doktor konusunda ben de çok şanslıyım. tedavi sürecinden beri gidiyorum, çok güveniyorum. istediğim zaman arayabiliyorum. zaten rahatsız ediyorum falan deyince kızıyor öyle şey olur mu diye. tek sorunumuz aynı şehirde değiliz ama burdaki doktorlara güvenemediğim için mecbur çekiyorum yolu...
Amin...Olmaması da çok zor..Ben de bilirim her ay test yapıp ağlaya ağlaya kocama sarıldığım günleri..
Allah bi daha yaşatmaz inşallah..
İnşallah hep böyle gider..İnşallah senin ikizler de sağlıklı sıhhatla gelir..
İkili için ne zaman gideceksin canım sen.
inşallah canım ikinciler bu kadar nazlanmaz gelmek için
birce sormuşsun ama bende cevap vereyim pazartesi veya salı sabahı eşim hangi gün müsait olursa
bizde gidicez
Valla ben ikinciyi yapmak istediğimden emin değilim ne yalan söyleyeyim..Çok zormuş bu süreç..
Kızım olursa yapmam, oğlum olursa düşünürüz...
Canım inşalah senin test de çok güzel geçer..Sonuçları iyi çıkar..free b-hcg ölçtürmeyi unutma kız, ordan cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar burda..Ben bilmiyordum gittiğimde bilsem ben de isterdim o tahlili..Bana yapmamışlar..
allah her isteyene istediği zaman kendiliğinden versin gerçekten zor günler yaşıyoruz
ben düşünüyorum kız olsada erkek olsada düşünüyorum eşime kalsa o 3. ve 4.yü bile düşünüyohayal işte onunki
alın size bebek hadiii gülün aazzz. kuzu kız miden de bulanmasın haaa
aminnn... gerçekten çok zor bir süreç tedavi süreci. biz de çok yıprandık. 3. aşılamada tuttu bizim ama o kadar umutsuzduk ki izmirde bir tüp bebek merkeziyle anlaşmıştık kasımda gidecektim izmire tüp bebek için. kısmet işte, gerek kalmadı Allahtan..
İnşallah hep böyle gider..İnşallah senin ikizler de sağlıklı sıhhatla gelir..
İkili için ne zaman gideceksin canım sen.
amin canım inşallah. haftaya cuma gideceğim ama zaman geçsin mi geçmesin mi bilemiyorum. o gün nasıl gideceğim onu da bilemiyorum. çok korkuyorum doktorumun söylediğinin çıkmasından. hamile olduğuma çok sevinemiyorum artık. ne cinsiyet, ne bebek kıyafeti hiçbir şey ilgimi çekmiyor artık. sadece sağlıklı olsunlar diye dua ediyorum...
neyse... yazmayayım çok daha kötü oluyorum bu konuyu konuşunca...
canım herşey güzel olucak bebişlerinin sağlıklı oldugunu öğreneceksin iyi düşün iyi olsun tamam mı tatlım-balım benimamin canım inşallah. haftaya cuma gideceğim ama zaman geçsin mi geçmesin mi bilemiyorum. o gün nasıl gideceğim onu da bilemiyorum. çok korkuyorum doktorumun söylediğinin çıkmasından. hamile olduğuma çok sevinemiyorum artık. ne cinsiyet, ne bebek kıyafeti hiçbir şey ilgimi çekmiyor artık. sadece sağlıklı olsunlar diye dua ediyorum...
neyse... yazmayayım çok daha kötü oluyorum bu konuyu konuşunca...
Bu kadar ağır olduğunu bilmeden bende 3 tane derdim de, hatta tüp bebek yaptırcam bi kerede 3 tane doğurcam derdim..Ama öyle demeyle olmuyormuş..Biri bu kadar zorluyo, 3 olsa nasıl başedecektim..O yüzden birce ve yelisss hep aklımda, Allah bizim de onların da yardımcısı olsun..Onlar bi bedende 3 yürekler toplam...
mandilana isteyeeeeeeeeeen
Afiyet olsun, mandalinacı seni...
Afiyet olsun, mandalinacı seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?