2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle deme kız ben okurken daha flört dönemindeyken benimki uzağız diye tayinini yanıma aldıracaktı da torpil olmayınca halledemedi ben fizana gitsem gelir vallahi hatta bensiz bi yere gitmez :))) canım kocam benim

ben tüp bebek doktoruma gidiyorum o özel tahlillere falan da ayrıca para veriyorum ama özelin tahlillerine güvenemiyorum bi türlü hem de doğum üniversite hastanesinde olsun istiyorum yani tam teşeküllü bir hastanede o yüzden bu hafta üniversite hastanesine de başladım böylece 15 günde bir bebişi görüyoruz

özel doktorum ilk görüşmede cep telefonunu verdi istediğin zaman arayabilirsin dedi ve arıyorumda
geçen kanamam olduğunda gece 12 de aradım adam gayet nazikti

allahım hepinize böyle dr versin

öyle deme kız ben okurken daha flört dönemindeyken benimki uzağız diye tayinini yanıma aldıracaktı da torpil olmayınca halledemedi ben fizana gitsem gelir vallahi hatta bensiz bi yere gitmez :))) canım kocam benim

Valla benim kocam beni sever ama, benim için şehir falan değiştirmez..Siz gene şanslısınız..

Aminn..Valla ben cepten hiç aramadım daha..Bi kaç kez hastaneden aradım görüştüm ama, ceplerini verdiler sonuçta herhalde ters tepki vermezler diye düşünüyorum.

bende tüp bebek dokturuma gidiyorum tahlilleri o hastanede yaptırıyorum

Aminn..Valla ben cepten hiç aramadım daha..Bi kaç kez hastaneden aradım görüştüm ama, ceplerini verdiler sonuçta herhalde ters tepki vermezler diye düşünüyorum.

bende hem doktorun hemde tüp bebek hemşiresinin cebi var şimdiye kadar bir kere bir cumartesi günü
aradım çok çarpıntım vardı bir kerede eşim aradı ilk tüp bebekte transferden sonra eve giderken bayılmıştım ikisinde de
çok sıcak davrandı

Canım bişey soracağım..Bu tüp bebek transferi çok mu zor oluyor, ben yaptıracaktım da, bana sen dayanamazsın diyorlardı..Korkudan gitmiyordum..Bi de dedin ya bayılmıştım diye..Geçmiş olsun canım ya..İnşallah başka sorunların olmaz..

tüp bebekte zor günler geçiriyoruz dr larımızda bu yüzden bizim psikolojimizi daha iyi anlıyorlar
benim dr um çok ilgileniyor sağolsun çok anlayışlı bütün sorularımı endişelerimi çok iyi anlıyor çok memnunum

Valla benim kocam beni sever ama, benim için şehir falan değiştirmez..Siz gene şanslısınız..
yok anlayışlıdır saolsun senin için yapamıycağım şey yok der kırmaz beni hiç bi konuda ben demesemde o gelir arkamdan zaten bi sürü kredi borcu ödemememize rağmen hatta kalan paranın bize zor yetiyor olmasına ragmen geçen bebek odası alırmıyız dedim sen istiyosan alırız dedi halbuki alacak durumda değiliz biliyorum borç azalırsa almayı isterdim, bi beşikle idare edecez artık atanırsam alırım ama

öyle bi doktor banada lazım

selam arkadaşlarrrr
çok yorgunum bugün
dün kayınvalidem ameliyat oldu, bütün gün hastanede yanındaydık...şimdi iyi çok şükür ama beni hastane çarptı galiba leyla gibiyim...
doktorlardan konuşuyorsunuz galiba:))) benimkine 3 yıldır gide gele artık abim gibi oldu...sağolsun her zaman çok ilgili davranır, endişelendiğim noktalarda hep rahatlatır beni...anlayışlı doktor çok önemli hele bi de jinekologsa 2 kere önemli

Geçmiş olsun canım..Kayınvaliden iyidir inşallah..
Evet doktorlardan bahsediyoruz,seninki iyiymiş ne güzel..Hastane sağlam insanı bile çarpıyo, yat dinlen bugün, yarına geçer sersemliğin..

doktor konusunda ben de çok şanslıyım. tedavi sürecinden beri gidiyorum, çok güveniyorum. istediğim zaman arayabiliyorum. zaten rahatsız ediyorum falan deyince kızıyor öyle şey olur mu diye. tek sorunumuz aynı şehirde değiliz ama burdaki doktorlara güvenemediğim için mecbur çekiyorum yolu...

tüp bebek zor bir süreç ama abartıkları gibi dayanılmaz bir süreç değil zorluğu manevi olarak ve maddi olarak çok daha fazla
yumurta toplamada uyutuyolar uyanınca o gün ve ertesi gün adet sancısı benzeri karın ağrısı oluyo transfer ise çok basit
jinekolojik muayene gibi dediğim gibi beklemek olucakmı olmayacakmı endişesi daha zor ben transfer öncesi çok heyecan yapmıştım
birde karnım açtı ondan tansiyonum düşmüş onun için bayılmışım ama tabi ilk anda neden bayıldığımı bilmediğimiz için korkmuştuk

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir kayınvaliden

geçmiş olsun canım

Anladım canım..Tekrar geçmiş olsun, ama sonucu güzel oldu bak..Tuttu, inşallah sağlıkla daa doğacak annesi.

allah her isteyene istediği zaman kendiliğinden versin gerçekten zor günler yaşıyoruz

çok geçmiş olsun. sen de dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…