Öyle deme kız, günah...Evde yiyebilirsem evde yiyorum..Zaten büroda olsa da yiyemem, çekinirim..
Onlar da bazen meyve alıyorlar ben çekiniyorum diye, hep beraber yemek için..Patron aldı mı herkes yiyo..
Biri getirdi mi, onu yemiyorlar..
hadi gözümüz aydın............ darısı bizlerekızlar ben geldim
bütün kan ve idrar tahlillerim iyi çıkmış çok şükür ama ikili tarama çıkmamış öğleden sonra çıkacakmış dr sen bekleme kötü bişey çıkarsa ben seni ararım dedi
ayyy acıktım bişeyler yiyip gelicem
kuzu aklına gelen bildigin butun duları oku sonra elini göbişine sür allahım bana saglıklı kolay dogum nasip et diye
calısmak zor yaa
kızlar ben gecen pazar kpss ye girdim sizin haberınız yok :)
aman kazansamda ben calısamam yaa :)
calısmak zor yaa
kızlar ben gecen pazar kpss ye girdim sizin haberınız yok :)
aman kazansamda ben calısamam yaa :)
Gönlünüzden e geçiyosa okuuyun derim.. Kalben edin dualarınızı illa bi sure yada ayet olması gerekmez bence
Ben o kpss ye hiç güvenmiyorum..Millet az puan alıyo atanıyo, yüksek puan alan açıkta kalıyo......
Arkanda bi dayı lazım dayıı...
hehehehehe evet dayıııı lazım dayııı
valla dayı mayı olmadan atandım şükür martta 2 sene olucak atanalı çok zor atandım
Canım çok sevindim..O da iyidir merak etme,diğerleri iyi çıktığına göre...Darısı diğerlerinin başıa..fgm de iyi sanırım sonuç, sırf doktora göstermesi kaldı..
Afiyet olsun..
kuzu aklına gelen bildigin butun duları oku sonra elini göbişine sür allahım bana saglıklı kolay dogum nasip et diye
canımmm gözün aydınnnn cok sevındım
nice güzel haberlere :)
yaaaaaaa bende böle doktor istiyorummmmm benı arasın sorsun
offf ben bi dünya para dökyorum ama doktorumu aramakdan bile korkuyorum yaaaa
hadi gözümüz aydın............ darısı bizlere
O senin şansınmış..Ya bir de seçtiğin il falan çok farkediyo..Benim öyle bi sınava girsem burayı kazanmam lazım..Ben kocamdan ayrılamam..Tayin atama falan dayanamam hiç..O yüzden hiç denemedim..Zaten evlenmeden de derdim ben askerle-subayla-polisle-devlet memuruyla evlenmem diye..Asker diye geri çevirdiğim çok olmuştur...
ya benim doktorlarda öyle iki doktor var gittiğim ikiside özel biri telini bile vermedi gittiğimde zar zor ultrason fotosu veriyor sağlıklı herşey normal hadi güle güle diyor, diğeri bilgi veriyor ama çok agresif telini verdi bi kere sonuç öğrenmek için aradım salak hemşireyle tartıştım ilgilenmedi hiç, bişy sordum geldiğinizde sorarsınız işim var deyip başından attı inş. doğuma kadar adam gibi bi doktor rastgelir banada ...
ya benim doktorlarda öyle iki doktor var gittiğim ikiside özel biri telini bile vermedi gittiğimde zar zor ultrason fotosu veriyor sağlıklı herşey normal hadi güle güle diyor, diğeri bilgi veriyor ama çok agresif telini verdi bi kere sonuç öğrenmek için aradım salak hemşireyle tartıştım ilgilenmedi hiç, bişy sordum geldiğinizde sorarsınız işim var deyip başından attı inş. doğuma kadar adam gibi bi doktor rastgelir banada ...
bende delircem gönlüme göre bi doktor bulamadım
benım doktorum cok kalabalık devlet hastanesi gibi kapısında kuyruk oluyo
hastane iyi diye gidiyorum heran degıstırebilirim 2 hafta sonra gidicem konuscam aklıma ne gelırse sölicem
bakıcam eger tepkıleri iyi olursa devam edıcem ama yok gönlüme göre olmazsa baska denıcem napım
canım benim bölümümü daha önce uymamışsındır mesela ben Çevre Sağlığı Teknisyeniyim 6 sene bekledim atanmak için gece günüz ders çalışıyordum özelde çalışıyordum hemde dedim hilmiye ben atanmadan evlenmem diye çünkü atanmayı çok istiyordum şükürki 82 puanla atandım benim bölümden 2009 da 68 kişi alınıyordu türkiyden ve ben Ardahana yerleştim 9. tercihimdi burası ve alımlar hep sivasdan bu tarafa yani hep doguydu sonrada evlendik işte eşimde benim yüzüme buraya geldi
ne güzel bende kendime göre bi dktor bulsam bırakmıycam yakasını doğuma kadardoktor işi önemli gerçekten biraz suratlı ters oldularmı birşey sormaya çekiniyo insan
bizim doktor sinirli ters biri değil allahtan tam benlik ne çok ayrıntıya girip evhamlandırıyo nede sorduğum soruları cevapsız bırakıyo
orta karar gidiyoruz 2 senedir
bende delircem gönlüme göre bi doktor bulamadım
benım doktorum cok kalabalık devlet hastanesi gibi kapısında kuyruk oluyo
hastane iyi diye gidiyorum heran degıstırebilirim 2 hafta sonra gidicem konuscam aklıma ne gelırse sölicem
bakıcam eger tepkıleri iyi olursa devam edıcem ama yok gönlüme göre olmazsa baska denıcem napım
Evet canım, hiç duymadım daha önce..İyi eşin anlayışlıymış,senin için şehir değiştirmiş..Bi de şöyle bişey vr, benim eşim barmen doğuda falan iş bulma şansı yok..Ben de büro işinde çalışıyorum..İyi kötü idare ediyoruz..
İşini seviyorsan, eşin de destekliyor bak ne güzel...Erkekler kolay kolay şehir değiştirmez çünkü eşleri için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?