2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben 2lı ıcın taaa 17 sıne gun aldım 13 artı 1 oluo gec deıl sanırım doktorr taa ogun bosmus ogune aldım ama bakalım

benımde su an 11+5 14aralıkta ıkılı olacak 13. hafta olucam sabahtan berı dusunuyorum baska bı doktordan mı gun alsam dıyee
zaten doktora ısınamadım ne yapacagım cok kararsızım esımde sen bılırsın dıyor benı delı edıyor sonucta bu ortak karar vermemız gereken bı durum

merhaba arkadaşlar.ben ikili testi yaptırdım.normal çıktı.ama insan sonucu alıncaya kadar endişeleniyor.ya da ben çok evhamlıyım bilmiyorum.

aslında benim ikinci ama bebeğin sağlığı sözkonusu olunca insan endişeleniyor.bebekle ilgili diğer konularda fazla bir endişem yok sanki.çok fazla heyacanımda yok.bilmiyorum.

arkadaşlar bende gülümsemeleri ve mesaj yazılan kutunun üstündeki itemleri(kalın yazı,italik vb.)kullanamıyorum.biliyorsanız yardımcı olurmusunuz lütfen.birde mesaj yazıyorum ama benden sonra yazılanları nerden takip edeceğim.biraz sorunluyum galiba değilmi?

eger doktoruna ısınamadıysan bu sorfun aslında gııt bı daha gozden gecır. ben sureklı gıttıgım doktordan almadın randevu ozel sıgortam var zaten proftan aldım

gülümesemeler mesaj yazdığın kutunun altında canım, istediğinin üzerine tıklıyorsun. yazı şekilleri kutunun üstünde:) sayfayı yenilemen gerekli yeni mesajları görebilmen için. adres çubuğunun yanındaki yenile tuşuyla ya da f5.le yapabilirsin.

herkeste oluyor okuduğum kadarıyla. normaldir herhalde. ay dün gece konuştuk ya burda. dünden beri daha bir dinliyorum vücudumu, her şeyi takar oldum ben de. gece de çok kötü rüyalar gördüm
canım kötü şeyler düşünüyoruz hep rüyalara yansıması çok normal bende ne düşünsem onu görüyorum rüyamda haftalardır hasta halde yatmaktan sıkılıp dışarı çıktım bugün tüm pantolonlarım bol geliyo ya çok şaşırdım ne çok uğraşmıştım fazla olan 5 kilomu vereyim diye bi türlü diyet yapamamıştım boğazdan kısamayıncada gitmiyo tabi böyle gidecegi varmış kiloların 38 giyiyodum bol geliyor şimdi kaç kiloya düştüm merak ediyorum ancak doktora gidince tartılırım :26: işin ilginç tarafı göbek yok ama göbegin oldugu yere pantolonun bel kısmı gelince sıkıyor basen kısmıda geniş geliyor iyi oldu ya kilo verdiğim doğum sonrasına hazırlık
sabah solugu doktorda aldım ama pıt pıt atıyordu kalbı bebişimin aslında aksam ıyıdım ama sırf yrın tek basıma doktora gıtmemek ıcın bgn esım le gıttık ve rahatladıkkk

gözün aydın canım için rahatlamıştır bende çatliycim gidene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…