ay hadi gözünaydın. iyi yapmısın. bir de ben rahatlasam, gece kötü kötü rüyalar gördüm
ya ben 2lı ıcın taaa 17 sıne gun aldım 13 artı 1 oluo gec deıl sanırım doktorr taa ogun bosmus ogune aldım ama bakalım
merhaba arkadaşlar.ben ikili testi yaptırdım.normal çıktı.ama insan sonucu alıncaya kadar endişeleniyor.ya da ben çok evhamlıyım bilmiyorum.
gecmıs olsun!benımde kalcalarım bacak arkası dun evde temızlık vardı bende duramadım tabıı belkkı ondandır.bugün bacaklarımın içi ağrıyor.. yani şeyimin yanları
aslında benim ikinci ama bebeğin sağlığı sözkonusu olunca insan endişeleniyor.bebekle ilgili diğer konularda fazla bir endişem yok sanki.çok fazla heyacanımda yok.bilmiyorum.
arkadaslar benım profıl resmım neden gorunmuyor?papatya oldugum ıcın mı acaba?
arkadaslar benım profıl resmım neden gorunmuyor?papatya oldugum ıcın mı acaba?
benımde su an 11+5 14aralıkta ıkılı olacak 13. hafta olucam sabahtan berı dusunuyorum baska bı doktordan mı gun alsam dıyee
zaten doktora ısınamadım ne yapacagım cok kararsızım esımde sen bılırsın dıyor benı delı edıyor sonucta bu ortak karar vermemız gereken bı durum
arkadaşlar bende gülümsemeleri ve mesaj yazılan kutunun üstündeki itemleri(kalın yazı,italik vb.)kullanamıyorum.biliyorsanız yardımcı olurmusunuz lütfen.birde mesaj yazıyorum ama benden sonra yazılanları nerden takip edeceğim.biraz sorunluyum galiba değilmi?
onunla ilgisi yok. benim en başından beri görünüyor. avatar yazan kısma resim koyman lazım sanırım. profil resmi farklı.
canım kötü şeyler düşünüyoruz hep rüyalara yansıması çok normal bende ne düşünsem onu görüyorum rüyamdaherkeste oluyor okuduğum kadarıyla. normaldir herhalde. ay dün gece konuştuk ya burda. dünden beri daha bir dinliyorum vücudumu, her şeyi takar oldum ben de. gece de çok kötü rüyalar gördüm
sabah solugu doktorda aldım ama pıt pıt atıyordu kalbı bebişimin aslında aksam ıyıdım ama sırf yrın tek basıma doktora gıtmemek ıcın bgn esım le gıttık ve rahatladıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?