2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah hep böyle gider..İnşallah senin ikizler de sağlıklı sıhhatla gelir..
İkili için ne zaman gideceksin canım sen.

birce sormuşsun ama bende cevap vereyim pazartesi veya salı sabahı eşim hangi gün müsait olursa
bizde gidicez

Canım inşalah senin test de çok güzel geçer..Sonuçları iyi çıkar..free b-hcg ölçtürmeyi unutma kız, ordan cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar burda..Ben bilmiyordum gittiğimde bilsem ben de isterdim o tahlili..Bana yapmamışlar..

alın size bebek hadiii gülün aazzz. kuzu kız miden de bulanmasın haaa

unutmazsam hatırlatırım doktora oraya gidince her şey gidiyo aklımdan ağzım kulaklarımda ultrasona bakıyorum

allah her isteyene istediği zaman kendiliğinden versin gerçekten zor günler yaşıyoruz

aminnn... gerçekten çok zor bir süreç tedavi süreci. biz de çok yıprandık. 3. aşılamada tuttu bizim ama o kadar umutsuzduk ki izmirde bir tüp bebek merkeziyle anlaşmıştık kasımda gidecektim izmire tüp bebek için. kısmet işte, gerek kalmadı Allahtan..

ben düşünüyorum kız olsada erkek olsada düşünüyorum eşime kalsa o 3. ve 4.yü bile düşünüyo hayal işte onunki

Bu kadar ağır olduğunu bilmeden bende 3 tane derdim de, hatta tüp bebek yaptırcam bi kerede 3 tane doğurcam derdim..Ama öyle demeyle olmuyormuş..Biri bu kadar zorluyo, 3 olsa nasıl başedecektim..O yüzden birce ve yelisss hep aklımda, Allah bizim de onların da yardımcısı olsun..Onlar bi bedende 3 yürekler toplam...

canım hamilelik süreci ve büyütmek ne kadar meşakkatli olsa da rabbim senin sıkıntılarını bir seferde iki tane vererek
mükafatlandırmış

İnşallah hep böyle gider..İnşallah senin ikizler de sağlıklı sıhhatla gelir..
İkili için ne zaman gideceksin canım sen.

amin canım inşallah. haftaya cuma gideceğim ama zaman geçsin mi geçmesin mi bilemiyorum. o gün nasıl gideceğim onu da bilemiyorum. çok korkuyorum doktorumun söylediğinin çıkmasından. hamile olduğuma çok sevinemiyorum artık. ne cinsiyet, ne bebek kıyafeti hiçbir şey ilgimi çekmiyor artık. sadece sağlıklı olsunlar diye dua ediyorum...

neyse... yazmayayım çok daha kötü oluyorum bu konuyu konuşunca...

Evet, hiç öyle düşünme..Hep hayırlısı diye dua et..Ben hep öyle dua ediyorum..İnşallah canım bişe çıkmaz, zaten bende merak ettiğimden sordum ne zaman gideceksin diye..Allah yardımcın olsun, inşallah yüzün gülerek gelirsin burda hep beraber seviniriz..
İnan akşamları dua ediyorum, kendi bebeğim için..Sonra bizim kızlara da hayırlı sağlıklı evlatlar ver Allahım diyorum..
Senin ikilin inşallah iyi çıkar diyorum..Rabbim inşallah gönlümüze göre verir..
Sen düşünme gerçekten, üzülüp stres yapma..

canım herşey güzel olucak bebişlerinin sağlıklı oldugunu öğreneceksin iyi düşün iyi olsun tamam mı tatlım-balım benim

sağol canımmm... aminn... biz tedaviyle çok uğraştığımız için hep ikiz olsun tekrar aynı sıkıntıları yaşamayalım derdik. hatta o kadar çok esprisi döndü ki doktor ikiz deyince çok şaşırmadık bile. ama riski de çok fazlaymış gerkten. tek tek olması daha iyiymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…