2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iki bebişininde iyi olduğunu duyucaz inşallah
mandilana isteyeeeeeeeeeen
ben yedim canım sana afiyet olsun

şükür bişey gidiyo yinede şu bulantılar gerçsin inadına balık yicem.. ben balık yemem normaldede bulantıların geçmesini bekliyom

aşkım arada girip okuyor çıkıyorum ama biliyorsun bizim burda fazla girmek yasak(
işler de vardı anca bende dayanamıyorum sizsizliğe. Yarın bebişkomu görmeye gidicemm çok sevinçliyim.

şükür bişey gidiyo yinede şu bulantılar gerçsin inadına balık yicem.. ben balık yemem normaldede bulantıların geçmesini bekliyom

Valla bulantım geçince ilk iş dışarda yemek yemek olacak..
Korkudan yemeğe çıkamıyoruz ya..Biz dışarda yerdik, sinemaya giderdik..
Sosyal hayat sıfırlanmadı ama, yarı yarıya bitti...
Çantamda en fazla bulunan şey = siyah renkli poşet..

aşkım arada girip okuyor çıkıyorum ama biliyorsun bizim burda fazla girmek yasak(
işler de vardı anca bende dayanamıyorum sizsizliğe. Yarın bebişkomu görmeye gidicemm çok sevinçliyim.

Ayyy,iyi haberlerle gel inşallah..Ben yarın yokum.Pazartesi okurum artık..
Sağlıkla,sıhhatle git gel..

şükür bişey gidiyo yinede :d :d:d:d:d şu bulantılar gerçsin inadına balık yicem.. Ben balık yemem normaldede bulantıların geçmesini bekliyom

bizim herhafta cuma balık günü kızım deli gibi bekler balığı çünkü hamileyken çok yemiştim bulamzsa ton balığı yiyor o derece yani. Bu da sevsin diye herhafta mutlaka yaparım.. Hamsi ama büyük balıklarda hamsideki kadar vitamin yok der biizm balıkçımız onu hermezsim bulursun hamsi ye der bana vermez başka balık:)))))

ya bu hazıran annelerının hepsıde bı guzel yaaa sende cok guzelsın yakamoz eslerının daha cok sevmesı normal yani(gercı bu ıs guzellıkleolmuyorda)

muz muz dedınız gttım muz aldım dolaptan valla (sevmem ama) bebek ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…