2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu hazıran annelerının hepsıde bı guzel yaaa sende cok guzelsın yakamoz eslerının daha cok sevmesı normal yani(gercı bu ıs guzellıkleolmuyorda)

ben nar istiyorum korkudan çok yiyemiyorum saraçoğlu düşük yapar deyince
bir kaşık yiyorum hiç kandırmıyo bile beni

neeeee nar duuskmu yapıomuss ay bende faydalı dıe hıc sevmedıgım halde yemeye calısıyorummm

neeeee nar duuskmu yapıomuss ay bende faydalı dıe hıc sevmedıgım halde yemeye calısıyorummm

valla canım bende ibrahim saraçoğlundan duydum emin değilim çok fazla inandığımı söyleyemem çünkü daha önce tv de
başka bir doktor narın düşüğü önlediğini sçylemişti kendi doktoruma sordum yok öyle bi şey dedi ama işte huzursuz oldum
az yiyorum onun için

ya bu hazıran annelerının hepsıde bı guzel yaaa sende cok guzelsın yakamoz eslerının daha cok sevmesı normal yani(gercı bu ıs guzellıkleolmuyorda)

Ye cnım ye..Bol bol potasyum almış olursun..Yalnız arkasından su da iç, kabız olma..

aaa bak bendede kabızlık vardı sanırım elevıtten. ama dun armut yemıstım bıde cok su ıctım wc ye yetısemıodum.bence armut ıyı bıde aksamları sebze yemeklerı gercı sen yıyemıyorsun ama kuzu

Benşm düşük zaten süşüktü şimdi daha bi düştü ilaç verecek(((((( 10 çıkmış bende

Valla ben et falan da yemem,nasıl yüksek çıktı çok şaşırdım..Ama çok pisboğazımdır ben..7-8 kere yemek yerim,abur cubur yerim..Sürekli yerim..Ondan yüksek çıktı herhalde..Gerçi artık hiçbişey yiyemiyorum..Düşmüştür..

kızlar canım nasıl çorba çetki üşenmedim yaptım valla hatta tam olmadan doldurdum bir kupa içtim o kadar yani

bu ara hep çorba arıyorum ben nedense

kızlar canım nasıl çorba çetki üşenmedim yaptım valla hatta tam olmadan doldurdum bir kupa içtim o kadar yani

bu ara hep çorba arıyorum ben nedense

bende hep peynir ekmek yemek istiyorum peynir tutkum yüzünden iyice dobiş olucam
eşim hayret ediyo geçen gün kuru fasulyenin yanında bile peynir yedim

Bende sürekli elma bide muz yiyorum. Ama biktim artik esime dedim bana baska cesit cesit meyve al gelirken. Oda sagolsun dün almis bisürü gerci kis mey´velerini pek sevmiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…