görünce..
kızlarrr avucnuza dua ları edıp karınınıza sürmeyi unutmayın kolay dogum olur
annem her dakka söluyo bana kardeslerımde bende hep yapmıs annem 5 dakka dogurur
inşallah bizde kolay dogum yaparız
kızlarrr avucnuza dua ları edıp karınınıza sürmeyi unutmayın kolay dogum olur
annem her dakka söluyo bana kardeslerımde bende hep yapmıs annem 5 dakka dogurur
inşallah bizde kolay dogum yaparız
muz işyerine getirmiyorum canım..Kokar diye..Günah burda bi sürü adam var, kokar...Onlara verince yemiyorlar, o yüzden buraya o tarz şeyler getirmiyorum..
hangi duaları okucaz ki
bende dısarda haytta yemek yiyemem otobüzde parkda falan
iş yerınde gercekden zor ama napcan kuzu yemen lazım sonucda onlar hamıle deil
bi tarafları şişerse şişsin boşver
kızlar ben geldim
bütün kan ve idrar tahlillerim iyi çıkmış çok şükür ama ikili tarama çıkmamış öğleden sonra çıkacakmış dr sen bekleme kötü bişey çıkarsa ben seni ararım dedi
ayyy acıktım bişeyler yiyip gelicem
kuzu aklına gelen bildigin butun duları oku sonra elini göbişine sür allahım bana saglıklı kolay dogum nasip et diyeHangi duaları kız, ben bilmiyom...Söyle de onları okuyayım..
kızlar ben geldim
bütün kan ve idrar tahlillerim iyi çıkmış çok şükür ama ikili tarama çıkmamış öğleden sonra çıkacakmış dr sen bekleme kötü bişey çıkarsa ben seni ararım dedi
ayyy acıktım bişeyler yiyip gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?