2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

calısmak zor yaa
kızlar ben gecen pazar kpss ye girdim sizin haberınız yok :)
aman kazansamda ben calısamam yaa :)

hadi gözümüz aydın............ darısı bizlere

calısmak zor yaa
kızlar ben gecen pazar kpss ye girdim sizin haberınız yok :)
aman kazansamda ben calısamam yaa :)

bende girdim gerçi ben memurum ama işde 4b liyim kadrolu vs alım olurda başvururum diye orta halli bişey geçti işde

valla dayı mayı olmadan atandım şükür martta 2 sene olucak atanalı çok zor atandım

O senin şansınmış..Ya bir de seçtiğin il falan çok farkediyo..Benim öyle bi sınava girsem burayı kazanmam lazım..Ben kocamdan ayrılamam..Tayin atama falan dayanamam hiç..O yüzden hiç denemedim..Zaten evlenmeden de derdim ben askerle-subayla-polisle-devlet memuruyla evlenmem diye..Asker diye geri çevirdiğim çok olmuştur...

Canım çok sevindim..O da iyidir merak etme,diğerleri iyi çıktığına göre...Darısı diğerlerinin başıa..fgm de iyi sanırım sonuç, sırf doktora göstermesi kaldı..
Afiyet olsun..

hadi gözümüz aydın............ darısı bizlere

sağolun kızlar darısı hepimize
bu tahlilleri üniversite hastanesinde yaptırdım özellere pek güvenmiyorum da

gökyüzü beni arayacak olan özel dr um değil orada tahlil sonuçlarıma bakan asistan kız kendisi dedi ben seni ararım diye ben sanmıyorum unutur gibime geliyor ama neyse teklif etmesi bile hoşuma gitti

canım hiçbişey yemek istemiyor yaaa ama çok açım

ya benim doktorlarda öyle iki doktor var gittiğim ikiside özel biri telini bile vermedi gittiğimde zar zor ultrason fotosu veriyor sağlıklı herşey normal hadi güle güle diyor, diğeri bilgi veriyor ama çok agresif telini verdi bi kere sonuç öğrenmek için aradım salak hemşireyle tartıştım ilgilenmedi hiç, bişy sordum geldiğinizde sorarsınız işim var deyip başından attı inş. doğuma kadar adam gibi bi doktor rastgelir banada ...

canım benim bölümümü daha önce uymamışsındır mesela ben Çevre Sağlığı Teknisyeniyim 6 sene bekledim atanmak için gece günüz ders çalışıyordum özelde çalışıyordum hemde dedim hilmiye ben atanmadan evlenmem diye çünkü atanmayı çok istiyordum şükürki 82 puanla atandım benim bölümden 2009 da 68 kişi alınıyordu türkiyden ve ben Ardahana yerleştim 9. tercihimdi burası ve alımlar hep sivasdan bu tarafa yani hep doguydu sonrada evlendik işte eşimde benim yüzüme buraya geldi

doktor işi önemli gerçekten biraz suratlı ters oldularmı birşey sormaya çekiniyo insan
bizim doktor sinirli ters biri değil allahtan tam benlik ne çok ayrıntıya girip evhamlandırıyo nede sorduğum soruları cevapsız bırakıyo
orta karar gidiyoruz 2 senedir

bende delircem gönlüme göre bi doktor bulamadım
benım doktorum cok kalabalık devlet hastanesi gibi kapısında kuyruk oluyo
hastane iyi diye gidiyorum heran degıstırebilirim 2 hafta sonra gidicem konuscam aklıma ne gelırse sölicem
bakıcam eger tepkıleri iyi olursa devam edıcem ama yok gönlüme göre olmazsa baska denıcem napım

aşırı kalabalık doktorun verimini düşürüyo bence hastalara yetişmek için acelesi oluyo hep inşallah gönlüne göre bulursun

Valla ben 2 özel doktora gidiyom, ikisinin de cebini aldım..Biri kendi verdi, diğerini istedim..
Bi de devlet hastaneesinin acilinde bi doktorla tanıştım, onun da cebini aldım..Ne olur ne olmaz diye..
Ama doktorlarımdan bende memnun değilim..
Herşey normal diyipte gönderiveriyorlar..Biri acemi daha yeni doktor, ama sorulara cevap veriyo, bi de 2-3 ultrason istiyom veriyo..Öbürkü baya bilinen biri burda..O da tecrübeli..Kıpırdamayan çocuğun 1 dk.da ense kalınlığını ölçtü..Millet uğraşıyormuş..
Ama ben gene de memnun değilim..İkisi de gülüyo bana..Sanki ben 50 kere hamile oldum..

Evet canım, hiç duymadım daha önce..İyi eşin anlayışlıymış,senin için şehir değiştirmiş..Bi de şöyle bişey vr, benim eşim barmen doğuda falan iş bulma şansı yok..Ben de büro işinde çalışıyorum..İyi kötü idare ediyoruz..
İşini seviyorsan, eşin de destekliyor bak ne güzel...Erkekler kolay kolay şehir değiştirmez çünkü eşleri için...

ne güzel bende kendime göre bi dktor bulsam bırakmıycam yakasını doğuma kadar

aynen bende randevulu gitsemde sıra bekliyorum özel hastanede kafamda bi sürü soru işaretiyle geri dönüyorum iyi bi doktor buluruz inş.

tabi kesinlikle en büyüdestekçimde o zaten hep derdi hayatından ben olayım yada olmayayım kendi ayakların üzerinde dur derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…